Ontzettend leuk!

Heel leuke schoenen! Zeker een aanrader voor deze prijs! De levering was razendsnel. Erg tevreden!

Heel tevreden ervan

Koop er zeker nog

Mooi

Jammer dat kuitomtrek voor mijn rechter been met moeite toe kan doen. Zal voor met rokje zijn dat ik deze laarzen draag.

Goed retour en levering

Uisteekend

Nou die modellen zijn echt perfect vroeger ook gehad maar dan waren ze 180 280 dit is idiaal echt toppers

Altijd netjes ingepakt en op tijd bezorgd!!

Leuke en Modieuze schoenen voor een leuke prijs.

Prima schoenen snelle verzending

Prima schoenen voor een nette prijs

Heb inmiddels wel 35 paar van jullie dus dat zegt genoeg betaalbaar goede kwaliteit goede pasvorm snelle service gaat met de mode mee dus super tevreden

Snelle levering, netjes verpakt, kortom prima service en website

Mooie laarzen voor een mooie prijs. Prima pasvorm. En zeer snelle levering.

Regelmatig schoenen of laarsjes bij jullie besteld , prijs kwaliteit heel goed , zal zeker nog vaker bij jullie bestellen , ook een snelle levering en een goede verpakking , benner blij mee

Goed prijs kwaliteit

Zie boven

Levering precies als omschreven.....schoen mooi en goeie kwaliteit

Snelle levering Prijs kwaliteit verhouding goed

TOP

Goedkoop, mooi en hele snelle service!

Leuke schoenen

Snelle leverig schoenen goede kwaliteit . Overzichtelijke site veel keus goede informatie .....net duur en vaak leuke actie's

Is prima , alleen jammer dat de modellen zo snel uitverkocht zijn

Xx

Ik heb de schoenen gekocht. Ze zijn geweldig. Snelle levering. Ik kan ze van harte aanbevelen

Fijne webshop

Lekkere snelle service

Zeer tevreden. Snelle levering en keurig verpakt. De laarsjes die ik heb besteld, zitten geweldig en goede kwaliteit, Jullie hebben er een nieuwe klant bij

Al meerdere malen schoenen besteld. Zitten altijd perfect. En ben er super blij mee .

Super snel geleverd

Mooie schoenen die goed lopen. Heb de rode met twee paar veters moeten die er nu alle twee in of 1 ? Dat is mij niet helemaal duidelijk. Veder zijn ze top.

Goede levering

Voor het eerst schoenen besteld en deze zijn snel geleverd.zitten lekker en ga binnenkort nog weer iets bestelden .

Heb mijn laarzen gekregen en zijn heel mooi

Zal nog bij jullie bestellen

Altijd mooie betaalbare schoenen

Taminiausingel 15