Heel goed, op naar de volgende bestelling

Heel prettige ervaring

Alle schoenen waren goed apart verpakt in dozen, slechts één paar in een zak wat ik wat minder vind. Snelle verzending en bij de schoenen zaten retourbonnen met uitleg over hoe retour te sturen waar je bij veel bedrijven zelf naar op zoek moet. Was heel tevreden met alle 4 paar schoenen en ze waren precies zoals beschreven en op de foto op de site. Maat is ook perfect. Heb alle paren gehouden.... Zeker aan te bevelen!

Supergoede service, voor herhaling vatbaar!

Ik had superleuke laarsjes besteld. Helaas zat er in de linker 2 spijkers/ nietjes door het voetbed door een fabricagefout. Binnen 5 minuten na mijn email werd er al gebeld. Het geld werd direct retour gestuurd, en de laarsjes mocht ik houden zodat ik voor een paar euro de laars kon laten maken bij de schoenmaker. Ik heb mijn site gevonden waar ik mijn schoenen zal blijven bestellen. Toplaarsjes en topservice!

Snel en mooie leuke schoenen!

Snelle levering en leuke aanbiedingen!

Alweer eennpaar zeer zalig lopende schoenen

Bestelling de dg erna binnen. Precies zoals op de foto, meteen ingespoten en aan gedaan. Ze lopen trouwens ooknog net alsof er lucht inzit, bouncing soles.....ik ben fan

Altijd een snelle levering en op vragen een snel Antwoord. De enige reden dat ik twijfel om te bestellen zijn de verzendkosten. Maar dat is een detail.

Ik heb.nog geen ervaring met 1paar schoenen en die zitten nog in de doos dus sorry maar denk dat het wel goed is Mvg mevr de jong

Leuk

Toffe schoenen voor goede prijzen

Zeer goed,zowel product als aflevering

Leuke schoenen voor weinig geld Snelle levering

Prachtig voor deze prijs . .bestel nu vaker bij jullie

Perfect een mooie kleur ik vind ze geweldig mooi

Goed en snel

Goede site, snel bestellen en snelle levering

prachtige schoenen

Ben superblij met mijn schoenen en de bezorging was prima

Nou een heel gedoe om de schoenen naar jullie terug te sturen. Koop bij jullie geen schoenen meer

Koop geen schoenen meer bij jullie

Altijd snelle levering. Leuke schoenen en betaalbaar

super leuke laarzen snelle levering.

Superblij

Goedkoop en zeer goed

Voor een goede goedkopen schoenen zijn super.

Snelle service goede kwaliteit.

toppie

passen perfect mooie schoenen mooie prijs

De porto kosten te hoog

De schoenen zagen er heel mooi uit maar ze waren een maatje te klein en maat 42 was uitverkochtj jammer en toen moest ik voor de retour zending 7.25 betalen dat vond ik erg veel .dus ik denk dat ikniet snel meer iets zal bestellen. Gr Riet Vossen

Mooie laarsjes besteld ze paste op maat en werden netjes afgeleverd, erg tevreden.

Super!!!

Snelle levering, Netjes ingepakt.

Mijn pakket was snel geleverd en zat mooi origineel verpakt( la strada)

Leuke schoenen voor een leuke prijs.

Gebruiksvriendelijke site, snel bestellen en snel thuis. Lekker veel keus en goede service.

Taminiausingel 15

6662MD Elst