Super snelle en nette service

Leuke laarsjes, goede pasvorm. Heel erg blij mee.

Goede snelle levering schoenen zijn super en lopen goed

Snel..goed en betaalbaar

Ik ben heel tevreden over alles eigenlijk

Altijd goede ervaring

Ben er blij mee zo ook met m'n schoenen van twee jaar geleden.

Snelle levering. Kwaliteit top

Erg goed

snel geleverd.

Super !

Super leuke schoenen die zeker goed overeen komen met de foto’s op de site !

Supermooie laarzen

Heerlijke schoenen

Mijn derde paar Lastrada sneakers besteld, Wat een fijne schoenen zijn dat toch. Zitten als pantoffels. Snelle levering, ik ben er blij mee.

Supersnelle service, uitstekend dus.

Sevice is echt top

Gewoon goed

Tot nu toe .goede ervaringen

Voldoende

De verzending gaat snel vindt het alleen jammer dat je en best een redelijke prijs betaald voor de schoenen en pas bij 60€ gratis verzenden krijg dus bij minder betaal je en verzendkosten en nog eens het zelfde bedrag om ze terug te sturen dus ben je met schoenen in de sale nog een behoorlijk bedrag kwijt.

Goede producten, snelle levering

Product snel geleverd, helaas voo mij voldeed het niet. Retour gestuurd. En ook daarop weer een hele snelle reactie. Prima service

Netjes ontvangen top

Tevreden

Super snelle levering en mooie laarzen.

Snel en netjes ingepakt geleverd.

En als er staat op maat dan is het ook je maat en als er staat bij twijfel tussen 2 maten dan klopt het ook dat je een maat groter moet nemen.

Super fijn

Bestellen was zo gedaan en bezorging erg snel

Super!!!

Snelle levering.

Hoef het niet te omschrijven is uitstekend.

Geweldig,!!!

Ze zien er net zo mooi uit als op de foto, goed draagcomfort,

Besteld, vlotte levering en super tevreden En blij met mijn laarzen. Voordat geld heb ik het aan veel vriendinnen aangeraden.

Bestelling goed snel geleverd.

Ook dat de maat gied is en er bij het product staat of dat het groot of kleiner uitvalt.

Snelle levering van leuke goed passende en betaalbare schoenen bestel regelmatig!!

Taminiausingel 15

6662MD Elst