Het was als nieuw

Goede ervaring. De inhoud was perfect. Ben tevreden met aankoop

Goedkoper, maar dezelfde kwaliteit.

We kochten een ventilatiekacheltje. Hierbij stond dat het product nieuw was, maar de verpakking open was geweest. Dat was voor ons geen probleem dus de kachel besteld. Geen spijt. Snelle levering en product was nieuw zoals beschreven. Scheelde toch weer wat geld. Heel fijn, blij mee!

Niet van nieuw te onderscheiden.

Met een mooie korting hebben wij de auto van mijnvrouw kunnen voorzien van een set schitterende wieldoppen.

Prima lader, betaalbaar, snel geleverd

Prima lader, betaalbaar, snel geleverd

Product zoals omschreven. Snelle verzenfing

Tevreden

Was goed !!!

Ben zeer te vreden over retourkoop.nl was snelle verzending alles duidelijk en pakketje kwam heel aan !!!!

Goed en goedkoop!

Prima product voor een mooie prijs!

Snel en prima prijs kwaliteit.

Ik kocht een fietshelm voor mijn kleinkind. Hij is in topconditie en snel geleverd voor de juiste prijs. Wij zijn er zeer blij mee.

Artikel niet compleet, mist montage schroef.

Zoals de omschrijving betaamt verpakking schade. Maar helaas niet gecontroleerd of het product compleet was. Mist een montage schroef ( deze is niet te koop in de bouwmarkt)

Snel en goed

Onze infrarood verwarming snel geleverd en werkt prima tot nu toe zeer tevreden

Niets op aan te merken

Bestelling was zoals aangegeven op de site. Alles prima verlopen snel en goed.

Super snel binnen

In goede staat. Zga nieuw dus. Blij mee. Iets nieuws voor wat minder geld in deze dure tijden is fijn!

Alles is uitgevoerd zoals afgesproken, bedankt.

Goed verpakt en snel.

Snelle levering, helaas schade maar wel goed opgelost

Ik had een bureaustoel besteld bij retourkoop. Helaas was de zitting beschadigd, maar er werd zonder problemen een vervangende zitting geleverd. Ik werd uiteindelijk aardig te woord gestaan door de helpdesk medewerker, en had 5 sterren gegeven als ik binnen 48 uur respons had gekregen op mijn retourzending.

Prima initiatief

Keurig geregeld, prijs / kwaliteit uitstekend

Niks om aan te merken

Was keurig verpakt!

Top goede en snelle levering

Product zoals omschreven en doet het prima!

Makkelijk om zoeken

Echt het ging perfect en wat we besteld hebben werkt prima

Helemaal top

Voor het eerst een aankoop bij dit bedrijf gedaan. Keuzes uit nieuw, opengemaakt en niet gebruikt en gebruikt. Gekozen voor pakket opengemaakt en niet gebruikt. Pakket werd keurig bezorgd en zag er netjes uit. Heel goed product. Zeker voor herhaling vatbaar om bij dit bedrijf te bestellen.

Ik zocht op marktplaats naar n tweedehands kindergitaar, en kwam terecht bij retourkoop. Snelle service en n nieuwe gitaar met leuke korting ivm eerdere geopende verpakking. Blij mee!

Goed , zoals verwacht .

Zeer goed, communicatie ook zeer goed en snel.

Totale verrassing.

Ik had per ongeluk de fietsband Pirelli urban XT besteld i.p.v. Pirelli urban GT. Ik zag dat pas toen de band onderweg was. Tot mijn verbazing zat er een Pirelli urban GT in de verpakking. Dus in principe hebben ze het verkeerde geleverd, maar daar ben ik dus erg blij mee. De band is keurig netjes geleverd en verkeerd in perfecte staat.

Hele positieve ervaring en fijn om zo mee te werken aan minder verspilling

Supersnelle bezorging en werd goed op de hoogte gehouden van de status van bezorging. Product voldoet volledig aan de beschrijving en erg blij mee

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.