1 schoen voelt kleiner

Ik heb maat 45 besteld maar rechts voelt goed , maar links zit te strak en zit een soort bobbel onder met grote teen kussentje zeg maar. Jammer want ruilen kost mij dus 6 euro. Voor de rest zijn ze wel erg leuk.

Zijn heel mooi snelle levering

Fijne schoenen verkeerde kleur geleverd

Had zwarte besteld maar kreeg bruine schoenen. Uit noodzaak wel gehouden, ze zitten wel heel lekker

Leuke schoenen en tassen

Betaalbare schoenen en tassen. Snelle levering

Keurig afgewerkte laarzen

Ik heb al een paar keer cowboylaarzen besteld in verschillende kleuren en elke keer is het weer een feestje om ze uit te pakken! Ze zijn prachtig en netjes afgewerkt en de verzending is ook nog eens super snel. Heel tevreden!

Ben nog steeds kei tevreden

Ben nog steeds kei tevreden

Snel geleverd, mooie laarzen

Veel keuze, goeie kwaliteit en snelle levering

Mooie schoenen voor een mooie prijs

Mooie schoenen voor een schitterende prijs. Altijd perfect.

Prima.

Ik was wat huiverig om te bestellen. Prijs was te mooi om waar te zijn. Maar wat bleek, alles prima. Maat was goed. Bestelling was snel. En de laarzen waren mooi.

Wederom mooie laarzen lage prijzen zeer snelle levering en geweldige service Bedankt

Ik ben zeer enthousiast! Mijn laarzen werden echt de volgende dag al bezorgd en wat zijn ze mooi. Ik zal een volgende keer zeker weer een keer gaan shoppen bij “Goedkope schoenen”.

De schoenen lopen super

Schoenen lopen super fijn en niet duur. Alleen als je iets meer dan 10duizend stappen zet elke dag . Slijt je de zool vrij snel. Helaas. Maar wel super blij er mee.

Super snelle bezorging, vriendelijk gesprek via telefoon, en prachtige laarzen

Geweldige service en kwaliteit

Voor het eerst laarzen besteld Zijn erg snel geleverd zelfs in de drukte net voor Kerst en de kwaliteit is fantastisch

Mooie laarzen en snelle levering

Snel geleverd, leuke laarzen en een top prijs. Ik ben er heel blij mee.

Prachtige schoenen, maar POSTNL is een ramp

Prachtige bottines , alleen spijtig dat jullie met PostNL werken want ik moest ze kilometers verder gaan halen terwijl er 500 meter van men deur ook een postpunt is. Dat is niet de bedoeling van on line iets kopen hè.

Hele fijne site om te bestellen en alles snel en netjes geregeld

Besteling geplaatst en ze waren snel binnen

Zeer goed geleverd zeer blij met me laarzen

Mooie spullen betaalbare prijzen blije vrouw

Super tevreden en leuke cadeaus onder de kerstboom

Super goed

Super mooie schoenen/laarzen voor een uitstekende prijs.Vragen worden altijd netjes behandeld. Bestellen en de volgende dag in huis.

Super service

Al meerdere malen besteld bij jullie voor me dochter en mezelf. En we zijn zeer tevreden over de bezorging en de kwaliteit van de schoenen. Zullen nog vaker een bestelling doen. Ga zo door team goedkope schoenen.

Goede service en netjes optijd gekregen

Echt top

Gave schoenen en accessoires

Snelle levering. Duidelijke mails over de verzending. Tas en schoenen zijn super. Laarzen passen helaas niet om mijn mega kuiten. Ze zijn zoooo gaaf. Retour sturen is duidelijk uitgelegd. Beetje jammer van de verzendkosten van retourzenden.

Taminiausingel 15

6662MD Elst