We hadden kleine miscommunicatie maar dit is prima opgelost!
Dag Mariska, Bedankt voor je melding. We hebben je pakket vrijdagmiddag. Het is nu zaterdag. De retouren worden zoals aangegeven uiterlijk binnen een week verwerkt. Deze zullen maandag verwerkt worden. Het is dus logisch dat je hier nog niets op gehoord hebt. We hebben je voicemail ontvangen. Gistermiddag direct teruggebeld en toen kregen we jou voicemail. Maandag worden ze verwerkt en dan worden de andere maten verzonden. Fijn weekend. Groet Peter
Originele beoordeling
Ik heb schoenen besteld deze geretourneerd omdat maten niet goed waren, op formulier vermeld dat we graag andere maat ervoor terug wilden , hier niks op gehoord! 2 maal gebeld en voicemail ingesproken maar niks! Jammer!
Snel ontvangen dat was prima. Maar retour zenden zelf betalen??
Hi Henny, We hebben een niet goed geld terug garantie. Dus als iets niet goed is ontvang je de aankoop en verzendkosten terug. Retourkosten zijn (net als bij veel andere bedrijven in deze prijsklasse) voor eigen rekening. DHL en Post.nl werken niet voor niets. Groet Peter
Goede site om schoenen te bestellen
Mooie schoenen voor weinig geld en topkeuze en betaalbaar voor de kleinere portemonnee!!
Snelle levering en goede schoenen, ben er blij mee.
de bestelling is makkelijk te maken en het wordt snel en netjes geleverd.
Genoeg keuze, leuke prijs en snelle levering
Leuke laarzen weer gekocht, dubbel en dwars het geld waard.
Al zo vaak schoenen besteld, kom er nooit in, heb brede voeten, maar dus al wel 5 x 6,50 betaald om te kunnen retourneren. Dan heb je niks, maar kost t je wel veel geld. Bij veel andere zaken is het retourneren gratis. Ik koop dus nu niet meer, zonde van het geld. Maar begrijp dat ze de kosten voor de schoenen daardoor laag kunnen houden. Als je smalle voeten hebt, raad ik deze site wel aan. Want wel veel leuks, en niet duur.
Hi Sandra, Wat jammer dat we geen passende schoenen voor je hebben. Je geeft zelf aan dat je lastige voeten hebt. Onze schoenen hebben een goede pasvorm en we krijgen daar geen klachten over. Voor jou is het wellicht beter om schoenen aan te meten bij een schoenenwinkel. We kiezen er bewust voor om de prijzen van onze schoenen laag te houden en de retourkosten dus niet standaard bij de prijs er boven op te zetten. Hierdoor blijven de prijzen laag voor degene die de schoenen niet retour stuurt. Je mag overigens bij ons altijd je schoenen gratis omruilen voor een ander model.
Originele beoordeling
Al zo vaak schoenen besteld, kom er nooit in( ligt aan mijn voeten) maar dus al wel 5 x 6,50 betaald om te kunnen retourneren. Dan heb je niks, maar kost t je wel veel geld. Bij veel andere zaken is het retourneren gratis. Ik koop dus nu niet meer, zonde van het geld.
De laarzen waren op tijd geleverd maar ik vond ze tegenvallen. Jullie retouradres was duidelijk maar ik bestel niets meer vanwege de retourkosten. Sorry. Groetjes Tiny van Weerdenburg
Hi Tiny, We proberen de prijzen van onze schoenen/laarsjes zo laag mogelijk te houden. Vandaar dat er gekozen is om de retourkosten zelf te betalen. Hierdoor betalen de mensen die wel tevreden zijn met de schoenen niet extra. Ook bieden we aan om de schoenen gratis om te ruilen. Ik hoop dat je in de toekomst toch nog een bestelling bij ons zal doen. Dank je wel voor je reactie.
Fijne snelle service van mooie schoenen
Erg goed. Snelle bezorging. Duidelijke wedshop. Mooie schoenen en laarzen.
leuke booties, goede maatvoering . snelle levering.
In een woord goed schoenen prima prijs prima
Op tijd geleverd vlgs afspraak
Mooie schoenen zien er top uit zitten perfect
Mooie kwaliteit voor een lage prijs en snel en netjes geleverd.
Snelle levering.
Mooie laarsjes,maar ik moet ze nog gaan dragen
Leuke schoenen en zeer te vreden
Snelle verzending, goed verpakt en mooie schoenen voor ee leuke prijs. Een aanrader
Snel geleverd en goed en netjes verpakt! Schoenen lopen heerlijk!
Op de site stond Van 34€ voor 19.95 Maar aan de schoenen zat gewoon een kaartje met 19.95 aan Tweede keer besteld voor mij niet meer Heb ze afgegeven zaten niet goed Maar kost me 7.25€ retour sturen Voor mij geen product meer van jullie
Hoi Annelies, Dank voor je reactie. We hebben gezien dat de drukker een fout heeft gemaakt met het maken van de kaartjes. Er had op moeten staan van € 34,-- voor € 19,95. We gaan het per direct verhelpen. Retouren zijn inderdaad voor eigen rekening. Hiermee voorkomen we dat mensen die wel blij zijn met de schoenen dus niet teveel betalen. We crediteren natuurlijk wel de aankoop- en verzendkosten aan je.
Mooie schoenen, alleen vallen ze wat groter uit, maar met een zooltje is dit snel opgelost.
Heel goed precies op maat
Taminiausingel 15
6662MD Elst