Goede service en snelle levering

Artikel was bij ontvangst defect. Snel geld terug zonder het artikel te retourneren.

Nieuw product, snel geleverd

Product was nieuw in beschadigde verpakking. Top deal! Volgende dag al geleverd.

KOEL Crate 75 Compressor Koelbox

De koeler werk goed. Wat ik jammer vind dat jullie er bij hebben gezet met lichte beschadeging of gebruiksporen, maar dit was toch wat meer dan gebruiksporen, de hele onderkent zat geen schroef meer in koelmotor hing aan de koperenleidingen nog vast, aan de rechte buiten achter een beste schade het roster is krom en ongeveer een 0,5 centimeter ingedukt. maar goed ik heb het zo goed als het kon weer hersteld. de 12volt gemaakt werkt ook weer. zou mooi zijn om de foto`s bij te doen van de schade aan het apparaat. ook denk ik als we hadden gezien misschien voor een andere waaren gegaan aan gezien de prijs nog best wel veel is op deze manier.

Heb een lego set gekocht en de doos was licht beschadigd nou dat was geen probleem en snelle service in 1 woord top

Snelle levering, product voldoet exact aan de beschrijving

Snelle levering, product voldoet exact aan de beschrijving

Zadel

Prima zadel voor de fiets besteld, zat netjes verpakt .

Goed product voor goede prijs

Ben zeer tevreden over de airfryer oven. Zeer goed product en 35 euro goedkoper alleen omdat de doos open is geweest. Snel geleveed ook.

Snelle levering en product is prima

Prima product en levering

Ben heel tevreden! Product is nieuw en zoals omschreven alleen doos kapot, ben er blij mee.

Fijne nieuwe pan

Heel fijne gloednieuwe pan gehaald bij retourkoop, je kreeg goede updates over de verzending maar een track en trace code zou fijner zijn geweest. Het was overal een fijne ervaring

Super blij mee

Snelle levering. De doos was goed nagekeken en alle materialen zijn aanwezig en opnieuw verpakt. Dus nieuw product voor de halve prijs. Dus Super blij mee

Retour kost geld

Best omslachtig om op de site iets over retour te vinden, kost je ook gewoon geld, dus als je aankoop het niet doet of defect is, is risico klant. Bedenk dat goed voordat je om wat voor goede reden dan ook een miskoop van een ander je goede hart open te stellen en die aankoop te over te nemen

Uitstekende service

Het product dat ik had besteld was defect, de afhandeling hiervan was zeer netjes geregeld.

Goed, goedkoop en snelle levering

Ook als producten jammer genoeg niet goed werken hebben ze een snelle oplossing.

Supersnel

Besteld, de dag erop al in huis. Netjes, het product zag er nieuw en ongebruikt uit, dus ben er super super blij mee. Kom zeker terug bij retourkoop.

prachtige waterkoker voor weinig geld

snel gevonden en besteld, mooie zwilling waterkoker. top kwaliteit. Bestellen was makelijk en verzending was erg snel.

Zag er keurig uit

Prima product

Product was niet geweldig.

We hebben een fietshelm gekocht voor onze zoon en de sluiting functioneert gewoon niet zo soepel. Verder vind ik retourkoop wel een tof concept en zou ik het waarschijnlijk wel weer proberen.

Aircoller kapot na ontvangen

Ik ben al nieuwe klant en na het bestellen en telefonisch gesprek voor het bestellen over het product was 100% goed maar ik heb het ontvangen kapot en nu ben ik bijna een week bezig om het toe ruilen tot nú gewoon e-mail van excuses en e-mail goedgekeurd om het retourneren maar ik wil het ruilen graag ?

Uitstekende deal. Product snel geleverd!

Uitstekend product. Snel geleverd!

Een gelli plate gekocht waar alleen de verpakking van kapot was. Verder gewoon perfect! En scheelde me aardig wat geld. Ook snel geleverd, top!

Geweldig concept en goede service.

Snelle levering, zeer tevreden met de artikelen.

Vlotte levering en een schappelijke prijs

Heb een Geberit spoel mechanisme gekocht voor een leuke prijs.

Goede ervaringen

Goed product en snel geleverd

Een kapot machine gekocht

Het product niet goed gecontroleerd of het niet stuk was , en dat was het wel!ik kan hier niets mee dus graag retour!

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.