Super schoenen La Strada sneakers. Super goed geholpen. Super snel geleverd.

2x besteld, en allebei snel geleverd. Mooie prijs voor mooie laarzen . Zeer tevreden

goede service en snel in huis ook tijdens de feestdagen

snel ontvangen en dat tijdens de feestdagen ,geweldig

Snelle levering,geen gedoe,goeie schoenen

Snelle levering, geen gedoe,goeie schoenen.

Keurig netjes verpakt en vallen echt op maat!

Ondanks feestdagen, snel geleverd

Ondanks de feestdagen werden de 5 paar schoenen snel geleverd. Alleen de wijze van verpakken vond ik een beetje vreemd, prop alle dozen in een plastic zak en stuur maar op. Plastic was bij aankomst kapot, gelukkig is alles in de dozen gebleven. Dat zou voor mij een aandachtspunt zijn, voor de rest prima service en de schoenen vallen inderdaad op maat. Dank je wel voor de snelle levering

Prima .

Mooie schoenen voor een leuke prijs.

Snel en goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit. Mooie prijzen

Zeer correct. Gewoon super.

Zeer terug met de schoenen of laarzen wie ik er wel eens bestelt heb

Wel goed, jammer van de hoge verzendkosten en retourkosten

Een aantal keer schoenen besteld, maar van een retourkosten €7,50 per keer(!) had ik een extra paar kunnen kopen. Dit zou mij de volgende keer weerhouden om te bestellen. Jammer, de service is verderbest goed!

Niets ontvangen

Ik heb ze niet ontvangen ze zijn terug gestuurd ze zullen dinsdag tussen 14.00 en 18.00 bezorgt worden niemand tot nu toe gezien dus ik wacht af waneer ze weer bezorgt worden ik hoor van u al vast bedankte gr en gezond 2022

Goed en simpel

Makkelijk te schollen en simpel te bestellen van goedkope schoenen

Snelle levering en goede kwaliteit

Super service

Was mijn eerste keer dat ik bestelling plaatste dus altijd beetje spannend. Maar de schoenen zijn precies als op de foto en hele betaalbare schoenen. Hier ga ik zeker vaker bestellen

Mooie schoenen/laarzen en snelle verzending

Hele mooie betaalbare schoenen/laarzen, snelle verzending, goede service en goed bereikbaar bij vragen!

Mijn ervaring is als volgt, In een woord perfect. Goede pasvorm van de schoenen voor een betaalbare prijs. En netjes verpakt ontvangen binnen de afgesproken tijd!

Super snel in huis

Heerlijke stappers

Mooie laarsjes, goede omschrijving product Snelle levering

Nettjes en optijd bezorgd

Nette schoenen blij mee

Snelle levering , goede kwaliteit

geweldig

super mooie schoenen die lekker zitten voor een voordelig prijsje en de levering ging super snel

Super goed

All tijd en snelle en nette levering. Word goed op d e hoogte gehouden

snelle levering super goed

Taminiausingel 15