Bij mijn vorige bestelling heb ik de schoenen retour gedaan. Ik kreeg een code om bij de volgende bestelling geen verzendkosten te hoeven betalen. Deze code was officieel verlopen, maar werd gelukkig nog wel geaccepteerd. Ik zou er ook geen tijd aan vast koppelen. Dit is klantvriendelijk zo !! En liet mij alsnog een bestelling plaatsen :) En erg blij met mijn schoenen.

Mooie prachtige boots..zitten heerlijk en snelle levering

Ben zeer tevreden ,schoenen waren netjes verpakt . Ook zeer snelle bezorging.zeer tevreden daarom meteen 2e paar besteld.. Ga zo door ...chapeau!

Goed!

Snelle levering en mooie schoenen.

Snelle levering, goede service . Had laarsjes gekocht en weer omgeruild. Ging goed en snel . Zeer netjes verpakt.

Mooie schoenen, ruime keus, mooie prijzen, snelle levering, goede afhandelingen!

Snelle levering, mooie schoenen voor goede prijs

Snelle levering en Snelle verwerking van retour

Echt goedkoop

Netjes verpakt geen lange wachttijden. Super!

Leuke schoenen voor een goede prijs .

Prima schoen, goede kwaliteit, snel geleverd

Te vreden

Te verde met me bestelling

Zeer tevreden over de laarsjes en zeer tevreden over de bezorging zoo snel bedankt

Jammer dat ik dag erna gratis verzenden krijg te zien

Volgende dag in huis! Top

Super service en precies zoals omschreven!

Snelle service en goede kwaliteit

Bestellen is met 2 dagen in huis . Niet goed geld terug of omruil garantie. Super kwaliteit

mooie prijzen snelle levering.Top

Leuke prijzen voor de schoenen en super snelle levering.helemaal TOP.

Mijn ervaring is dat ik blij ben met prachtig cowboy lazen cowboy lazen

Ze waren vlug thuis gestuurd En de lazen lopen zalig Met vriendelijke groet Elly Kuijs

Super leuke schoenen voor een goede prijs

Ik heb twee paar laarzen besteld die keurig op tijd geleverd werden. Super mooie kwaliteit en hartstikke trendy.

Positief

Altijd netjes en snel wordt je bestelling verstuurd

is zeer goed

is goed

Kwaliteit tegen een hele mooie prijs.

Al jaren koop ik hier regelmatig schoenen, snelle levering. Mooie laarzen, sneakers van Lastrada etc., die heerlijk lopen!! Een hele goede prijs/kwaliteit verhouding!!

Super goede service

Goed en snel contact, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding!

Snelle bezorging prima schoenen Top

Taminiausingel 15