Fijne schoenen en niet duur . Lopen lekker ik ben tevreden

Geweldig en een top service.

Ik heb een paar schoenen gewonnen. En heb via een vriendin samen schoenen en slippers gekocht En een paar weken geleden heb ik geweldige sandalen gekocht. Maar nog niet aangehad ivm met de regen.. Maar de service en de klantenservice zijn in een woord top. Heel vriendelijke medewerkers/sters.

Snelle acties Mooie producten voor een mooie prijs

Top schoenen voor mooie prijzen

Schoenen zijn mooi en zitten goed. Gelukkig veel keus al kan er altijd weer wat nieuws of leke modellen bij komen natuurlijk, nog beter!

De gympies zien er goed uit en heb mijn bestelling snel gehad

Zien er goed uit

Altijd de juiste omschrijving van het product en de levering is altijd heel snel...

Zoals altijd zeer tevreden!

Altijd snelle correcte levering. Top

Goede en snelle levering!

Heb een goede ervaring!

Super schoenen

Mooie goede schoenen snelle levering en betaalbaar

Altijd een correcte levering en afhandeling

Perfect bedrijf

Goede en snelle levering.

Producten zijn goed en precies als wordt aangegeven.

Leuke bodycross tas kleur is mooi Snelle levering duidelijke communicatie een aanrader!!

Goed en snel geleverd

Top !!!

Super snelle levering, vandaag besteld, de volgende dag al in huis.

Perfect!

Snelle levering en artikel precies zoals is afgebeeld.

Goede service en kwaliteit, mooie schoenen!

Dik tevreden!

Mooi schoenen en snelle levering!

Schoenen waren binnen 2 dagen al binnen. Hele goede kwaliteit voor een niet al te hoge prijs. Zou zeker nog een keer bestellen.

Snelle nette levering

Goede en snelle levering Artikelen keurig verpakt

Mooi

Mooie spullen en kan het mooi retouren

Leuk

Leuke tasjes snel bezorgt

Pico Bello.

Voor de 1e keer schoenen besteld en was verbaasd over de snelle levering. Andere dag al in huis.

Kwaliteit snelle levering

Ik heb 3 paar sneackers en 2 paar sandalen gekocht en ben eeg tevreden, kwaliteit is top pris is top en snelle levering. Ik weet waar ik leuke schoenen kan kopen.

Inderdaad goedkoop, maar leuk en goede service!

Inderdaad goedkoop, maar leuk en goede service! Helaas bleek een item niet beschikbaar, kreeg netjes de optie om iets anders uit te zoeken of geld retour. Toen rest zending kwam was er helaas iets mis gegaan, maar ook dat werd netjes opgelost, top!

Leuke schoenen voor weinig

Leuke schoenen die ook nog eens goed zitten. Blij mee!

Mooi

En op tijd thuis mijn bestelling

Taminiausingel 15

6662MD Elst