Was wel wat voorzichtig maar wat een fijne schoenen

Gewoon goed!

Schoenen zijn precies als omschreven, maat is goed. En snel geleverd! Top!

Zeer goed mooie en goede schoenen snelle levering

Goede service Alleen te duur als je iets terug wil sturen Snap dat het niet gratis kan Maar 6,00 € is te veel Zie Wehkamp 0,50 cent per artikel is acceptabel

Mooie schoenen, prima service met omruilen voor een andere maat.

Zeer positief

Voldoende

Goeie, snelle levering

Prima bedrijf

Ik had 3 paar sneakers besteld, allen in de zelfde maat. 1 maat niet passend. Retour aangemeld en verstuurd. Binnen 3 dagen had ik het geld op mijn rekening. Alles heel correct in communicatie en afhandeling.

Goede ervaring

Voordelige mooie schoenen die altijd passen. Ook tevreden voor snelle verzending

Zijn fijne schoenen en ze lopen heerlijk. Koop binnenkort nog een paar. Echt super service hebben ze ook

helaas nu blijkt dat de schoenen niet naar mijn verwachting zijn dat ik zelf de verzendkosten om het retour te sturen zelf moet betalen. had wel vermeld moeten worden bij de bestelling.

Leuke schoenen, nette levering

De schoenen die ik besteld had waren te groot. Het retour sturen en het omruilproces verliep heel netjes en soepel. Heel fijn.

Mooie sneakers

Ik heb air speakers besteld en ze vallen goed op maat ik heb nogal een brede voet dus ben er blij mee

Leuke schoenen en betaalbaar

Leuke schoenen. De zool voelt niet van allemaal heel erg lekker, maar met een ander zooltje prima schoenen. Helaas lopen de leuke klwirtje maar tot maat 41 en val je daarna in de heren kleuren. Ze zouden ze tot iets groter moeten laten lopen de dames kleuren.

Zitten perfect

Maat 39,en zo valt de maat ook. Heerlijk licht lopende sneakers,perfect voor een lange werkdag in de zorg. Bestel binnenkort weer een paar.

Prima.

Super Tevreden

Vanuit jullie goede ervaring. Ben alleen zelf zo dom geweest om het verkeerde huisnummer in te vullen. Na wat omzwervingen hier in appartementen complex toch m'n schoenen ontvangen . Mijn adres moet dus aangepast worden

Om iets terug te sturen vind ik erg duur dat is zeer jammer

Verkeerde maat besteld

Ik heb een fout gemaakt bij de bestelling en er is mij snel en vriendelijk geholpen. Bedankt ervoor.

Mooie laars, goede pasvorm. Snelle levering!

Betaalbaar goede schoenen

Inmiddels al ruim 8 paar air sneakers gekocht .en die zitten echt heerlijk

Top kwaliteit

Ik heb altijd moeite met sneakers kopen omdat ik 2 maten verschil heb met schoenmaat maar hier passen de sneakers als ik 40 neem.

Super mooie schoenen Mooie prijzen. Super snelle levering

Snel en goedkoop. Prima product