Goed snelle verzending leuke mooie schoenen en prima prijs voor iedereen.

Snel binnen en blij mee....

Top geregeld

Het is allemaal prima in orde makkelijk te bestellen snelle levering goede prijzen

Mooie schoenen snelle levering!

Veel keus,modern en goede kwaliteit schoenen. Snelle levering

Ditmaal de pantoffels besteld. Snel geleverd en prima kwaliteit. Kom dr winter wel door!

Twee paar sloffen had ik besteld, helaas kreeg ik maar één paar binnen. Na een telefoontje kreeg ik ook het andere paar in huis. Ik werd heel vriendschappelijk te woord gestaan, mijn complimenten daarvoor.

Goed gekeurd

Ze passen goed Zijn leuke laarsjes

Geweldig!

Wat een fijn team staat daar paraat. Er werd meteen actie ondernomen na mijn telefoon gesprek. En nog dezelfde dag werd er persoonlijk een pakje geleverd. Hoe leuk is dat!! Dank jullie wel, voor se snelle en fijne service. Vandaar de 5 sterren.

Ik had boots besteld snel geleverd maar ze waren te groot terug gestuurd voor een maat kleiner maar nu krijg ik weer de zelfde maar opgestuurd geen zin meer in om weer op te sturen klein min puntje

Geweldi

Toppie

Besteld en binnen 2dagen binnen. Laarzen zitten lekker en ze zien er net zoals op de website uit

Super ervaring laarsjes van de dag deal besteld Zeer tevreden super prijs ook

Snelle leverering product war ik ervan verwacht had. Prima

Snelle service, levering.

Ik ben zeer te Vrede

De schoenen passen goed en voldoen aan de verwachtingen ook zit er een duidelijk beschrijving hoe je de schoenen eventueel kan terug sturen dit was gelukkig niet nodig

Snelle levering van een goed product.

Snelle levering van een goed en zeker goedkoop product!

Super leuke laarzen er blij mee

Zou het iedereen aanraden

Snelle service en goede prijzen

De zending afgegeven aan de deur ipv op de container zetten en weer weggaan zonder iets te zeggen

Eerste indruk altijd belangrijk... Niet best voor de eerste keer...

Goede site en goede kwaliteit schoenen.

Heb 2 paar laarsjes besteld ze zijn heel mooi en van goede kwaliteit en de pas vorm is ook goed en snelle levering.

Prima makkelijk en snel

Prima makkelijk en snel

Goede kwaliteit schoenen! Snelle levering! Raad iedereen aan!

Super schoenen. Bestelling altijd snel binnen!

Super leuke schienen,

Super leuk assortiment voor iedeen betaalbaar en goede kwaliteit!! Snelle bezorging!!

Gewoon top

Snelle levering en passen perfect. Ben er heel blij mee.

Taminiausingel 15

6662MD Elst