Laarzen besteld, maar helaas te groot. Online retour geregeld om ze te ruilen voor een maatje kleiner. De dag dat ze mijn retour ontvingen kreeg ik direct een mail dat de maat niet meer beschikbaar was. Andere laarzen uitgezocht en doorgegeven per mail. Op nog steeds diezelfde dag zijn mijn andere laarzen verstuurd. Een dagje later al ontvangen. Echt topservice!

Toppie

Snelle levering, goede prijs leuke schoenen.

Air sneakers

Snelle levering leuk prijsje mooie schoenen zitten prima had ze voor het werk gekocht maar er lang op staan en lopen vond ik toch niet zo fijn blijf ze zeker nog wel dragen maar niet voor op het werk maar zeker wel een aanrader als je mooie leuke goedkope schoenen wilt

Peina

De schoenen werden keurig verstuurd en netjes verpakt .de schoen zaten heerlijk ..

Zeer goed en snelle levering!

Zeer goede ervaring en snelle levering!

Snelle verzending

Snel geleverd zitten perfect

Topervaring

Zeer vlotte levering , goede kwaliteit en verpakking TOP

Mooie sneakers voor een mooie prijs.

Zeer snelle levering

Top kwaliteit

Goed en snel in huis

Je krijgt wat je verwacht en snel geleverd heel fijn

Hele mooie schoenen

Snelle levering en goede service

Snel en correct geleverd. Perongeluk je maat niet meer voorradig : snelle berichtgeving en terug betaling. Al diverse keren bij ze besteld en erg tevreden. Mooie en goedzittende schoenen.

Snelle levering, goede pasvorm

Super snelle levering en de prijs kwaliteit is goed

geweldig

Super leuke laarzen voor goede prijzen en zitten gelijk perfect geweldig

prima laarzen

prima laarzen voor het bedrag wat ze ervoor vragen. wil je leren hoogwaardiige kwaliteit dan moet je verder kijken en veel meer betalen. deze zijn prima als je ze af en toe eens een avondje aan wilt. de levering was super snel en van prima kwaliteit

Mooie sneakers en een snelle levering

Fijne schoenen besteld en binnen 3 dagen verstuurd

Alles goed uitgelegd op de site om te bestellen

Tevreden

Snelle levering en je krijgt wat ze beloven

Mooie schoenen en snelle levering

Een aanrader voor iedereen die van mooie spullen houd.

Mooie schoen voor die prijs klasse

Sneller levering

Maten kloppen niet.

2 Paar schoenen (air sneakers) gekocht waar bij stond 'vallen een maat groter dan normaal'. Dit was helaas niet zo. Vallen gewoon op maat. Wel hele snelle levering.

top!

snelle service, laarzen waren goed verpakt zeer tevreden!!!

Niks mis mee

Prijs/kwaliteit staat in verhouding