Deel was kapot.

Set Wieldoppen besteld waarvan een kapot. Was kapot ingepakt, want de nieuwe verzend doos was 100% intact. Terug sturen was geen optie omdat ik ze nodig had ivm verkoop auto.

alles snel geleverd en in top conditie

Levering snel en 100% als beschreven. Kortom alles A OK

Snel geleverd en goede kwaliteit

Zie boven

Afspraken zijn nagekomen

4 onderzetters voor de inductiekookplaat besteld, er zaten echter maar 3 stuks in de verpakking > aan de klantenservice doorgegeven >.de volgende dag antwoord > ontbrekende onderzetter nageleverd zat een dag later al in onze brievenbus zoals beloofd > Prima wij zij tevreden en zullen vaker wat bij jullie bestellen.

Prima produkt

Alleen de doos was open geweest. Product was nieuw. Snelle levering.

Snelle verzending en aantrekkelijk geprijsd, goede communicatie

Ik ben heel tevreden over mijn contact en aankoop bij retourkoop.nl

Prima geshopt

Alles vlot geregeld

Zeer tevreden; aanrader

Aantal Little Dutch spullen gekocht, waarvan bij een van de artikelen iets ontbrak . Klantenservice, die meteen bereikbaar was ( erg fijn) was 100% meedenkend en de aangeboden oplossing keurig in overleg. Al met al : PRIMA ERVARING MET EEN ZEER TEVREDEN GEVOEL !

Goede service!

Goed product en goede service! Product was tijdens verzending beschadigd. Adequate en nette afhandeling. Vriendelijke mensen!

Matig, niet alle onderdelen zaten erbij.

Helaas miste ik een onderdeel welke cruciaal is om het stuur te bevestigen. Het gaat om het verklein stukje welke erg belangrijk is. Aanpassing review 8 augustus: Vanuit retourkoop naar aanleiding van mijn review korting gekregen van 5 euro. Nette afhandeling.

The two items in my order were defective.

I was satisfied with my previous order and decided to order a couple of other things. This time I've had to ask for a return (still waiting for acceptance) for the two items in my order. One was broken and the other had as missing part. They need to verify more carefully the items before they resell them.

Snelle levering, top product!

Nieuw product voor de helft van de prijs.

Er miste 2 schroeven in de adapter maar heb ik zelf kunnen oplossen.

Weinig respons op klacht

Verkeerde kleur van besteld product geleverd, klacht ingediend maar tot nu toe (week) geen oplossing aangebracht.

De bestelde producten in goede orde ontvangen en precies als omschreven.

Zeer. Tevreden

Product werkt naar behoren .en een goede prijs ben er zeer tevreden over..

Super service en klantvriendelijk

Klantvriendelijk bedrijf, je krijgt als klant echt waardering en je bent geen nummer.

Matig

Ik betaalde voor een horloge, maar dat kwam nooit aan, terwijl Retourkoop zei het verstuurd te hebben en DHL zei het in mijn brievenbus gedaan te hebben. Toen ik Retourkoop hierover mailde kreeg ik (na enkele keren) wel een vriendelijk antwoord, maar daarna heb ik niets meer vernomen over het verloren horloge, niet van Retourkoop noch van DHL. Alleen de verkoper kan vragen om onderzoek bij DHL, dus ik kan niets en ik verneem niets... Kortom, een zeer onbevredigende situatie!

Prima product en prima prijs.

Top geregeld voor prima prijs.

Was goed

Snel verzonden, prima kwaliteit!

Snel verzonden na bestelling. Het was een nieuw product, dus kwam als nieuw binnen. Erg blij mee!

Meteen goed!

Retourkoop had precies het product wat ik zocht en voor een geweldige prijs!

Levering niet volledig maar fout is rechtgezet

N a onvolledige levering is er een terugbetaling geweest -> alles OK

Zeer goede service

Ik kreeg aanvankelijk het verkeerde product, maar ze stuurden gelijk het gewenste product.ze vertrouwden erop dat ik de eerste zending zou terug sturen. Heel fijne ervaring .

Filter voor mn miele stofzuiger gekocht,ging allemaal prima en had snel in huis.

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.