super snelle levering

super levering zo snel en goed schoenen

Snel geleverd en veel leuke schoenen

Grote keuze voor betaalbare prijzen.

Leuke schoenen snelle levering

Leuke schoenen goede prijs snelle levering !!

Ga ik niks meer bestellen

Ik vind het erg jammer dat schoenen die je in de sale hebt gekocht niet retour kan sturen en het geld terug krijgt. Daarbij komt nog eens dat al de verzendkosten moet betalen als je de schoenen besteld en ook nog eens verzendkosten betaald als ze retour moeten. Terwijl ik eigenlijk alleen een maat groter wou. Dus nog dure schoenen in de sale. Gaan we dus nooit meer bestellen .

Uitstekende service

Prima service, snel antwoord op vragen

Schoenen snel geleverd. Snelle reactie op mijn mail betreft omruilen schoenen.

Prachtige schoenen

Prachtige schoenen

afwachten nog heb retour gezonden

ik moet nog afwachten, schoenen waren zeker 2 maten te klein, heb ze retour gezonden wacht nu op response

Snelle, goede service

Altijd, dik tevredenen. Voor mooie betaalbare prijs. Goede kwaliteit.

Leuke schoenen, goede service

Ik had 2 paar schoenen besteld. Daarvan heb ik er 1 geretourneerd en 1 geruild voor een maat groter. Dat verliep vlekkeloos en de volgende dag had ik de schoenen al in huis!

Ik heb mijn bestelling nog niet binnen !!

Graag verneem ik wanneer mijn bestelling binnen komt ! Mvg Astrid Turkenburg.

Goede service, snelle levering!

toppie vrijdag besteld zaterdag op lopen

de bestelling was keurig verzorgd goed verpakt kon niet beter voor herhaling vatbaar

Prettig

De service is snel!! Alleen waarschijnlijk door te snel handelen had ik een maat 36 ipv 38 opgestuurd gekregen. Nadat ik mailtje had gestuurd weer hele snelle reactie en kon ik ze terug sturen en stuurde ze de juiste maat op.

Heel goed.

Snel in huis en de maat valt ook goed.

Snelle levering en leuke sneakers

Goede en snelle service

Goede service duidelijke omschrijving, en snelle bezorging!

Zou dit niet zo goed aanbevelen bij mijn vrienden

Sorry Het zal niet aan jullie liggen maar wat is het toch een flutt bezordienst wat betreft dhl

Helemaal tevreden

Erg tevreden en ga er zeker vaker bestellen

Prima ervaring

Al eerder schoenen gekocht snelle levering

Mooie sneakers en snel geleverd

Lopen heerlijk

Snelle levering. Alleen jammer dat als je retour wil sturen. Kosten voor jezelf zijn maar wel begrijpelijk

goede service

ik had in de uitverkoop 2 paar schoenen besteld, waarvan 1 paar te groot was. ondanks dat ze afgeprijsd waren kreeg ik toch mijn geld terug! helemaal top!

Taminiausingel 15

6662MD Elst