Perfect!

Voor het eerst gebruik gemaakt van deze site. Ik ben zeer tevreden met het product!!

Zie hietonder

Prima, alles volgens afspraak en verwachting

Koffiezetapparaat toch niet genomen. Mocht probleemloos retour.

helemaal goed

Geweldige ervaring zeer goede service

na het melden van een klein probleempje waren ze erg snel en vriendelijk dit te verhelpen. blij met mijn aankoop.

Opbergboxen

We hebben vier boxen mogen ontvangen waarvan er eentje een lichte beschadiging had. Alles was netjes verpakt en snel geleverd. We zijn er blij mee, dat we in deze wegwerpmaatschappij, op deze manier een steentje hebben kunnen bijdragen. Retourkoop heeft een fijne gemakkelijke site waar je gemakkelijk alles op kan vinden. Zij kijken alles na en zijn open en eerlijk over de eventuele gebreken. Tot de volgende keer. Mvg. Elle

Normaal plaats ik geen beoordelingen maar nu wel, ik had een stoomreiniger gekocht dat ding maakt in een klap mn leven een stuk makkelijker! Heel heel heel erg fijn. Het apparaat was getest voor deze werd geleverd er zat nog wat water in het reservoir, de bestelling werd echt de volgende dag na aankoop geleverd en er zat een handgeschreven tekst op de bon "veel plezier met je bestelling denise" Ik was verbaasd De volgende x als ik iets nodig heb kijk ik zeker eerst even op de site Dank jullie wel allemaal

Zo goed als nieuw!

Het pakket zag eruit alsof ik gewoon nieuwe had gekocht (wat in feite natuurlijk ook zo is).

Prima product voor prima prijs.

Stoomreiniger Vileda gekocht voor bijna de helft van de winkelwaarde. Alleen de doos was beschadigd. Alle onderdelen waren compleet en nog in de verpakking. Apparaat is dus nieuw, alleen getest want er zat nog een beetje water in. En zonder verzendkosten, snel geleverd. Ik ben tevreden.

Duidelijke product omschrijving en het voldeed aan de verwachting. Zeer snelle levering.

Nette en correcte afhandeling

Goed en nuttige verkoop informatie

Top, snelle levering

Product was in goede staat.

Eenvoudig online besteld, binnen paar dagen ontvangen. Met een persoonlijk berichtje, helemaal top!

Prima artikel tegen aantrekkelijke prijs.

Na jaren trouwe dienst was de Kárcher Vac kapot. Een nieuwe kopen, is snel gedaan maar vond retourkoop.nl die een Kárcher Vac 50+ te koop hadden voor de helft van de prijs van een nieuwe. Gekocht en na 2 dagen al in huis. Prima gegaan en zeer tevreden over de aankoop.

Prima koop, machine als nieuw en een stuk goedkoper.

Toevallig tegen de website van Retourkoop aangelopen. Vond precies wat ik zocht, tegen een aantrekkelijke prijs. Volgende dag in huis in originele verpakking, alleen was de tempex geschuurd. (Boei niet!) Na een schoonmaakbeurt (doe ik ook bij iedere andere nieuwe aankoop) de espresso machine gestart. Perfecte koffie, dus helemaal tevreden.

Snelle levering en goed product.

Snelle levering en zeer tevreden over het product.

Snelle levering voor goede prijzen.

Verpakking was open zoals vermeld , maar alles compleet en nieuw.

Vriendelijke medewerking en snelle levering. Medewerking is zeer vlot en meedenkend.

Alees geweldig

Nieuw veel goedkooper snel geleverd

Goede en snelle service

Het ziet er nog piekfijn uit

Goed! Vlotte afhandeling!

Goed!

Prima aankoop gedaan

Geweldige service aardig behulpzaam een goed product voor weinig geld

Redelijk

Ondanks afspraak heeft u artikel niet gecontroleerd op de werking .

Niks mis mee

Super mooi apparaat voor een prikkie. Ik ben er blij mee. Vriendelijk briefje erbij werd ook zeer gewaardeerd.

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.