Snelle bezorging

Bestelling werd snel bezorgd, had 2 paar (laarzen en sandalen) besteld, heb de laarzen teruggestuurd, want zaten niet lekker en model viel in het echt tegen.

Goede kwaliteit snel geleverd.

Makkelijk en overzichtelijk berstelbaar en super snel geleverd op de dag wanneer het jou uitkomt.

Leuke schoen

Al diverse keren gekocht sneakers en laarzen zitten goed en een mooie prijs

Goedkoop en snel

Goede kwaliteit en niet duur. Netjes op de hoogte gehouden hoe de bestelling verliep.

Mijn mooie laarzen ontvangen helemaal blij mee

TOP

Het was de eerste keer dat ik zwarte laarzen bestelde, ik heb daar absoluut geen spijt van ga zeker meer bestellen,

Prima levering en snel

Perfect!

Ik ben super geholpen ! Ik heb gelijk 4 paar besteld kreeg netjes alles meteen op mijn mail binnen ' 4 dagen later kon van mijn schoenen genieten Heerlijk!

Snelle service, goede kwaliteit

Leuke boots gekocht, goede kwaliteit, snelle service, heel erg blij mee

Super snelle verzending

Je bestelling wordt super snel verwekt! De volgende dag je bestelling al in huis. De schoenen ja ze heten niet voor niets goedkope schoenen en maten klopen volgensmij niet helemaal... vallen klein!!!

Heel blij ..3paar laarzen gekocht .. Netjes in gepakt.en ze zijn alle drie super...ga veel vaker bestellen...

Snelle levering leuke schoenen

Zoals altijd, gewoon goed!

Al heel vaak schoenen besteld., dan moet je toch iets goed doen! Snelle levering, goede pasvormen, betaalbaar

Netjes verpakt en geen schade

Top bedrijf

Geweldig bedrijf Verstuurd snel zeer vriendelijk Geeft meteen antwoord

Laarzen besteld en zijn in het echt ook super!

Top bedrijf

Ik had laarzen besteld die mij helaas te klein waren. Contact met ze gehad en daarna terug gestuurd. En het geld weer heel snel terug gestort gekregen.

Superservice

Snelle en goede service

Altijd goed en keurig op tijd.

Op tijd en goed geleverd

Alles loopt soepel, bestellen, leveren en schoenen

Veel zeer weinig geld, heerlijk lopende schoenen. Alle modellen zijn top!

Mooie schoenen snelle levering

Kon eerst niet kiezen Zo veel leuke schoenen voor een leuk prijsje Als ik weer schoenen nodig heb ga ik zeker nog eens kijken op de site En heb het ook al aan andere verteld over de site

Veel besteld. Snelle levering.

Super snelle levering en mooie laarzen

Super mooie laarzen en de maat is precies goed. Heel blij mee.

Taminiausingel 15

6662MD Elst