Snelle levering.

snelle levering, mooie schoenen voor een mooie prijs

Mooie schoenen voor een mooie prijs. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Mooie schoenen

Snelle levering en ruim assortiment van goedkope schoenen.

Besteld en de volgende dag mooie laarzen in huis! Daar hou ik van

Top laarzen

Snelle bezorging. Laarzen lopen lekker. VoorL door de rubberen zool. En ik vind de kleur prachtig. Goede foto op de site. En tot slot prima prijs.

Werd snel geleverd maar weet nog niet of ik laarsjes hou omdat ze erg smal vallen

Heel klantvriendelijk

Na het ontvangen van mijn boots, bleken ze bij het passen helaas te smal, direct terug gestuurd en onmiddellijke na het ontvangen, rekening geannuleerd. Top bedrijf

Ben super tevreden!

Ben super tevreden! Snelle service! Hele goede prijs/kwaliteit!

De laarzen zitten super goed ga zeker meer bij jullie bestellen

Leuke sneaker besteld, niet duur en ook nog eens 25% korting. Keurig op tijd binnen, netjes verpakt en ook nog een paar gratis kerstsokken als verrassing. Helemaal tevreden!

Super snel geleverd mijn leuke laarsjes betaald met klarna.eerst passen en later betalen super service!

Goed maten vallen goed

Erg leuke schoenen voor betaalbare prijs.

Prima levering

Goede scolhoenen en de juiste maat.

Maat viel te klein en moest retourkosten zelf betalen

Maat viel te klein en ik was erg teleurgesteld toen ik bij retour om een groter maat te bestellen, zelf de retourkosten moest betalen..... Wat als de volgende maat ook niet lekker zit? Dan heb ik meer betaald aan retourkosten, dan dat de laarsjes zelf kostten...... Slecht service

Zeer goede ervaring voor de eerste keer

Leuke westernlaars, snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle service.

Leuke laarsjes voor een nog leukere prijs!

Alleen jammer dat je zoveel kwijt bent als je iets moet terug sturen . Bijna altijd past alles maar nu een keer niet . €6 om te laten komen en €7 om terug zonde €13 en geen schoenen. Maar verder leuke schoenen en laarzen voor leuke prijs

Hele goede ervaring

Goede omschrijving bij de laarzen

Bestelling nog niet binnen

Ik heb vaker iets besteld en was ook snel binnen, deze keer heb ik nog steeds niets ontvangen, ik heb de overknie laarzen vorige week besteld, op de DHL app staat dat het pakketje is aangemeld, maar meer dan dat gebeurd er ook niet

Heel goed en vlug reactie via Messenger

Ik vind de keuze op de site fantastische. De communicatie via Messenger is erg goed en vlug reacties. Ik hoop dat mijn retour goed ontvangen is. Hoop nog vaak van jullie website gebruik te maken.

Deze keer niet best

Twee paar schoenen besteld op 27-11 en nu vijf dagen later zijn ze nog niet verzonden.

Mooie schoenen, snelle bezorging

Mooie schoenen, snel bezorgd