Reactie van het bedrijf
Beste Mark,
Bedankt voor je uitgebreide feedback. We vinden het oprecht jammer dat jouw ervaring met ons niet naar wens is verlopen en begrijpen dat dit voor frustratie heeft gezorgd. Dat is uiteraard niet de bedoeling, en daarvoor bieden we onze oprechte excuses aan.
Wat betreft de levering van de mobiele airco is er helaas iets misgegaan in het voorraadbeheer van één van onze externe partners. Dat is niet jouw probleem, maar het voelt wel alsof wij hier kei hard voor afgerekend worden en dat was voor mijn gevoel ook niet de toon waarmee we de telefonische gesprekken gehouden hebben, ondanks ook alle tijd die we hierin gestoken hebben. Wat voor u voelde als 4 uur moeten wachten, is achter de schermen hier contact opnemen met de partner, er achteraan gaan, herinnering sturen, nogmaals achteraangaan, controleren van informatie en gewoon doorgaan met de dagelijkse gang van zake. We hebben bewust al deze tussenstappen niet gedeeld omdat dit wel heel veel informatie en contact zou zijn, maar achteraf hadden we dit misschien wel moeten doen om uw mening over onze klantenservice bij te kunnen sturen. Onze intentie was om miscommunicatie te voorkomen, maar helaas werkte dit averechts.
Als team zetten we ons dagelijks in om retourproducten een tweede leven te geven — duurzaam en betaalbaar. Dat gaat meestal goed, maar soms maken we fouten, dat maakt iedereen en is menselijk. We leren er wel van.
Omtrent de terugbetaling, die heeft na ons laatste telefooncontact meteen plaatsgevonden. Dit kon tot 2 werkdagen duren voor het bedrag weer zichtbaar is op de rekening waarmee de bestelling geplaatst is, echter zaten er ook feestdagen tussen waardoor dit vertraging kon oplopen. Mocht u nog steeds geen terugbetaling zien, gelieve dan contact op te nemen met ons zodat we dit verder kunnen uitzoeken.
Mocht je alsnog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag. We staan altijd klaar om een passende oplossing te bieden, ook als er iets misgaat.
Vriendelijke groet
Ann - de Vlaamse dame in dit verhaal