Prima !

Superrr

Prima website prima service snelle levering!!

Snel en correct geleverd

Prima ervaring. Goede prijzen, snelle levering (volgende dag) en alles was in orde.

Goede snelle service

Van bestelling tot bezorging, alles super snel , en erg tevreden met mijn laarsjes.

Kan er nog niet veel ver zeggen,nog niet lang gedagen

Persoonlijk vind ik de binnenzool niet zo prettig Heb er een zooltje overheen gedaan.

Super tevreden

Mooie schoenen, goede productomschrijving, juist maatadvies en duidelijke foto's. Snelle verzending na plaatsen bestelling. Schoenen lopen heerlijk, zien er leuk uit, makkelijk te onderhouden én mooie prijs/kwaliteit.

Niet echt iets verwacht maar 100% tevreden

Snelle levering Artikelen zijn kwalitatief en heel prijselijk.

Mooie sneakers heb nu 4 paar 5e onderweg

Super vlot

Super goed alles en de schoenen ook super ik zou het zeker meer doen bedankt voor alles super

Ging iets met bezorgen, email gestuurd, snel reactie terug Alles netjes geregeld

snel en correct geleverd

snel en correct geleverd

Geen duidelijke communicatie

Helaas een verkeerde bestelling ontvangen en dan is de communicatie niet duidelijk, late reactie op mail. Dit zou echt verbeterd kunnen worden.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding ben zeer blij mee en zal zeker nog vaker spullen kopen!!!

Fijne schoenen, fijne prijs

Heerlijke (lastrada) schoenen, vaak voor een fijne prijs. Altijd op korte termijn 2 dagen, geleverd. Ik ben heel tevreden en winkel er graag en regelmatig

In één woord Top!!.

Heldere en snelle werkwijze, goede bereikbaarheid voor communicatie. Flexibel in handelen en snel in feedback. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Een tevreden klant hier :).

Prima zaak.

Snelle levering, groot assortiment en kleine prijzen.

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden

Gewoon goed

Snelle levering en de slippers waren net zo mooi als op de foto

Top service.

Altijd snelle levering en voor deze prijzen top schoenen.

Geweldige schoenen

Geweldig goede service mijn schoenen waren te krap ondanks dat ik er al 4paar heb meteen een mail terug alles goed geregeld Gr Henne

Goede kwaliteit

Was mijn 1ste ervaring, maar ik ben tevreden

Mijn bestelling ging zo snel en ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst sneaker white with gold!!!

Super snel en blij

Snelle verzending

Snelle verzending ondanks de Hemelvaartsdag. Ben er erg blij mee.

Taminiausingel 15

6662MD Elst