Leuke schoenen

Ik vind ze super leuke sneakers en goed mijn steunzolen kunnen makelijk erin gelegd worden,,alleen zijn de zijkanten ietjes minder stevig voor de steun. Maar verder super

Goede service snelle bezorging

Snelle service leuke schoenen goede kwaliteit naar prijs

Op vrijdag besteld en de volgende dag al binnen. Schoenen lopen heerlijk, eindelijk geen last meer van mijn knieeen

Lekker zittende schoenen

Had vrijdag besteld en zaterdag in huis. Kwaliteit schoenen voor een goede prijs.

Geweldige schoenen lopen super lekker en bezorging echt top vandaag bestelt morgen in huis gewoon super zeer tevreden

Altijd leuk en goed opmaat

Altijd snel geleverd voor mij altijd perfect op maat.leuke prijsjes. Dus ik ben weer een blij ei.

Zitten goed

Goeie kwaliteit

goed maar verwarerrend

had had laarsjes besteld maar ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld .moest toen even zoeken en bellen om de omruiling in gang te zetten daarna was het redelijk goed geregeld en de nieuw bwstwlde laarsjes waren snel geleverd

Snelle verzending

Snelle verzending super

Gewoon goed ! En snelle levering

Heel snelle levering!

Heel snelle levering en mooie sneakers.

Priima

Prima schoenen snelle levering

Top kwaliteit

Zijn supergoede schoenen

Altijd goede schoenen goede kwaliteit en sneetje kregen

Mooie pantoffels ,passen goed en zitten heerlijk

Mooie schoenen

Snelle levering en mooie goede schoenen..

Ik vind jullie super

Ik heb al meerdere malen laarzen bij jullie gekocht en het zijn altijd geweldige laarzen van goede kwaliteit met een goede prijs. Ik koop nergens anders geen laarzen meer. Super tevreden!

Geweldig mooie laarzen en supersnel geleverd.

Snelle levering en netjes verpakt en kwaliteit is goed. Nog een plus dat je achteraf kunt betalen.

Zeer snelle service, zeer tevreden,een echte aanrader

Goed geregeld

Mooie schoenen snelle levering Omruil service is ook top geregeld

Veel keus leuke schoenen en tassen.

Ik had een prachtig tasje besteld, echt leer maar het was helaas te klein.top service met retour sturen.

mooi

ze zitten fijn

De schoenen worden snel en netjes geleverd

Ze zijn goed en comfortabel om te dragen. Heb al coor de tweede keer besteld en ben zeer tevreden. Ik raad het aan, en koop er zeker weer.

Taminiausingel 15

6662MD Elst