Als Heel fijn ervaren! Op de site staat hoe de schoen of slipper valt qua maat en dat klopt, zo voorkom je dat je de verkeerde maat besteld. Komt overeen met de foto’s Aan te bevelen

Betaalbaar leuke keuze snelle levering

Betaalbaar en veel keuze

Mooie schoenen vlotte verzending

Mooie schoenen vlotte verzending en makkelijke betaling. Betrouwbaar

Goede snelle service

Past precies

Mooie schoenen voor een lage prijs

Snelle levering ,goede prijs/ kwaliteit ,leuke schoenen en sneakers,soms net even wat aparter door de kleurtjes

Mooie goede betaalbare schoenen

Ik ben meestal blij met de schoenen of laarzen heb er ook al aardig veel bij jullie gekocht,alleen jammer dat laatste 2 paar te breed waren en terug moesten en mij 7,95 verzendkosten kosten..jammer.

goede informatie en snelle bezorging

De schoenen waren bovendien heel netjes verpakt

Fijne winkel met goede service

Wat je ziet is ook wat je krijgt. Koop er al vaker mijn schoenen.

top

Ik had een pre-order besteld en deze werd keurig en op tijd geleverd

Savonds gemaild en direct antwoord gekregen. De schoenen had ik 2 dagen later al in huis

ga zo door.

Super leuke winkel

Groot assortiment, altijd snel levering, top prijzen

Super laarzen en lopen heerlijk voor maar €19,95

Super laarzen en lopen heerlijk voor maar €19,95

Schoenen passen perfect!

Goede schoenen, maat valt goed. Goede verzending en mooie prijzen enis fjn voor de portemonnee.

Super mooi voor zo weinig geld

Kwaliteit van de schoenen zijn perfect! Netjes verpakt ontvangen op de afgesproken dag! Vriendelijk bedankt voor de snelle en goede service!

Leuken laarzen voor een koopje

Super gave laarzen

Ik ben receptioniste en moet er verzorgd uit zien ik combineer alle shirts en tops met laarzen in alle kleuren de reacties zijn geweldig

Top, modern, betaalbaar

Al heel wat laarzen bij jullie vandaan, erg leuk, heel blij mee. Snelle levering. Alleen de verzendkosten vind ik erg veel.

Super site

Super sneakers en dat met m’n moeilijke voeten maar lopen perfect

Prijs/kwaliteit is uitstekend

Netjes geleverd