Snelle levering en goed kwaliteit

Oke

Bezorging was vlot! Schoenen vielen erg tegen

Mooie schoenen snelle levering

Leuke laarsjes besteld, ik ben zeer tevreden. Ook de levering was snel, goede service.

Goed en snelle levering

Goede en snelle levering. De kwaliteit is ook super

Snelle levering en niet duur

Ik had de schoenen snel binnen, erg blij mee. Ook met de prijs

Snel en goed

Snelle levering.

Zeer snelle sevice

Makkelijk bestellen ,dhl maak er een potje van

Goed en snel geleverd

Tot nu toe alles in goede staat en snel gekregen

Super goed !

Ik ben super tevreden ! Ik heb de afgelopen 6 weken al 3 paar besteld. Goeie prijs en kwaliteit, ik kan het iedereen aanraden

Zeer snelle levering. Schoenen bevallen tot nu toe goed Zeer gunstige prijzen Zou zo weer een bestelling plaatsen

Super blij met mijn nieuwe schoenen!

Geweldige schoenen, en niet zo duut

Leuke cowboy laarzen

Mooie beige cowboy laarzen met hak zitten goed en staan erg mooi onder zowel een broek als onder een rok/jurk

Supergoed

Best wel snelle levering,alleen jammer dat er verzendkosten bij komen!

Snel en netjes geleverd

Heel goed, op naar de volgende bestelling

Heel prettige ervaring

Alle schoenen waren goed apart verpakt in dozen, slechts één paar in een zak wat ik wat minder vind. Snelle verzending en bij de schoenen zaten retourbonnen met uitleg over hoe retour te sturen waar je bij veel bedrijven zelf naar op zoek moet. Was heel tevreden met alle 4 paar schoenen en ze waren precies zoals beschreven en op de foto op de site. Maat is ook perfect. Heb alle paren gehouden.... Zeker aan te bevelen!

Supergoede service, voor herhaling vatbaar!

Ik had superleuke laarsjes besteld. Helaas zat er in de linker 2 spijkers/ nietjes door het voetbed door een fabricagefout. Binnen 5 minuten na mijn email werd er al gebeld. Het geld werd direct retour gestuurd, en de laarsjes mocht ik houden zodat ik voor een paar euro de laars kon laten maken bij de schoenmaker. Ik heb mijn site gevonden waar ik mijn schoenen zal blijven bestellen. Toplaarsjes en topservice!

Snel en mooie leuke schoenen!

Snelle levering en leuke aanbiedingen!

Alweer eennpaar zeer zalig lopende schoenen

Bestelling de dg erna binnen. Precies zoals op de foto, meteen ingespoten en aan gedaan. Ze lopen trouwens ooknog net alsof er lucht inzit, bouncing soles.....ik ben fan

Altijd een snelle levering en op vragen een snel Antwoord. De enige reden dat ik twijfel om te bestellen zijn de verzendkosten. Maar dat is een detail.

Ik heb.nog geen ervaring met 1paar schoenen en die zitten nog in de doos dus sorry maar denk dat het wel goed is Mvg mevr de jong

Leuk

Toffe schoenen voor goede prijzen

Taminiausingel 15

6662MD Elst