Fijne online winkel

Lekker snel met antwoorden

Super snel en goeie schoenen

Superleuk !

Superleuke schoenen voor leuke prijsjes en hele snelle levering

Zeer mooie en goede kwaliteit schoenen

Zeer mooie en goede kwaliteit schoenen.

super

snelle levering en de laarzen zijn erg leuk en passen zoals omschreven op de maat

Mooie schoenen voor een leuke prijs

Snelle levering, prijs kwaliteit goed.

Goede levering

Mijn ervaring vanuit het verleden is heel goed. Nu heb ik me vergist in een bestelling en wil het graag ruilen. Heb het netjes terug gestuurd in de originele verpakking en volgens de regels dus hoop dat ook dit goed komt en het blijft bij de extra retourkosten. Mij is gezegd dat ik de verzendkosten van de ruiling niet hoef te betalen. Als dat zo is ben ik weer tevreden en zal ik zeker weer doorgaan met bestellen. Ik bestel regelmatig. Mocht dit niet zo zijn dan is het ook de laatste keer geweest.

eerlijke verkoop site

mooie schoenen en heel snel geleverd bedankt

verkeerde schoen ontvangen

ik heb lederlook besteld en kreeg suedine, kan gebeuren en er werd super goed op gereageerd, ik kreeg een retourlabal opgestuurd via de mail en ik wacht nu op de goede schoenen, service is tot nu toe top

Snelle bezorging, en fijne schoen op maat

Zitten/lopen lekker, fijne schoen.

Ik had laarzen besteld. Maat was goed, de laarzen zagen er perfect uit boven verwachting. Snelle levering.

Goed en goedkoop

Mooie schoenen

Mooie schoenen voor 'n leuk prijsje. Snelle levering ook!

Mooie laarsjes

Snelle levering, mooi laarsjes voor een goede prijs

Als je iets besteld Altijd is het binnen 2 of 3 dagen binnen Top

Mijn ervaring is goed .had vewacht dat ik heel lang zou moeten wachten op mijn bestelling.maar ik had het al de derde dag al binnen.en ben er blij mee.

Goed product, en hele snelle levering

Bestel dus vaker, als je tevreden bent hoef ik niet verder te zoeken

Goed service snel binnen

Prima service mooie schoenen

Snelle levering,goede kwaliteit

Snelle levering en hele mooie schoenen voor een goede prijs

Ik ben super blij met mijn aankopen.

Was voorradig en snelle levering

Heel gauw geleverd

Wel gauw geleverd, maar zag pas 2 dagen later het pakketje die DHL achter de vuilnisbakken heeft geplaatst. Voor hetzelfde geld is het pakket weg en moet ik alsnog betalen. Lijkt mij beter om een andere koerier te zoeken of het aan hun mede te delen.

Taminiausingel 15

6662MD Elst