Goede service, snelle levering

Mooie schoenen voor een leuke prijs

Gewoon goede en mooie schoenen voor een nette prijs. Snelle bezorging.

Super mooie schoenen voor geweldige prijzen Goeie service en snelle verzending In 1 woord TOP!!!!!

Geweldige service

Ze waren er binnen 2 dagen zijn prachtig en zitten heerlijk top

top schoenen

leuke schoene, laarzen. fijne website en snelle verzending/ service. aan te bevelen.

heel erg goed

snelle levering en prima schoenen .

Hele leuke schoenen voor weinig geld

Netjes snel geleverd, keurig verpakt, met korting voor nog geen 15 euro een paar sandalen die gelijk lekker zaten

Geweldig!

Informatie over hoe de maat uitviel en de omschrijving van de kleur kwam overeen met de werkelijkheid. Snelle verwerking en bezorging. Dankjewel, ik loop voor weinig geld op hippe schoenen.

positief

positief

top

gewoon top

Prima webshop

2x schoenen besteld. Snelle levering. Tecreden met de kwaliteit

Mooie sneaker zitten perfect

Snelle en goede levering

2 keer schoenen besteld, niet duur en mooie schoenen!

Toppie

Geweldig,goed verpakt.Leuke schoenen

Helemaal fantastisch

Slingback pumps mooier dan de foto. Goede pasmaat. Snelle levering en goed verpakt. Net zoals alle andere schoenen en sneakers van jullie perfect en van zeer goede kwaliteit.

Snelle levering superprijzen.En goede uitleg over het retourneren

Top!!!

Top top top!!!

Top schoenen

Top schoenen en een leuke prijs, en een snelle levering.

Goede pasvorm zeker de Fabs en Lastrada Een echte aanrader

Weet ik nog niet

Eerste keer iets besteld, maar helaas terug moeten sturen was te klein. Dus kan nog niks zeggen over de beoordeling Van jullie

Super snelle levering. Ook goed op tijd.

Snel

De schoenen werden snel geleverd. Ze zitten perfect, ik ben er erg blij mee.

Heel goed aan te bevelen

Snelle service zeer correct behandeld prima aanbeveling

Alles perfect

Gewoon goed

Ik had 2 paar slippers besteld waarvan 1 paar beschadigd, dit was het laatste paar dus niet geleverd met excuses, geld direct teruggestort en een korting code. Het 2de paar was niet naar wens daarom retour gezonden, het geld inmiddels ook ontvangen. Hele goede service :)

Taminiausingel 15

6662MD Elst