Super en voordelig.

Zou ik iedereen aanbevelen. Product was zoals het moest zijn , enkel verpakking was open gemaakt geweest.

Het was enkelt de doos die beschadigd was Alles compleet. En het was een stuk goedkoper!

Zeer snelle verzending

Het pakketje was prima verpakt. En ook de prijs van het product was zeer aantrekkelijk. Gewoon in nieuwstaat.

Prima.

Prima ervaring. Snelle levering en goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Hele goede levering

Duidelijke info over levering

goed.

Precies zoals beloofd en verwacht

Alles is goed verlopen en de status van het product was precies zoals gecommuniceerd. Ik vind het een mooi initiatief waar ik graag aan mee doe. Goed bezig! Bezorging en communicatie daarover waren ook top

De lamp was goed alleen 1 kapje was een beetje kapot maar heb ik opgelost. Het is een mooie stevige lamp en heel goedkoop, een echte aanrader.

Product nieuw en zoals verwacht, en dat voor een veel lagere prijs!

Snel/verzorgd net product geleverd.

Snel/verzorgd net product geleverd. Minpuntje: 1 specifieke eigenschap van in mijn geval horloge is te positief voorgesteld in de beschrijving. Di was voor mij juist een belangrijke aankoop reden! Dus wat dat betreft: jammer!

Alles ging super snel, en goed nieuw product voor een mooie prijs!

Top goed ingepakt

Vertrouwd kopen

Snelle levering, goede omschrijving

Pakket binnen 2 werkdagen geleverd en omschrijving zoals op de site klopt

Snel en betrouwbaar en goede service

Snelle levering van de bestelde artikelen. Toepasbaarheid van 1 artikel bleek toch anders dan gedacht volgens omschrijving op website. Geen probleem, artikel kon zonder kosten worden geretourneerd. Kortom prima ervaring, aanrader!

Goedkoper als andere aanbieders

‘s middags gevonden, ‘‘s middags bestel. De volgende dag in huis. Wellicht een aantal positieve factoren die mee speelden, maar toch. Met het Product was niets aan de hand. De verstelbare poten van het wasrek gingen de eerste keer wat stroef, daarna soepel. Nieuw rek, maar 43 % goedkoper. En het belangrijkste vind ik het duurzaam omgaan met nieuwe producten.

Top service tot het kookpunt

Ik had 2 artikelen besteld (Mengkom en waterkoker) en deze zijn zoals beschreven bezorgd. Echter bleek er 1 product schade te hebben waardoor het onbruikbaar was. Ik heb een retour aangevraagd en foto's bijgevoegd. Er was nog 1 exemplaar van dit artikel (retour binnen 30 dg). Dus heb aangegeven dat ik dat artikel graag wilde hebben. De bezorging werd kosteloos geregeld (binnen 1 werkdag) en daarmee was de bestelling uiteindelijk een groot succes. Bedankt voor de service!

Nieuw artikel en goede prijs

Prima kattenkrabpaal

Mankeert niets aan de inhoud. Het enige wat ontbreekt is de correctie stift.

goede service

Ik had een elektronische kattenbak besteld (ongebruikt). Ik werd gebeld dat die helaas niet meer op voorraad was, ze hadden er wel 1 waar 1x korrels in waren gedaan. Als ik die wilde kreeg ik nogmaals 20 euro korting. Bij levering bleek het onderstel niet te werken. Na 1 telefoontje kreeg ik zonder problemen een nieuwe toegestuurd. Die kwam 1 dag later. Super service voor een lage prijs. Ik ben zeer tevreden.

redelijk

om eerlijk te zijn ,het artikel was goed maar er ontbraken een paar extra spullen die ik graag ook wou hebben. Maar het artikel was wel prima. en nog wat klantvriendelijkheid is ook prima .

Snelle levering en het product is goed

Heel tevreden!

Voor het eerst iets gekocht van deze website. De wasmand was helaas niet helemaal compleet geleverd. Contact gezocht met de klantenservice via de site. Volgende dag kreeg ik een bericht dat ze een nieuwe wasmand zouden sturen en de andere hoefde niet retour. Al met al ben ik heel tevreden over de klantenservice en de goedkope prijs van de producten.

Duidelijke website, want je weet wat je koopt. En zeer snelle levering.

Snel en goed

Keurige set ontvangen voor een mooie prijs. Fijn dat goederen op deze manier een tweede kans krijgen.

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.