Snelle service en lage prijs

Ik had via Marktplaats een advertentie gevonden. Paar keer heen en weer berichten gewisseld en dezelfde dag nog het product gekocht. 3 uur later kon ik het al gaan ophalen. Super snel! Product was in zeer nette staat. Alleen extra plakbandje aan de onderkant, verder originele verpakking!

Bolderkar is echt goed

goede kwaliteit en goedkoop

Goede service.

Goed om producten zo alsnog een weg te laten vinden in de markt. Product is goed en onbeschadigd.

Ik heb de aankoop als heel positief ervaren.

We hebben een strijkijzer besteld maar bij aankomst misten we de draaiknop om de temperatuur in te stellen. Nadat we de klacht hadden ingediend volgde het bericht dat aankoop bedrag terug gestort zou worden en artikel konden houden. Opnieuw een bestelling gedaan en het tweede strijkijzer is met 2 dagen uitgeleverd, dit is gewoon goed geregeld door retourkoop.

Supersnel bedrijf!

Heel snelle verzending. En bij vragen na ontvangst kreeg ik ook binnen 24 uur antwoord. Heel erg fijn!

niets ontvangen en ook geen reactie bij navraag!!!

niets ontvangen en ook geen emkele reactie bij navraag kreeg verrassend dan dit bericht wel met beoordelings vraag

Alles goed geregeld geen opmerkingen

Als ik iets wil kopen kijk ik eerst Retourkoop om dat dit de goedkoopste manier is . Gr jo

Apparaat werkt niet naar behoren

Een voedsel vacuumeerder gekocht. Zakje was al geseald voor het vacuüm bereikt was. Retour gezonden voor€6,50. Komt na weken weer retour aan mijn deur. Zoveel werk aan om dit hopelijk goed af te ronden. De bedrijfsnaam retourwinkel is heel toepasselijk.

Snelle levering, een prima service en ik blij met mijn Evidenter BM 800.

Bestelling is nog onderweg!!

Op maandag 12-01 krijg ik de melding vanuit pakketdienst dat het pakket is aangemeld. Retourkoop geeft aan levering binnen 1 - 3 werkdagen. Maar tot op heden is mijn bestelling nog steeds niet uitgeleverd! En ik krijg ook nog afgelopen vrijdag de vraag Hoe mijn aankoop bevalt! en gisteren de vraag hoe mijn ervaring met Retourkoop was...

Goede website en snel geleverd.

Goede website van retour producten? Retour sturen is helaas wat omslachtig en tijdrovend alvorens hèt geld terug gestort wordt?

Het product was niet goed beveiligd voor verzending

Het product was niet goed beveiligd voor verzending. De kattenbak zat slechts in een kartonnen doos, die bovendien verfrommeld en beschadigd was.

2 foute producten en onvoldoende oplossing

Een bestelling van een aantal producten. Het ene product was niet de kleur die ik had besteld en was kletsnat. Hierop kreeg ik, na contact te hebben gezocht met de klantenservice de reactie dat ik het mocht terug sturen, waarna ik dan pas een nieuwe zou krijgen. Helaas gebruik ik dit product om medische voeding klaar te maken en had ik het andersom netter gevonden. Het 2e artikel werkte überhaupt niet. Maar toen was ik er al wel klaar mee.

Alles volgens afspraak

De doos was weer netjes dichtgemaakt. Gewoon een nieuw apparaat. Heb hier al vaker besteld, het scheelt een paar tientjes.

Top respons!

Een pareltje tussen de vele mindere tot zeer slechte bedrijven per post.

Prima levering

De broodbakmachine maakt meer lawaai dan gehoopt, maar functioneert prima.

Snel, en goed

ik ben 100% tevreden

ik ben 100% tevreden

Snel en alles naar wens (verzending naar Duitsland)

Super klantvriendelijk!

Schade aan geleverd product maar uitstekend opgelost!

Niet goed slecht

Het apparaat is niet goed …ik kan niet opladen. retour doen.

Levering volgens verwachting

Kwaliteit artikel goed

Prachtig product met een mooie korting

Ik heb een broodbakmachine gekocht die bij aankomst keurig verpakt was in de originele verpakking en die op een enkele streep op het deksel na er als nieuw uit zag. Voor een fikse korting mag dat ook

Het klopt wat ze zeggen!

Door de weersomstandigheden duurde het wat langer voordat ik het ontving, maar ik blij met het product. Duurzaam en goedkoper!

Correct

Netjes geleverd.

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.