Valt vaak uit, resetten helpt kort (paar dagen)

Sinds we de klok voor mijn moeder hebben valt hij regelmatig uit. Sinds kort heb ik mail contact met de helpdesk van dayclocks. Een waslijst van 12 punten langsgelopen waaronder klok en app opnieuw opstarten. Na 3 dagen opnieuw uitval (zwart scherm). De app geeft op dat moment ook een error. Wederom een waslijst met mogelijke probleemoplossingen per mail ontvangen. Als het zo ingewikkeld is. Doe me dan maar een HEMA klok van 12 euro. Dit dure ding doet het vaker niet dan wel. Als iemand dementerend is heb je erg veel regelzaken aan je hoofd. Om dan elke week diep in de klokinstellingen wat nieuws uit te proberen om het ding werkend te krijgen. Daar zit toch niemand op te wachten?

pracht uitvinding

Klok aangeschaft voor moeder met dementie. Zij heeft heel veel plezier mogen beleven aan deze geweldige klok. Er wordt naast een datum en dag ook vermeld of het ochtend of middag is. En er kunnen foto's en berichten geplaatst worden. Het is een geweldig instrument zowel voor haar als voor ons geweest.

Uitmuntend

Uitstekend naar mijn wensen

Valt veel uit

Als hij doet wat hij moet doen is het fantastisch! Hij valt echter te vaak uit.

Matig

Niet vriendelijk in gebruik

Na volledig te laten leeglopen en herstarten is,alles weer prima

Ik weet niet watvik nog moet aanvullen. Alles gaat weer en ik ben tevreden

Redelijk

De verbinding komt tot stand maar het geluid is voor de beller erg slecht, alsof de ander in een blikken trommel zit. De eigenaar van de Day Clock heeft wel goed geluid.

te veel problemen

onze dayclock geeft regelmatig storingen... valt uit, moeilijk te resetten. onze ouders kunnen dat niet zelf herstellen dus een extra 'last' bij ons. hiermee wordt het gebruik onbetrouwbaar en dat is erg jammer, want wanneer er geen storing is en de dayclock naar behoren werkt, is het een mooi hulpmiddel. Helaas is de helpdesk niet altijd bereikbaar en goed in staat passende hulp te bieden.

Prima produkt om struktuur te geven aan bv dementerenden.

Mijn zus die dementerend was heeft het laatste jaar van haar leven nog wat struktuur behouden dank zij de Dayclock. Het is begrijpelijk dat het vanwege de geringe doelgroep en winst het een uitdaging is om te blijven uodaten. En bijvoorbeeld iets te doen aan het zwakkere punt nl de verstaanbaarheid bij gebruik van beeld bellen. Verder een fangastisch apparaat.

Erg behulpzaam

Onze dayclock stond plotseling op zwart en we kregen ‘m niet meer aan de praat. Na contact met team dayclock werd direct kordaat gereageerd en gehandeld en het probleem opgelost. Dank!

Een fijn apparaat voor mijn moeder

Mijn moeder heeft veel jaren kunnen genieten van de dayclock. Tot de laatste 4 jaar woonde moeder op een kleine 2 uur rijden van ons. De dayclock was echt een uitkomst en ze keek elke dag naar de berichten en foto’s. De laatste 4 jaar woonde ze vlakbij ons en werkte de dayclock vooral als agenda. Wat zijn de plannen voor vandaag, wie komt er op bezoek. Beeldbellen lukte niet meer, dat werd te ingewikkeld voor haar. De clock is echt een aanrader voor iedereen.

Jammer dat af en toe de. Wifi heel zwak is. Verder niks als lof.

Gebruiksgemak is oke. Groot probleem bij uitval van de wifi (wat bij ziggo dagelijks gebeurt) is het beeld weg en moet handmatig terplekke worden geactiveerd. Dat zou via de telefoon moeten. Ik moet nu dagelijks langs om te activeren en het juiste icoontje aantippen. Dit kweekt onrust bij deze mensen.

Aardig ,maar technisch voor verbetering vatbaar

Aardig toestel, maar we hebben enkele problemen: 1 - beeldbellen: op de app is een echo/vertraging van het geluid, hierdoor is het onmogelijk om een fatsoenlijk gesprek te voeren. Het beeld is van goede kwaliteit. 2 - de afgelopen week is de dayclock 2x uitgevallen. Mijn vader kan de dayclock dan niet meer aan de gang krijgen en dan moet ik naar mijn vader gaan (5km) om het op te lossen. Dat lukt mij weliswaar snel, maar dat geeft voor mij EN voor mijn vader geen fijn gevoel.

Uitstekend apparaat

Uitstekend apparaat voor dementerenden en familie, zeer goede klantenservice.

veel pen vaak problemen

Clock start 's morgens niet op. Na resetten soms wel, soms duurt het lang. Valt vaak uit.

Beeldbellen / zomer/wintertijd

Beeldbellen lukt niet, zomer en wintertijd wordt niet automatisch aangepast.

Goed maar kan beter

In eerste instantie was ik blij met de klok. Echter na 1 dagje in België te zijn geweest, bleek dat de verbinding niet meer tot stand kwam. Ook als ik iets op herhaling zet bv thuiszorg en op een bepaalde dag is diegene vrij. Dan kan ik die datum eruit halen maar komt deze toch te voorschijn op de klok. Dus in de agenda staat er geen activiteit maar wel op het display van de klok. Dit geeft verwarring voor de dementerende en lastig voor de uitvoerende.

Houvast voor moeder

Geheugen van moeder is beschadigd na beroerte. De dayclock biedt houvast omdat datum en tijd steeds zichtbaar zijn. Ook onze berichtjes omtrent bezoek en afspraken zijn onmisbaar voor haar.

Fijn om mijn moeder aan alles te laten denken

Wel wat opstart problemen gehad en soms nog wel niet goed maar via telefoon word ik altijd goed geholpen. Alle berichten kunnen ook via stem uitgesproken worden als lezen een probleem is. Enkele updates soms wenselijk zoals nieuwe afspraak , datum zich automatisch aanpast bij begin en eindtijd. Spraak aantal moet je eerst uitwissen wil je ander getal.

Prima ondersteuning voor mijn moeder

De Dayclock helpt mijn moeder met de herinneringen die wij ingeven voor haar medicijn gebruik. Er zijn echter wel wat verbeterpunten. De geluidskwaliteit van de videoverbinding is erg slecht. Er zitten een vertraging in waardoor het haast niet werkbaar is. Daarnaast zou ik de werking van het fotoboekje anders opzetten. Het zou leuk zijn als je er een soort van screensaver van kunt maken.

Handig voor familie om elkaars afspraken te zien.

De klok is vooral handig voor de familie zodat je kunt zien wie wanneer een afspraak gemaakt heeft ( voor mijn moeder heeft het een wisselend effect). Toch zou ik het heel handig vinden als je meerdere afspraken tegelijkertijd in beeld kan zien, bij overlappende afspraken, "popt" de kortste afspraak in beeld, de ander ( wat langer durend) verdwijnt dan. Voorbeeld: Ik kom tussen 9 en 10 de pillen brengen. Tussen 9 en 12 komt de hulp. Tussen 10 en 13 komt de thuiszorg. En dan kun je denken "als de hulp er al is, dan hoeft dat toch niet meer in beeld?". Jawel, omdat je met behulp van in de klok zichtbare afspraken, je je naaste toch weer iets meer duiding kunt geven. Desondanks zou ik de klok toch aanbevelen.

redelijk

Fijne overzichtelijke klok met dagdelen. Echter te weinig schijfruimte, om echt een instructie erop te schrijven. En iedere x media en dan geluid aanzetten invoeren is onhandig. als je deze hebt ingesteld zou dat zo moeten blijven staan mits je het anders wilt. Nu vergeet je vaak "Geluid "aan te zetten en ziet men het bericht niet.

Geluid en beeld slechte kwaliteit

Aangezien het beeld en geluid van zeer slechte kwaliteit zijn werd mijn verzoek om de dayclock retour te sturen onmiddellijk aanvaard, dit is voorspoedig verlopen en het geld is terug gestort. Dat was het goede deel van de ervaring. Toch kan ik moeilijk geloven dat er niets te doen was aan de kwaliteit van beeld en geluid want zoals de ontvangst bij ons was zou een dementerende onmogelijk met een gerust gevoel gebruik kunnen maken van dayclock! U had ons dus beter goede service kunnen verlenen om de dayclock goed te laten functioneren!

Handig ding, wel teleurgesteld over het beeldbellen

Berichtjes en foto’s laten zien gaat uitstekend en heel mooi. De kwaliteit van het beeldbellen valt echter zwaar tegen, schokkerig en met slecht geluid. Vraag om ondersteuning via de helpdesk mail wordt niet op gereageerd…

Singel 12 C

7411HV Deventer