Top service.

Altijd snelle levering en voor deze prijzen top schoenen.

Geweldige schoenen

Geweldig goede service mijn schoenen waren te krap ondanks dat ik er al 4paar heb meteen een mail terug alles goed geregeld Gr Henne

Goede kwaliteit

Was mijn 1ste ervaring, maar ik ben tevreden

Mijn bestelling ging zo snel en ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst sneaker white with gold!!!

Super snel en blij

Snelle verzending

Snelle verzending ondanks de Hemelvaartsdag. Ben er erg blij mee.

Leuke schoenen voor een mooie prijs en snelle levering

Super fijne site, altijd snelle levering en altijd goedkoper

prima product en service.

Mooie laarsjes en een snelle levering.

Goeie levering

Pakketje geleverd door dhl waar het foutging goedkopeschoenen mail gestuurd helaas na 3 dgn nog geen antwoord maar inmiddels me schoenen terecht.....

Super goed

Snelle levering Mooie schoenen Lopen lekker Maar heb al vaker wat gekocht op beurzen Hoop dat dit jaar de margrietbeurs weer door gaat..

Snelle levering en mooie schoenen!

Snelle levering en mooie schoenen. Maat klopt ook.

Mooie schoenen boven verwachting

Helemaal super!

Voor mij al het zoveelste paar schoenen van jullie! Snelle levering, super service aanrader!

Snel en betrouwbaar

Dat ik zeker nog meerdere keren terug kom om te bestellen

Sneakers zaten vreselijk.........mijn hakken waren letterlijk kapot.

Goede informatie over de bestelling. Pakket werd vlot geleverd zag er netjes uit! Leuke sneakers, wit met rood en blauw streepje. Pasten prima, helaas had ik na één wandeling bloedende hakken, sneakers ook onder het bloed dus tja meteen maar in de container gegooid jammer maar helaas. Deze sneaker van Fab zal ik niet aanbevelen wel jullie sneakers van La Strada daar heb ik goede ervaringen mee.

super

geweldig snelle levering helemaal top

Tevreden prijs kwaliteit verhouding

De eerste keer besteld en tevreden. De levering mag sneller maar begrijp dat het door het vervoersbedrijf langer heeft geduurd.

In 1 woord…. top! Mooie schoenen voor supermooie prijzen. Snelle verzending. En heel klantvriendelijk

Goede en snelle levering

De producten die ik bij jullie heb gekocht zijn niet duur en super goed.. krijg leuke reacties en daarom raad ik jullie ook aan bij vrienden.

Geweldige site!

Makkelijk zoeken, vinden en bestellen én een snelle levering. Top!!

Snelle levering en mooie sneakers in de aanbieding. Voldeed aan de verwachting.

Niet best

De schoenen zijn altijd top maar zo heel goedkoop zijn ze niet en vindt het ronduit schandalig dat je en verzendkosten en retourkosten moet betalen

Snelle duidelijke bevestiging en super snelle, keurige levering. Wat je ziet is wat je krijgt. Ik vind het schoenen die heerlijk lopen! Kortom, prima!

Taminiausingel 15

6662MD Elst