Mijn ervaring was goed, precies zoals op de foto aangegeven product. Ik mis een onderdeeltje die later heb besteld. Zou mooi zijn als het in de omschrijving zou staan. Verder werkt het product prima!

Prima product, snel geleverd.

Zo goed als nieuw product, dus niets op aan te meeken.

Ga er zeker nog eens kopen.

Gewoon goef.

Naar de verwachtingen geleverd

Bij jullie een zoef robotmaaier gekocht omschrijving licht beschadigd dat was ook zo verder alles compleet leuk dat nog handgeschreven tekst bij zat om veel plezier wensen met de aankoop

Telefonisch bereikbaar, leveringstermijn conform afspraak en persoonlijke aandacht door handgeschreven tekst op de brief

Snele levering en mooi product

Mooi product en goede prijs

Goed, snel en precies zoals aangegeven

Er is goed gecommuniceerd over wat ik kon verwachten en ben erg tevreden met mijn product. De paar krassen had ik er zelf ook in enkele weken op kunnen maken en nu komt er iig één product minder op de afvelberg en heb ik zelf wat geld uit kunnen sparen. Ik zal zeker een volgende keer eerst hier kijken voordat ik iets nieuws aanschaf.

Heel simoel en zeer tevreden met de aankoop

Simpel, helder, snel geleverd

Prima levering product van goede kwaliteit

Alles netjes aanwezig blij met de aankoop

Was heel gauw binnen

Foto’s lieten geen schade zien

Bij het ontvangen was het product op meerdere plekken beschadigd, dit was niet zichtbaar op de foto’s

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Schade niet volgens beschrijving.

Er stond van een deuk, maar de ventilator steun was afgebroken dus moest behoorlijk aan het lijmen.

Goed en snel

Goed. was eerst aankoop. Is goed en snel afgeleverd Zeker een vervolg waard

1e keer bestelling, koffiebonen machine de Longhi

Omschreven door Retourkoop dat alleen de verpakking beschadigd was. Dat klopte de doos en gebruiksaanwijzing was iets beschadigd (was niet eens storend voor mij). Het apparaat zelf had geen krassen of beschadigingen en werkt technisch naar behoren. Maandagavond besteld - woe middag ontvangen en je krijgt track en trace. Ik heb iets minder dan de helft van de normale prijs betaald. Omdat aanschaf van zulke apparaten toch vaak vrij duur zijn ben ik zeker blij hiermee. Mochten jullie (retourkoop.nl) dit lezen..heel erg bedankt voor de service!

Goed geregeld!

Nieuw filter voor onze afzuigkap, voor 60% van de originele prijs. Geen originele verpakking meer, maar wel het originele product, zoals vermeld op de site. Ik kom.zeker terug voor andere aankopen. Hartelijk dank !

Helemaal prima!

Makkelijk besteld, snel bezorgd. Leuk met handgeschreven berichtje op de bon!

Na 16.00 uur besteld volgende dag al geleverd top

Goed bedrijf

Correct

Verschillende producten gekocht. Op zich tevreden. Eén product vertoonde echter gebruikssporen hoewel de omschrijving enkel over 'geopende verpakking' sprak. Retourkoop heeft dit correct rechtgezet. (Wel aanbeveling aan retourkoop, goed op te letten dat de omschrijving zo volledig mogelijk is en overeenkomt met de staat van de producten. Zo creëer je een aangenamere koopervaring voor de klant.)

Niet wat ik verwachte

Artikel is duidelijk langere tijd in gebruik geweest, Dat was mij niet duidelijk na bekijken van de website..daar lees ik niet dat er ook tweedehands artikelen worden verkocht. Prijs wel ok. Alvorens het in gebruik te kunnen nemen heb ik wel zelf nog een nieuwe filter moeten kopen, dat zat er niet in. Artikel was zeer "magertjes" ingepakt voor verzending.

Afzuigkap besteld, afzuigkap geleverd.

Wat hierboven staat. Een afzuigkap besteld, goedkoper dan elders, en deze is bezorgd. Niks mis mee.

Ben zeer tevreden, niets op aan te merken.

LS, Hoewel ik, naar achteraf bleek, eigenlijk een buitenspiegel met verwarming had moeten bestellen, ben ik heel tevreden over de afhandeling. met vr gr DF

Goede service, aardige behulpzame man aan de telefoon.

Alles naar tevredenheid verlopen

Snelle levering, goed verpakt, apparaat werkt goed. Enig minpuntje het maat vul bekertje was kapot.

Perfecte behandeling

Goed initiatief om op deze manier dingen van de afvalberg te redden. Snelle levering, goede service, t apparaat wat ik gekocht had werkt helaas niet, n mail gestuurd meteen reactie en binnen n dag geld terug ontvangen.

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.