Als prima, de omschrijving.de bestel methode en behandeling, allemaal prima

Prima spullen.

Gekregen wat ik besteld had, goede kwaliteit

Slecht die meneer reageert niet

Product is niet compleet en maakt een raar geluid slechte kwaliteit ik heb telefonisch contact gehad 1x toen moest ik filmpje maken met geluidsopname maar zowel via mail als whatt's app. geen enkele reactie meer....

top

Goed product snel bezorgd

Alleen de doos was beschadigd zoals bij de advertentie was vermeld. Alles werkt prima dus dik tevreden

Zoals het hoort

Waterslagdemper besteld via retourkosten en deze snel binnengekregen. Het product was makkelijk aan te sluiten en werkt perfect.

Correcte prijs

Correcte prijs, doch de omschrijving had beter gemoeten, de doos was open geweest (niet erg) maar er ontbraken enkele accessoires, zoals de andere eindstokken. Maar ik heb het arikel gehouden end at overgezet van het kapot gegane stuk.

Nog steeds geen pakket

Ik heb aangegeven waar mijn pakket afgeleverd kan worden. Tot op heden niets maar dan ook niets vernomen van GLS.

Goede spullen

Snel geleverd en als nieuw

Magnetron hier gekocht en deze voldoet aan mijn verwachtingen. Ook snelle levering! Helemaal goed dus!

Niet compleet

Toiletbril zonder bevestigingsmateriaal

Alles is prima bezorgd en voldoet aan verwachting

Alles is prima bezorgd en voldoet aan verwachting

Redelijk qua product

Product redelijk maar transport GLS niet ok chauffeur wist niet waar hij het pakket had gelaten geen briefje. Uiteindelijk gevonden. Maar moesten van vervoerder maar contact opnemen met de verzender van de goederen.

Mooie producten, goede service, goede prijs.

Mooie producten, als nieuw maar veel goedkoper. En een overzichtelijke site. Goed contact met klantenservice en uitstekende service

Fijn bedrijf

Ik heb hier voor het eerst een bestelling gedaan en ondanks dat de bezorging slecht verliep (iets waar hun niks aan kunnen doen) was de communicatie met Retourkoop erg goed en ook hun service is echt top! Ze reageren snel op je e-mail en handelen alles netjes af tot volle tevredenheid. Ik zal ze zeker aanraden om een bestelling te plaatsen.

Slecht service… slechte omschrijving artikel.

Hondenmand besteld alle foto’s zijn met een rekje zodat de hond er niet uit kan. Alleen onderin de advertentie tekst staat vermeld dat rekje er niet bij zit. Maar als foto’s bevallen en de prijs bestel je zonder alle tekst te lezen. Je kan wel terugsturen maar kost je wel verzendkosten. Zijn ook telefonisch niet te bereiken alleen per mail.

Super snel geleverd en precies zoals aangeboden

Prima omschrijving en de volgende dag geleverd.

Kopen bij Retourkoop is heel goed bevallen

- eenvoudig bestellen via de site - transparant qua prijs en kosten - e-mails worden snel verstuurd en probleemloos ontvangen - bij afhalen vriendelijk ontvangst en hulp

Omschrijving van het product klopte precies

Zeek tevreden met mijn aankoop

Helaas te laat geleverd

Op donderdag besteld en maandag geleverd. Toen was ik al op vakantie.

Zo goed als nieuw

Wat ik heb gekocht was een nieuw en ongebruikt product, tegen een goede prijs. We moeten anders naar ons koopgedrag gaan kijken en dit is een bescheiden manier om iets bij te dragen aan de overproductie van spullen in de wereld. Het bedrijf werkt heel netjes en kreeg mijn spullen al de volgende dag. Als ik voortaan iets voor huis of tuin nodig heb, check ik eerst of mijn omgeving/marktplaats het toevallig heeft, dan of zij het hebben, voordat ik een nieuwe koop.

Product werkt prima.

Snelle levering, product zoals omschreven

Voor herhaling vatbaar

The ring sensor was new in box

Got a new ring sensor in box for a nice discount.

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.