Prima vlotte levering .

Prima en vlotte levering.

Netjes afgeleverd

Op tyd gelevert alleen jammer van de sneaker met al die kleurtjes niet meer op voorraad.Jammer te late reactie ivm op.

Sandalen besteld. Naar een paar dagen binnen Hartstikke tevreden mee

Uitvoering perfect!

Snelle levering en perfecte afhandeling van bestelling.

Zeer verzorgd

Uitstekende service

Nooit een probleem met bestellen of retourneren. Leuke schoenen en mooie prijs. Alleen kosten voor opsturen en verzenden vind ik lastig. Erg hoge kosten en dat ligt aan de post. Niet aan dit bedrijf

Heel goed .

Voor het eerst maar in een woord prima.

Twee ongelijke schoenen

De linker zat perfect, maar de rechter was ook zichtbaar veel krapper gestikt. Het zal wel een maandag ochtend modelletje geweest zijn. Deze gaan retour. En bestel een tweede paar, hopelijk zijn die hetzelfde. Bezorgen, bezorgmoment verzetten en de aflevering waren allemaal tiptop in orde.

top!

Snelle levering, Goedkope, en ook nog leuke schoenen!

Top schoenen en goede service

Alles goed omschreven Top service en voor een mooi prijsje mooie schoenen

Snelle aervice

Sneakers/laarsjes precies zoals op foto en snel geleverd. TOP!

Prima service!

Snelle en goede levering !

Super snel

Snelle en nette levering

Voor het eerst besteld en het is boven verwachting

Geweldige Service

Ze zijn lekker goedkoop en een geweldige service

Snelle levering en super service

Ik had mijn schoenen een dag later binnen. Super snel dus. Van 1 paar lieten de veter ringetjes los. Gemeld maar deze waren niet meer leverbaar in mijn maat. Ik heb ze bij de schoonmaker laten maken en kosten werden direct vergoed.

Uitstekend!

Altijd super leuke schoenen, voor een mooie prijs en snel geleverd! In één woord top!

Snelle levering leuke schoenen voor m'n dochter besteld maar je wordt wel hebberig zoveel leuke schoenen voor z'n lage prijs gewoon top

Mooie schoenen

Gewoon geweldig

Leuke schoenen, snelle levering

Snelle service snel in huis Mooie website overzichtelijk Goedkoop en natuurlijk goede schoenen Al vaker besteld en altijd goed

Boven verwachting ontvangen

Erg goedkope schoenen en dan evengoed verpakt alsof je een paar exclusieve designerschoenen hebt ontvangen.

Top zoals altijd

Taminiausingel 15