Topbedrijf!

Altijd ruime keus en betaalbaar. Tijdens acties helemaal betaalbaar. Indien er iets mis is, wordt er adequaat gereageerd en binnen afzienbare tijd een oplossing aangeboden. Snelle levering, keurig verpakt. En heel fijn dat je achteraf met Klarna kunt betalen.

Goede en snelle levering

Snelle service. Info klopt dat de schoenen op maat vallen. Ben er super blij mee.

Top geleverd

Prima geleverd, mooie schoenen !

Mooie Kwaliteit en super prijs zitten perfect op maat

Snelle levering.

Verder geen ervaring Dit was mijn eerste bestelling.

Goede service en snelle levering

Bestel al jaren op dese site en noiit geen oroblemen

Hart gestolen, maar bestelling bezorgd

Er leek iets verkeerd te zijn gegaan met de bezorging. In de hele nette en snelle reactie op mijn melding daarvan, sloot de schrijver in kwestie de mail af met 'liefs'. Mijn hart is gestolen, mijn bestelling alsnog bezorgd. Ik trek vandaag mijn nieuwe schoenen aan. :)

Goede ervaring

Schoenen zijn snel geleverd. Goede kwaliteit en valt goed op maat.

geweldig

snel overzichtelijk netjes verpakt

Tevreden

Leuke schoenen voor mooie prijzen

Mooi prijsje en prachtige schoen

Super snelle levering mooi product aangenaam prijsje Super tevreden!!

Steeds goed ontvangen en erg snel binnen

Goede kwaliteit

En een zeer snelle levering

top en snelle levering

leuke schoenen en laarzen en gympen. goede snelle levering. top

Leuke schoenen, goede maatadvies en snelle levering, gewoon top

Nog niet ontvangen

Nog bij dhl nog niet ontvangen-verwerkt

De website werkt makkelijk en verzending was mega snel.wat nog wel heel nice zou zijn: wanneer je schoenmaat is uitverkocht dat er een linkje komt om je email adres achter te laten zodat je een melding krijgt wanneer de schoenen die jij graag wil weer op voorraad zijn. Nu heb ik gewoon vaak de website gecheckt, wat ook heeft geholpen

Super goed en netjes geregeld

Fijnrn schoenen en snelle service

Geweldige gave, leuke schoen voor een klein prijsje.

Goede service. Snel en netjes afgeleverd en zelfs de retour procedure verloopt goed en snel. Zeet tevreden....

Fijne schoenen en snel geleverd. Heel tevreden

Snelle leverig

Goeie mooie laarzen

Redelijk

Heb gympen besteld maat 39 kreeg een doos waar 39 opstond maar zat maat 38 in , terug sturen kost geld dus maar weggeven. En een keer besteld en krijg je later een mail dat ze niet meer leverbaar zijn . Dus tot nu toe nog niet zo'n goede ervaring .

Super hele snelle levering en zonder problemen echt super. En ze zijn ook echt zoals aangegeven toppie. Een aanrader kom zeker nog een keer langs voor een bestelling.

Snel binnen

Snel en keurig verzonden