Leuke schoenen snelle levering en leuke prijs en kwaliteit

Top schoenen

Heb al meerdere schoenen van jullie en veel schik mee.

Zeer tevreden klant jullie zijn toppers

Jammer

Ik heb afgelopen maandag een mail gestuurd, ik heb daar nog geen reactie van gehad. Het ging over een bestelling van 4 paar schoenen die goed geleverd zijn , alleen de volgende dag liet ik de site aan mijn vriendin zien en daar zag ik dat 3 paar schoenen afgeprijsd waren. Het totale bedrag was 13,20 euro. Dit vond ik jammer om te lezen en hoop dat u daar nog iets in kan betekenen. Het totaal bedrag was 95 euro. van de 4 paar schoenen. Ik zou de schoenen kunnen terug sturen en opnieuw bestellen, maar hoop dat u hier iets in kunt betekenen. M vr gr Helma Rossen.

Super goed

Ik had er paar schoenen besteld en die was er niet meer in mijn maat ik kreeg netjes een mail erin dat ze er niet meer in mijn maar hadden en ik kreeg een korting code dus ik hoefde voor de 2e keer de verzendkosten te betalen ik heb mijn andere schoenen van de week binnen gekregen ben er super te vreden over

Nog niet onrvangen

Ik ben nog aan het wachten op bericht van dhl wanneer ze gaan leveren. Eerste paar schoenen was binnen 2 dagen geleverd. Ik heb daarna voor mij en me moeder besteld dit keer 3 paar, maar nog niets gehoord, via mailtje gehoord dat het vandaag waarschijnlijk geleverd word, maar niets gehoord van dhl. Ben aan het afwachten of het nog komt. Zodra het ontvangen is zal ik het meer sterren geven. En word de nee een ja bij aanbevelen.

Helemaal top

Snelle levering en hele leuke schoenen raad het iedereen aan.

Snelle levering, leuke sneakers

3 paar sneakers besteld van la strada. Mooie sneakers, snel en netjes geleverd. 1 paar helaas retour aangezien ik de kleur niet mooi vond. Het bedrag was binnen 1 week teruggestort.

Slechte levering verkeerde maat

Verkeerde maat geleverd en de dozen waren totaal vernield bij levering. Positief: zijn leuke schoenen voor een lage prijs

top

snelle levering.

Mooie schoenen

Erg mooie schoenen, goede kwaliteit, veel keuze en snel in huis.

Top , sneakers binnen twee dagen in huis

Ik zal nog heel vaak bestellen !

Leuk,goedkoop,

Leuke laarzen en sneakers,leuke koopjes, Snelle levering,duidelijke site.

Super snel bezorgd en precies als op de foto

Zeer goede ervaring en voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en zeer leuke schoenen

Heb een paar keer besteld online en supersnel geleverd. Gaat altijd goed.

Betaalbaar en leuk!

Leuke goede schoenen en voor die prijs!!! Ik heb direct 4 paar gekocht. Vind het alleen jammer dat er niet meer foto’s bij de schoenen staan. Voor de rest enorm tevreden.

snelle levering, goed verpakt, goed product, goeie prijs

goeie ervaring. 2 paar schoenen besteld, 1 paar te klein, teruggestuurd en binnen paar dagen maat groter ontvangen. zeer tevreden.

Vandaag besteld morgen binnen Top service had schoenen besteld en het duurde langer dan normaal goedkope schoenen gebeld meteen werd er actie ondernomen pakket kwijt bij DHL netjes volgende dag berichtje terug en de volgende dag geleverd!! Top ! Schoenen ook netjes verpakt

Prijs kwaliteit erg goed.

Mooie en goede kwaliteit, heb al een paar keer laarzen en sneakers besteld en ben zeer tevreden. Deze week sandalen binnen gekregen en die hadden voor mijn voeten geen goede padvorm, maar dat is dan vervelend dat je ze terug moet sturen. Maar dat kan een keer voorkomen.

Helemaal top.

Mooie laarsjes en sneakers gekocht. Zien er super mooi uit. Zeker voor herhaling vatbaar

Super goede service

Mijn schoenen heel snel binnen, en eindelijk een winkel die ook maat 42 inkoopt!!!

Top bedrijf

Altijd correct snelle levering alleen terug sturen is duur

Snelle levering. Product naar wens

Snelle levering. Schoenen naar wens