Als je meerdere afspraken op verschillende data wilt maken, treedt er onduidelijkheid op. Dan ga ik eerst maar weer naar het "dagoverzicht" en daarna plan ik de volgende afspraak.

Redelijk

Ik vind de support moeilijk bereikbaar voor problemen. Bovendien is het vaak zo dat als we proberen te beeldbellen de Dayclock van slag is en weer opnieuw moet worden opgestart. Dus dat doen we al niet meer. Verder is het voor mijn moeder superhandig. Vooral de boodschap die je op afstand er in kan zetten is fijn. Voor mijn moeder een houvast. Zeker ook tijd en datum.

Fijne manier om contact te houden met ouderen.

Dayclocks is een fijne en makkelijke manier om contact te houden met ouderen.

Google Mmee is naar mijn mening een verkeerde keuze. Google is alleen maar uit op verbindingen maken en data verzamelen Ik snap echt niet de keuze hier voor : there is no such thing as a free lunch

Ik heb het zelf opgelost

Op zich kwam er een snelle reactie op mijn klacht, maar ik kon er niet veel mee. Ik kreeg -omdat ik mijn gebruikersgegevens moest noemen- de indruk dat mijn probleem op afstand kon worden opgelost, maar dit was niet zo. Toen ik echter zelf bij de klok kwam bleek dat Ziggo storing heeft veroorzaakt, ik kon het toen oplossen.

Voor ouderen visueel klok ,berichtje ,foto’s helemaal perfect

Beste cadeau ever voor mijn dementerende moeder Voorbeeld Mijn zus en ik waren een weekje op vakantie en wij komen en doen veel voor haar Dus vond zij het heel moeilijk maar gunde ons de week weg wel Wij hebben iedere dag 2 á 3 foto’s en berichtjes op de klok gezet Wij kwamen terug van vakantie en het eerste wat ze zei was ik vond het fantastisch ik kon jullie iedere dag volgen wat jullie deden en de foto’s Dus dat mijn zus en ik een week weg waren geweest was door de dayclock minder erg Mijn moeder blij en wij ook Berichten sturen met tijd erbij als we komen of haar moeten halen voor bijvoorbeeld pedicure Dus nogmaals een Super klok

De meerdere functies van deze toepassing maken dat communicatie op steeds op maat kan.

De basisfunctie, geven van een duidelijke tijdsaanduiding, wordt bijzonder versterkt door de mogelijkheid om flexibel tekst en foto's toe te voegen en te bellen (met beeld). Deze toepassing is onmisbaar geworden in de communicatie met mijn alleenstaande moeder.

Leuke manier om foto's door te sturen

Ik gebruik deze clock voornamelijk om foto's en korte updates door te sturen aan mijn moeder. Beelden zeggen vaak meer dan woorden, en er zijn meerdere foto's achtereen te plaatsen of in een af te spelen album. Beeldbellen lukt ook op een eenvoudige manier. Tevreden mee.

Helaas niet alle functies in gebruik

Wij vinden de dayclock een hele goede hulp om kleine herinneringen in te zetten zoals etenstijd of bezoek dat komt.De temperatuur weergave en welke dag het is vinden wij ook fijn. Wat we erg jammer vinden is dat het bellen erg onduidelijk is.Wij kunnen met onze vader niet beeldbellen omdat het voor hem onduidelijk is waar hij de "hoorn" moet opnemen als we bellen.Dit is echt zonde van onze aankoop, omdat we juist door te bellen een stukje extra controle op afstand zouden kunnen hebben over onze vader die alzheimer heeft.Ook kinderen die ver weg wonen kunnen niet met hem in contact blijven door te beeldbellen nu. Ook vinden wij dat voor het maken van een foto album teveel handelingen nodig zijn.Telkens ongeveer 7 klikken om er 1 foto in te zetten.Dan ben je wel even bezig om er een heel album in te zetten.

Kan beter

Het beeldbellen krijg ik niet voor elkaar. De klok zelf met de berichten is prima. Ik vind dat de app beter moet. De 1e pagina loopt in de app standaard een dag achter. Heel irritant. Neemt niet weg dat dit voor mijn vader een goed hulpmiddel is.

goed, alleen service was jaartje geleden niet goed

Vorig jaar was kabel van dayclock kapot. of de dayclock zelf, maar scherm viel steeds uit. Omdat ik snel een goede nodig had heb ik uiteindelijk maar een nieuwe volledige dayclock gekocht. Kreeg het bedrijf niet te pakken. Blijkbaar wegens ziekte? Nieuwe maar via Medipoint gekocht ipv rechtstreeks bij Dayclocks ivm dan wel service. Erg tevreden over dayclocks zelf. Al is er een tijd geweest dat het actuele scherm op mijn telefoon afweek van het echte actuele scherm. Liep dan achter in tijd en datum. De updateproblemen lijken opgelost.

Digitale betrokkenheid 'belangrijk voor senioren'

Inmiddels werk SIM al een tijdje met de Dayclock en zetten wij deze bij onze seniorencliënten creatief én op maat in! Dayclock is een innovatieve digitale tool als het niet meer lukt je afspraken op papier, PC/laptop of op je mobiel bij te houden en overzicht verliest of afspraken vergeet. Niets bijzonders want we werken allemaal met een digitale passende agendavorm. Door inzet van de Dayclock monitoren we vanuit SIM samen met de senior de afspraken. Maar intussen hebben wij ook onze eigen creativiteit ingezet op basis van behoefte. Zo werken wij bijvoorbeeld met leuke teksten voor de nacht, die rustgevend zijn voor de senior als hij wakker wordt. Maar we delen ook onze ervaringen met Dayclock omdat wij graag vanuit de praktijk meedenken in ontwikkelingen. Meneer Jaap, een van onze seniorencliënten, is erg content maar ook trots op zijn Dayclock. In een oogopslag weet hij welke afspraken / activiteiten hij heeft. Ook samenwerkingsprofessionals stellen vragen, want ook zij hebben cliënten waarvoor het een uitkomst zou kunnen zijn. Zo vertelde een van de professionals ná een bezoek bij meneer Jaap 'toen ik binnenkwam viel mijn oog direct op de digitale Dayclock'. Wat een uitkomst en inmiddels deelt zij dit ook met haar cliënten uit een ander zorgveld. Zo SIM(pel) kan het zijn

De dayclock helpt mijn moeder letterlijk bij de tijd te blijven

Af en toe stuur ik via de activiteitenkalender kleine ‘briefjes aan mijn moeder. Alsof ik even met haar praat. Dat maakt haar altijd heel blij.

Heel positief

Ideale manier om 'bij de tijd' te blijven en op te hoogte te worden gehouden door de familie van afspraken en uitjes!

Duidelijk en goed leesbaar

Heb deze voor mijn vader aangeschaft die beginnend dementerende is. Werkt voor hem heel goed hij is er erg blij mee

Goede Geheugensteun

Werkt redelijk goed, is in één jaar twee keer vastgelopen. Bedrijf is redelijk goed bereikbaar.

Duurt lang voordat je antwoord krijgt

Dayclock bevalt nu goed af en toen valt hij nog zonder rede uit en dan ga ik mailen naar Dayclock omdat ze telefonisch nooit opnemen en de mail wordt helaas ook nooit snel beantwoord dus dan kan ik even niets met de Dayclock Ik zou heel graag willen dat daar verbetering in komt want het gaat wel om oudere mensen die hier enorm aan hechten en als jij het dan niet doen kunnen ze even van slag zijn

Geweldig, wat een service

Geweldig geholpen met vragen en ontzettend goede service en met de clock zijn mijn moeder en ik heel blij, op deze manier kunnen we toch communiceren! Ik kan mijn moeder steeds laten weten wat er op de planning staat !! Appen lukt haar niet, maar naar de clock kijkt ze iedere dag en de verpleging ook!! Heel erg blij mee!

Handige hulpmiddel voor de mantelzorg

De Dayclocks stelt ons in staat om onze oude, dementerende vader (96) op afstand te stimuleren en activeren met foto's en opbeurende teksten.

functioneert goed maar abonnement erg duur

van 36,- per jaar in een keer naar 60,- per jaar om gebruik te kunnen maken van de functies van de Dayclock vind ik procentueel wel een erg veel. Zonder dit abonnement is Dayclock niet aan te sturen

Gemakkelijk en praktisch

Heel gemakkelijk om de agenda berichten via de app in te stellen. Ook de opties zijn erg uitgebreid, zoals kleur vd text, alarm geluid, uitspreken van text inclusief duur en herhaling. Op het scherm zelf is de tekst goed zichtbaar (kies wel een duidelijke kleur). Ik krijg het enkel niet voor elkaar om meerdere berichten tegelijk te tonen. Nu staat er enkel de eerst volgende.

Omslachtig systeem

Voor mijn grootmoeder heb ik de dayclock ingesteld. Het idee echt super maar het instellen is erg omslachtig. Om te kunnen bellen heb je twee apps nodig. Ook mis ik de functie dat mijn grootmoeder ons niet kan bellen. Dit zou volgens mij simpel kunnen door op het scherm een pagina te maken met foto's met naam waar ze op kan klikken. Daarnaast werken de instellingen ook nog niet super. Als ik de tijdschema's voor ochtendmiddag en nacht instel neemt hij deze niet over op het scherm.

Handig ding

We zijn er tevreden over werkt perfect Mijn moeder weet zo het dag ritme. Zo weet ze ook wanneer ze haar medicijnen moet innemen

Mooi hulpmiddel

Leuke manier om foto’s te delen en bezoekjes aan te kondigen bij mijn bejaarde moeder. Het helpt haar deze te herinneren en met haar dag/nachtritme en dagen van de week. Je kunt het beeld op de klok ophalen in bijbehorende app. Helaas lukt het beeld ophalen niet altijd.

nog niet gebruiksklaar

te moeilijk om zelf te doen voor mensen op leeftijd

Singel 12 C

7411HV Deventer