Snelle levering product zoals omschreven

Het product wat ik bestelde werd de volgende dag al geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces en het product voldeed aan de beschrijving! Kortom helemaal top!

Prima communicatie en afhandeling

Er ontbrak een handleiding/boek bij het bestelde artikel. Na telefonisch overleg werd het geldbedrag, dat deze handleiding/boek kostte, op mijn bankrekening teruggestort, zodat ik op mijn beurt in staat werd gesteld, om deze handleiding/boek te kopen en te gebruiken.

Bijzonder goed

Goed product. Goede omschrijving op de website. Snelle levering. Echt een nieuw ongebruikt product. Ben er echt heel blij mee.

Goede zaak, aan te bevelen

Gevonden op internet via Marktplaats. Mooie kettingslot voor de fiets voor een prettige prijs. Kan die meteen ophalen

Goede service en product zag er netjes uit!

Kwam netjes verpakt en op tijd binnen! Stoom apparaat doet het goed pas 2 x gebruikt nu maar hoop dat ik er lang plezier van mag hebben!

Nette en snelle service

Het bestelde product werd helaas geleverd met een ontbrekend onderdeel maar na melding hiervan werd het onderdeel direct de volgende dag al toegestuurd. Bedankt voor de goede service!

Snel verzonden maar helaas met breuk

Ik heb een staafmixer set van Kenwood besteld en die was binnen een dag binnen. Helaas was de mix kom gebarsten en ontbrak er een onderdeel. Ik heb hier over gemaild maar helaas nu 8 dagen later nog geen reactie ontvangen.

Website reageert nogal traag, verder prima

Heb diverse keren moeten bestellen, ging steeds mis, website was verschrikkelijk traag, uiteindelijk de bestelling wel keurig ingepakt en op tijd in huis

Mis nauwkeurige informatie over product.

Ik had het fijner gevonden als ik van te voren via productinformatie was ingelicht over de staat van het product. Dan had ik een keus gehad. Het zag er op de foto puntgaaf uit, maar bij uitpakken bleken er toch zichtbare beschadigingen op de stoomkoker aanwezig te zijn. Vraag me dan toch af of het al niet in gebruik is geweest door de vorige koper? Ik ging er vanuit dat de producten verpakt en ongebruikt bij u retour worden aangeboden. Vandaar dat ik de gok nam om tegen een mooi bedrag de aankoop te doen. Nu maar hopen dat het apparaat verder naar behoren werkt, en zal blijven werken!

Niet tevreden over aankoop

Ik vindt de visie van retourkoop erg mooi, echter ik kocht een windscherm voor op de fiets om met mijn kleinzoon te fietsen.Volgens de beschrijving zou er een kleine beschadeging op zitten.Echter was het scherm overal beschadigd.Hierdoor slecht zicht en gevaarlijk.Om het retour te sturen kost het ook weer geld.Dus geen scherm wel 2x verzendkosten.Kan dan beter via bolcom nieuw artikel bestellen.

Correspond à la description et livraison rapide.

Correspond à la description et livraison rapide.. top

Fijne en snelle levering.

Fijn concept

Vlotte en correcte levering

Het geleverde product voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Snel verzonden, prima service

Ik moet toegeven dat ik wat sceptisch was, dacht dat ik een flink gebruikt artikel zou krijgen. Op zich niet erg voor het doel waarvoor ik op zoek was. Maar niets was minder waar. Keurig verpakt, alles als nieuw en op de dag van bestelling meteen verzonden. Bij het artikel zat nog een handgeschreven (!!) briefje van de medewerker die me veel plezier wenste met het artikel. Helemaal top!

Super. Voorkom verspilling, laagste prijs, en toch als nieuw

Super. Voorkom verspilling, laagste prijs, en toch als nieuw

Netjes geregeld

Alles netjes en goed gegaan

Super snelle verzending, helemaal top!

Zoals je mag verwachten van een webshop, product was super snel Verzonden, en behalve de verpakking gewoon nieuw.

Goede snelle levering

Gekochte voldoet

Was goed product ook top

Allemaal prima geregeld. Wat zal ik er meer van zeggen. Groet, Albert Kuipers

Ik heb een artikel gekregen wat het niet doet.

Goedenavond, ik heb het apparaat geïnstalleerd en klaar voor gebruik maar hij doet het niet. De aan en uit knop blijft rood en het water en het apparaat wordt niet warm. Ik heb de doos helaas vanochtend bij het oud papier gedaan en dat is vandaag opgehaald. Zijn er mogelijkheden het terug het apparaat terug te sturen en mijn geld terug te krijgen? Mvg Heidi van der Meulen.

supersnelle service

Ik heb op vrijdagmiddag een fietsstoeltje besteld bij retourkoop en op zaterdag werd het al geleverd. Fietsstoeltje was in nieuwstaat. Alleen de verpakking was iets beschadigd (dit was ook zo omschreven).

heel goed

heel goed en een FANTASTISCHE broodmachine

Prima webshop met een goede service

Leuk om een persoonlijk geschreven berichtje te ontvangen op de pakbon (maakt het toch iets persoonlijker)

Nog even afwachten ...., maar zeer netjes opgelost!

Er ontbreekt een onderdeel in de levering. Contact gehad met Yarno, deze beloofde het onderdeel na te leveren. Nog even afwachten dus, óf dit gebeurt en wanneer ... Afhankelijk hiervan zou het zomaar 5 sterren kunnen worden. Dus ook nog even geen aanbeveling. E.e.a. super afgehandeld! Zeer tevreden! Aanbeveling? Ja! Dus ook *****.

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.