Product zoals geleverd zoals beschreven

Prima, werkt

Je krijgt wat je verwacht

Super goed bevallen

Ik zou zeker weer via deze website bestellen

Probleem goed opgelost

Ik had online een bestelling gedaan die defect geleverd werd, maar na telefonisch contact is dit netjes opgelost door het defecte gedeelte om te ruilen voor een werkende, prima service dus!

Net niet wat ik had verwacht

Ik kocht een elektrische koelbox voor een reis naar Zuid-Frankrijk om drankjes en hapjes lekker koel te houden. Er waren twee koelboxen beschikbaar. De eerste had een dat de 12V niet werkte, de tweede had lichte beschadigingen. Omdat ik onderweg alles koud wilde hebben gekozen voor degene met de lichte beschadigingen. Eenmaal de auto ingepakt en met gekoelde spullen de auto ingegaan bleek ook van deze de 12V niet te werken. Net even jammer, ik was blij dat ik alles er koud in had gedaan en dat ik 's nachts de boel nog op de 220V had staan. Kortom, niet wat ik had verwacht, leuk voor een feestje als extra koeling, maar schiet tekort voor het doel van koeling in de auto of op de boot Idee achter het concept vindt ik mooi, we gooien al genoeg weg. Spullen mogen uitgebreider getest worden

Niets mis mee

Retourkoop is niets mis mee, zoals aangeven was het uit de verpakking geweest niets meer en niets minder

Paar keer aangeklikt en 2de dag was de deurbel adapter binnen.

Goed product

Goed geholpen

Product zoals omschreven en verwacht. Snel geleverd.

Product precies zoals omschreven

Anneke bezorging, stond bij dat alleen doos beschadigd was. Dit was ook zo. Super fijn dat je dan met een goede korting die kunt kopen

Snel en goed

Verpakking open, zoals aangekondigd, artikel is gewoon nieuw

Wat goed dat we op deze manier iets duurzamer nieuwe producten kunnen kopen met een beetje korting. Duidelijke website, snelle levering en met mijn product was er niets mis. Ookal was het niet wat ik zocht, retourneren is prima en ging ook makkelijk. Gelukkig een betrouwbaar bedrijf!

Goed levering

Optijd levering

Was goed

Goed en snel geleverd

Heb een iPhone 14 Plus op de kop kunnen tikken , is gewoon nieuw zoals beloofd alleen de verpakking was een keertje open geweest . Erg blij mee voor dat geld !

Goed werk

Beter hergebruik dan naar vuilstort

naar tevredenheid

alleen jammer dat 1 van de 4 boutgaten, al doorgedraaid was.

Snel. Goedkoop en zo goed als nieuw.

Glazen ovenschaal in nieuwstaat ontvangen met 1 werkdag in originele verpakking.

Helemaal goed hoor

Een tweede keus is even leuk

Het heel makkelijk

Ik heb wat van hun besteld en zelf op gehaald ik heb ze gebeld ze zeiden tegen mij hij staat klaar voor je. Super fijn.

Ik heb het getest maar nog niet gebruikt

Ik heb het getest maar nog niet gebruikt want we zitten nu in de zesde maand van de zwangerschap en de bedoeling is dat we him over 3 maanden gaan gebruiken na de bevalling

als nieuw

Keurig en volgens afspraak geleverd.

Bestellen was eenvoudig en werd binnen de afgesproken tijd geleverd. Product voldeed aan de verwachting.

Niets ontvangen

Ondanks bevestiging van bezorging helaas niets ontvangen

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.