Prima service!

Snelle service!

Schoenen die ik besteld heb, heb ik nog niet gezien foutje DHL denk En als het goed is hebben jullie een mail van mij gehad en oom van DHL dat het pakketje in onderzoek is, dit is nog niet gevonden

Ondanks retour gestuurd, snel en correct afgewikkeld .

Goed en snel

Snelle levering en ook netjes verpakt, alleen wel jammer dat je je eigen retourkosten moet betalen en er geen etiket bij zit om erop te plakken

fantastisch!

Mooie producten en snelle levering. Zal er zeker nog eens wat bestellen !

Voor het eerst schoenen bij jullie besteld. Snel geleverd en mooie schoenen. Ga zeker vaker bij jullie bestellen

Goeie service en snelle levering

Tevreden

Super service

Heb er 2 paar schoenen besteld. Goed en netjes verpakt. Snelle verzending. En goede kwaliteit

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering, mooie schoenen en niet duur

Mooi en zitten heerlijk

Aangenaamverrastmooieschoenen

Dit was mijn eerste ervaring en ik vond de schoenen super mooi,snelle levering,zonder gedoe. Mooie prijs. Kortom,ik zou het iedereen aanbevelen

Goede service snel geleverd

Snelle levering mooie laarsjes

Ik mag graag shoppen bij jullie!!!

Super snel bezorgd

En hele mooie laarzen

Heb voor de 1x besteld Snelle servies , goed paar laarzen die goed passen Ben tevreden en zal zeker nog bestellen en aanbevelen bij vriendinnen

prima service

was mooi op tyd binnen mooie schoenen

Super snelle levering. Leuke schoenen

Snelle levering Goede kwaliteit Goede pasvorm

Prima schoenen , snelle levering

Goede fijne schoenen

Ben zeer tevreden

Leuke en betaalbare laarsen en een snelle bezorging

Snel geleverd. Ik heb de schoenen retour gedaan omdat het toch niet echt wat voor mij was en ze hebben netjes geld terug gestort.

Snelle levering en goed ingepakt.

Goede schoenen voor een betaalbare prijs en snelle levering

Super service

Hoi Echt top voor elkaar schoenen zijn prima prijs is oke. En ze zijn ontzettend snel binnen. Gr lineke

Taminiausingel 15

6662MD Elst