Snelle duidelijke bevestiging en super snelle, keurige levering. Wat je ziet is wat je krijgt. Ik vind het schoenen die heerlijk lopen! Kortom, prima!

Super snelle levering

Snelle bezorging Mooie schoenen Goede prijs kwaliteit verhouding

Top schoenen voor een top prijs

Mooie schoenen en snelle levering

Kreeg de verkeerde kleur toegestuurd

Kreeg in eerste instantie al de verkeerde kleur toegestuurd, had goud besteld, kreeg donkerblauw. Maar had geen zin om, ook voor die prijs, te gaan ruilen met al dat gedoe. Verder vindt ik het zeer slechte kwaliteit en het lijkt of je ze kan strikken, maar zit van boven dicht, dus moet je je erin wurmen.

super

snele levering en netjes waren de schoenen verpakt

Gaaf

Top en blij met jullie

Slecht

Slecht ik heb maat 41 ik kwam er net met mijn tenen in veel te klein

Super service heel snel

snelle service voor een prima prijs

Goede service mooie schoenen

Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld en na 1 e-mailtje was het alweer opgelost Goede service en niet onbelangrijk de boots zijn geweldig Snel binnen

Heerlijke schoenen, snel geleverd!

Ben super blij met m’n nieuwe La Strada’s! Zitten heerlijk, lopen lekker! Snel geleverd, met alles goed op de hoogte gehouden, top!

Snelle levering.iets terug gestuurd maat niet goed.paar dagen later de goeie maat binnen .geld snel terug gestort dus gewoon top..en de schoenen zitten heerlijk..

Uitmuntend

Zeer snelle levering van mijn sneakers! Leuke schoenen

Ontevreden

Schoenen waren te klein. Echter bij retour sturen komen volledige kosten voor eigen rekening. 7.25 voor schoenen van 30.00 euro. Vind ik slechte service en niet meer van deze tijd.

Heel fijn ondanks dat ik de bestelde schoen niet aankan

Ik had na telefonisch contact mooie rode schoenen besteld. Een paar dagen gewacht en vol verwachting de volgende dag willen aantrekken. Ging niet! Kwam er niet in. Een paar dagen achtereen geprobeerd, nog niet. Ik weer gebeld en zo fijn geholpen! Nu even geen schoenen besteld maar krijg het geld terug. Echt klasse van deze internet shop. Vriendelijke groet, Auke Klene te Apeldoorn

Goede en snelle service

Goede ervaring

Alles perfect geleverd en zeer snel bravo

Top zoals altijd

Perfecte schoenen. Snelle levering

Snelle levering. Prijs en kwaliteit zeer interessant

Niet compleet

Bij bestelling nog aanwezig, bij levering uitverkocht

Ben zeer tevreden.

la strada's lopen zo fijn. Goede prijzen. Goede verzending. Al vaker besteld.

Goede en snelle levering

Taminiausingel 15