Filters

7

Handig hulpmiddel

De klok hebben wij nu 3 maanden in gebruik. Het is een handig hulpmiddel voor ouderen, zolang er maar geen foutmelding op de klok komt te staan, want dat gaf een hoop verwarring en stress bij onze moeder, die meteen de stekker eruit wilde trekken... Gelukkig is dat nog maar 1 keer voorgekomen en uiteindelijk na een paar dagen vanzelf weer opgelost. Godzijdank, want als je op 2 uur rijden afstand woont, is er zelf even naar kijken er natuurlijk niet zomaar bij. De helpdesk is op zich behulpzaam, maar bestaat volgens mij maar uit 1 persoon. Het kan dus voor komen (dat had ik dus...) dat je een paar dagen geen contact met iemand krijgt. Dat vind ik zeker een minpunt. En als laatste vinden wij (3 gebruikers) de app niet zo prettig in gebruik. Die zou wel een update kunnen gebruiken. Soms zijn nieuwe afspraken niet te zien op je telefoon, maar wel weer op de PC of andersom. Soms moet je opnieuw inloggen om een afspraak te kunnen bekijken. En foto's plaatsen bij een afspraak lukt de ene keer wel en de andere keer niet, terwijl het dezelfde bestanden zijn. Heel vreemd. Vandaar als beoordeling ruim voldoende, maar het zou nog wel iets verbeterd / gebruiksvriendelijker kunnen worden.

 • Aanbevelen? Ja
5

wisselen

De app is fijn omdat je op afstand berichtjes erop kunt zetten. Maar nu werkt helaas na de laatste updates foto's niet meer , foto's uit een vastgelopen album verwijderen is niet mogelijk. Heel irritant. hoop dat dit snel wordt opgelost. servicebureau contacteren waardeloos. twee dagen aan het bellen geen gehoor

 • Aanbevelen? Nee
10

Xx

Xx

 • Aanbevelen? Ja
5

Lastig

De clock stopt regelmatig, we moeten de app dan opnieuw opstarten. Mijn moeder is te oud om dit zelf te doen en raakt in paniek. Dus niet erg handig voor oudere mensen.

 • Aanbevelen? Nee
8

Geen bijzonderheden

Ik heb bewindvoerder de bestelling gedaan en woon elders. Van de zorgmedewerkers hoor geen verdere vragen of klachten

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer handig voor mantelzorg op afstand

De app werkt prima en plaatsen van berichten gaat heel goed. Beeldbellen lukt helaas niet vanwege extra beveiliging door Google. Ik zou het heel fijn vinden als Dayclock hier een oplossing voor heeft, want de mogelijkheid voor beeldbellen is voor ons juist één van de redenen geweest om de Dayclock aan te schaffen.

 • Aanbevelen? Ja
8

werkt goed

leuk ook voor foto's op te zetten. Beeldbellen nog niet gelukt.

 • Aanbevelen? Ja
6

Gebruiksaanwijzing onduidelijk, instellen moeilijk

Door het scherm aan te raken kun je instellingen veranderen. Niet handig, iemand met dementie raakt het scherm regelmatig aan. Je moet dan steeds daarheen om het te corrigeren. De knopjes zitten veilig onder de lijst. Dat is dus NIET dementie vriendelijk Dat vraagt om verbetering, heel vervelend om steeds op en neer te moeten.

 • Aanbevelen? Ja
3

Super voor ontvangende gebruiker, zeer matig voor de beheerders

Wij gebruiken de Dayclock nu ongeveer 2 jaren en het is een ongelooflijk zinvolle bijdrage naar onze alleenstaande Moeder, Grootmoeder overgrootmoeder. Maar,…de interface voor ons om foto’s op de juiste plek te krijgen verdiend echt verbeteringen. Heel vaak is de beheerkant net goed te benaderen. Filmpjes krijgen wij er al sowieso niet op. Het verwijderen van oude evenementen of foto’s kan niet via bulk-aanklikken en weg. Waardoor er massa informatie op staat die al weg zou kunnen. Al met al is dus onze kant van kinderen en klein- en achterklein kinderen erg beperkt. Omdat de App van grote meerwaarde is (en relatief weinig kost) behouden wij het, maar anders…

 • Aanbevelen? Ja
6

Beeld is goed, software slecht

Opa en oma vinden hem leuk. Ze horen dagelijks een geluidje en zien een foto van medicatie en een tekstje dat ze medicijnen in moeten nemen, die reminder helpt. Verder vinden ze de dia shows top, fijn dat wij zit van een afstand in kunnen stellen met de nieuwste foto's. En handig dat ze de tijd, datum en dag regelmatig in beeld zien, want dat zijn ze vaak vergeten. Ik, die oa vanaf een afstand de dayclock bedient, ben wel ontevreden over de software. Je ziet en hoort niet altijd wat opa en oma echt zien en horen. Screenshot maken werkt niet altijd, Geluidjes kan je sws niet horen. Bij het installeren van de Dayclock had ik hem op schoot en bediende de software. De dayclock speelde gewoon niet altijd af wat er in de agenda stond. Daarom heb ik er weinig vertrouwen in dat het goed werkt en ik kan het ook niet controleren van afstand. Daarbij: als een fotoserie wil maken moet je de foto's stuk voor stuk uploaden ipv dat je in één keer meerdere foto's kan selecteren, soms werkt het verwijderen van afspraken niet. De software frustreert enorm. Ik vind het daarom ook eigenlijk veel te duur, ik vind het eigenlijk het maandelijkse abonnement niet waard. Alsof je voor het sturen van een Whatsappje (berichtje over internet) nog moet betalen en alsof je moet betalen als je op je eigen tabblad een diashow wil afspelen. Veel meer is het niet. Maar ze hebben dat wel slim gedaan, want als je eenmaal het hogere eenmalige bedrag hebt aangevraagd wil je het apparaat ook gaan gebruiken. Zonder abonnement is het echt alleen een klok. Videobellen doen we er niet mee, het geluid is echt verschrikkelijk slecht. Ook moet je eraan denken dat je nadat je ophangt nog een keer een knopje drukt zodat er niet op de dayclock blijft staan dat persoon x je zo opbelt. Daarbij moeten ze dan toch een handeling verrichten, waardoor ze het daarna als tabblad willen behandelen, wat vervolgens niet lukt en dan snappen ze het niet meer en frustreert hun dat.

 • Aanbevelen? Nee
10

Geweldig

Mijn schoonouders waarvoor de klok bestemd was ,zijn beiden overleden. De klok staat nu bij mij. Elke dag een andere foto en waar nodig een afspraak. Topklok.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mijn moeder is erg blij met de Dayclock!

Beste Dayclock, Mijn moeder is erg blij met de Dayclock. Dit komt mede door dat ik wekelijks een weekagenda op haar klok zet. Dit maak ik in word en maak hier een plaatje (dus een foto) van en zet dit op haar klok. Helaas lukt het mij nog steeds niet (als er een foto op staat) om ook de datum zichtbaar te krijgen. Mvg, Gerlinde Beusink

 • Aanbevelen? Ja
6

Voor mijn moeder toch wat te moeilijk

De klok op zich is heel mooi maar voor mijn (dementerende) moeder is het beeld bellen te ingewikkeld - en dat is jammer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service

Wanneer er problemen zijn worden ze supersnel opgelost. Moeder heeft veel plezier van de DayClock. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Praktisch hulpmiddel voor de gebruiker, maar app gebruik kan beter.

Een zeer handig hulpmiddel voor mensen met dementie. Zeker als zij vroeg in hun dementie gewend raken aan de aanwezigheid van de Dayclock. Geeft structuur en vastigheid. De app die het mogelijk maakt om de Dayclock op afstand te bedienen werkt niet optimaal helaas.

 • Aanbevelen? Ja
6

Perfect idee, nu nog de software

Het gegeven is super handig, mijn moeder heeft er absoluut een geheugensteuntje aan. Te vaak alleen kom ik binnen bij haar en het scherm staat op zwart. Vervolgens is het voor mij vaak een zoektocht om de Dayclocks weer tevoorschijn te krijgen, laat staan voor haar. In plaats van een “gastprogramma” op een iPad zouden hardware en software meer één geheel moeten zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Makkelijk, duidelijk, een echt goed hulpmiddel

 • Aanbevelen? Ja
6

Klok ok, Abo App absoluut onder de maat

Klok zelf werkt goed. Het delen van foto's meldingen etc werkt zeer slecht. Absoluut niet in lijn met de kosten van het abonnement. Zonder Abo is de klok echter alleen maar klok, dus toch maar een abonnement. Vaak komt de melding niet op de klok. De mogelijkheden voor het delen van foto's werken zeer summier. Het plaatsen van meldingen met een 4-wekelijkse herhaling etc kan niet. Al met al niet uitontwikkeld.

 • Aanbevelen? Nee
9

goede service

Mijn Dayclock voor mijn ouders wilde ik met simkaart, maar kreeg het niet voor elkaar, bleek dat de dayclock alleen voor 3G geschikt was. Maar ze hebben hem direcxt omgeruild en een nieuwe gestuurd, top geregeld !

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Beste De Day Clock hebben we eerst voor onze schoonmoeder gebruikt. Het heeft haar heel goed geholpen. B v afspraken fysiotherapie. Nu wordt hij hergebruik voor onze moeder van 95 jaar die vergeet wanneer het ochtend middag avond is. Het geeft haar hou vast. Plus met een groot gezin van 11 kinderen kan ze nu genieten van hele leuke foto’s van de kinderen klein en achter klein kinderen Met vriendelijke, Coby Braakman

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooi hulpmiddel

Ik heb het om cliënten met geheugen en oriëntatieproblemen te laten zien. Ik zie altijd op tegen de instellingen maar laat dat over aan de familie. Ik gebruik hem dus niet in de praktijk.

 • Aanbevelen? Ja
7

Fijn hulpmiddel, geeft houvast, echter toch weer problemen met de techniek

Na een paar dagen klopten de dagdelen niet met de tijd. Dit is nog niet helemaal in orde, komt niet overeen met de tijden die in de gebruiksaanwijzing staan. Ik moet nog proberen dit in orde te krijgen als ik ter plekke ben. Wel prettig geholpen door de helpdesk / medewerkers

 • Aanbevelen? Ja
8

gebruiksvriendelijk en effectief

het is een praktisch hulpmiddel voor mensen die een geheugensteuntje kunnen gebruiken, het is duidelijk en het feit dat men een boodschap kan doorsturen is handig.

 • Aanbevelen? Ja
8

Voldoet helemaal aan onze wensen.

Echter het instellen van de agenda op het grote klok display levert wel problemen op. Hiervoor een truckje bedacht en dit werkt wel.

 • Aanbevelen? Ja
7

Wij vinden het een fijn apparaat, en hebben er nu al een tijd plezier van.

Wij hadden hem al ver voor de tijd van het beeld bellen. En dat werkte enorm goed. Het beeld bellen vinden wij erg omslachtig Te veel handelingen voor mijn schoonmoeder die in de war is. Ook moet de beller niet vergeten het weer uit te zetten. Want eerder komt de klok niet in beeld. Dus wij houden het bij meldingen en foto’s

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd