Uitstekende service

Je wordt goed en netjes geholpen. Zijn zeer behulpzaam.

Prima Dclock en hulp indien nodig

Prima hulp indien nodig

Goede hulp.

Een enkele keer valt hij uit. Ook is het apparaat gevoelig bij afstoffen.

Defecte dayclock vervangen

De dayclock van mijn moeder was gevallen. Contact opgenomen met klantenservice. Die beweerde dat mail naar klantenservice snelst eas. Wat een drama! Gebeurde niets, ook niet na nog een telefoontje. Dus nog maar keer gebeld en toen advies gekregen via website te bestellen. Eigenaar dayclock kwam toen zelfs persoonlijk volgende dag afleveren. Dat was super! Ik zou zeggen: zo snel mogelijk klantenservice medewerker scholen! Nu toch nog 3 sterren….. was 1 ster!

Is erg fijn voor mijn vader

Even uitvinden hoe je het moet gebruiken, nadeel als je een verjaardag erinzet komt de gewone agenda niet in beeld. Erg jammer.

Beeldbellen moet nog echt anders

Gewone functies prima maar beeldbellen verloopt niet goed. Beantwoorden knop soms beneden, maar meestal boven in beeldscherm. In die positie gaat het steeds fout. Moeder weet prima de knop beantwoorden in de drukken maar dan verschijnt meestal alleen een instelling omdat ze te zacht of te lang op de knop duwt. Verder is knop beantwoorden ook te klein. Als dit opgelost wordt met een update dan scoort de dayclock de volle 5 sterren.

Prachtige uitvinding

Positieve ervaringen. Helpt mij zeer als mantelzorger. Twee suggesties: Betere handleiding voor plaatsen van foto’s en videobellen. Koppeling vanuit mijn agenda op iPhone met dayclock.

Door de dayclock weet mijn vader welke dag het is en welke afspraken er zijn gemaakt voor die dag.

Het functioneren van gemaakte afspraken gaat door de dayclock heel gemakkelijk. De dayclock is echt een houvast voor mijn vader. Qua tijd dag en afgemaakte afspraken. Ben er heel bij mee. Kan de afspraken via mijn app in de clock zetten.

Het is nog even wennen.

Wij vinden het jammer dat je geen meerdere berichten zichtbaar kan maken op de zelfde tijd in het scherm van de Dayclocks. Het Videobellen is lastig omdat je je steeds hoort nagalmen en het geluid minder goed is. Je kunt elkaar niet verstaan.

Goede oudersteuning voor dementerende mensen

Van afstand is de agenda te beheren en zijn berichten te sturen dit is heel handig. De functie van datum/klok is ook een houvast voor mijn moeder zodat ze weet wat voor dag het is. Video bellen werkt helaas niet goed, echter is ook te ingewikkeld voor dementerende mensen zoals mijn moeder. Verder moet de dayclock toch regelmatig herstart worden om de verbinding op afstand weer mogelijk te maken.

Fantastisch ding

We konden mijn moeder met de dayclock allerlei boodschappen sturen, Ze genoot ook van de foto’s die we erop konden zeggen. Het videobellen hebben we weinig gedaan, dat was voor haar te moeilijk.

Superleuk voor ouderen

Het is heel leuk voor ouderen De app werkt niet altijd feilloos, maar als je een beetje geduld hebt en soms hem even opnieuw opstart gaat het prima

Over het algemeen tevreden

Zolang de klok werkt zijn we tevreden, maar af en toe valt hij zomaar uit, wat heel vervelend is, en soms lukt het niet om foto’s te plaatsen.

Redelijk

Installeren gaat prima aanpassen kleuren ook. Beeldbellen lukte niet. Mijn moeder heeft geen mobiel en dus geen koppeling. Waarom niet via internet? Agenda vullen lukte wel maar twee afspraken tegelijk laat de dayclock niet zien en belangrijker, de start - eindtijd ook niet! Zo kan de zorg s ochtend de agenda voor de dag niet doornemen. Het weer kan aan maar niet aangepast. Is voor mijn moeder niet leesbaar. Ik had ook verwacht een bericht te kunnen posten. Die functie kon ik niet vinden.

Zeer goede uitvinding, maar verouderde back-office technologie.

Niet echt gebruiksvriendelijk. Te beperkte mogelijkheden.

Fantastische manier om betrokken te blijven!

Onze moeder wordt dagelijks verblijd met een mooie foto van haar klein- en achterkleinkinderen. Hierdoor kan zij meegenieten van speciale maar ook van alledaagse momenten.

Positief

Ik zet berichten voor mijn moeder op de klok en plaats foto’s. Dit werkt makkelijk

Heel handig en mooie klok

Ik ben heel blij met de klok. Deze staat bij mijn moeder in verzorgingshuis. Ook de zorg is er blij mee! Die kan haar vertellen als ze het niet meer weet.

Hebben hem nog niet zo lang maar fijn hulpmiddel

Ik heb voor mijn vriendin in verpleeghuis de Dayclock aangeschaft. Met name als hulpmiddel om in de ochtend de desorientatie weg te nemen. zo komt er iedere dag een berichtje waar ze is en waarom. Ook een gesproken bericht er bij. Samen met de verdere agenda ( wat ga je doen vandaag) en af en toe foto's is het een heel fijn medium!

Werkt goed voor wie er naar kijkt

Graag zie ik betere omschrijving voor de mensen die contact willen maken met de klok, buiten de beheerder om. Mijn tante beheert de klok, maar als zoon zou ik ook foto’s en text willen plaatsen, maar kan niet uitvinden hoe.

Heel slechte aankoop

Beeld en mn geluid zijn zo slecht dat communicatie via de video met mijn (weliswaar niet heel goed horende) vader niet mogelijk is. De app werkt traag en kent weinig mogelijkheden om diverse zaken op te slaan. Is daarbij niet erg intuïtief vormgegeven.

Klantgerichtheid en prima service

Goede ondersteuning bij het oplossen van problemen.

Mitigatie middel om per dag structuur aan te brengen.

Leuk en handig middel om de gebeurtenissen in de familie in woord en beeld door te geven, ook al is onze moeder gelukkig nog heel scherp!

Prima klok, alleen verzenden van foto’s en berichten moeizaam

Mijn moeder is blij met de dag en tijdsaanduiding. Alleen het versturen van foto’s en berichten is een moeizame en tijdrovende handeling. Bovendien als je foto’s laat zien dan is er geen klok en dag aanduiding meer te zien op het scherm. Gevolg is dat we Dayclock10 alleen gebruiken als klok.

Moeilijk in te stellen

We hebben de eerste dayclock al retour gestoord vanwege een foutmelding. Deze dayclock komen we iets verder mee maar dayclock is lastig te bedienen. Af en toe kunnen we bellen. Laatst was de dayclock weer blijven hangen. Dayclock uitgetrokken en op het beeldscherm bleef maar een cirkeltje draaien. Mijn moeder in de zorginstelling krijgt het openen zelf niet voor elkaar.

Singel 12 C

7411HV Deventer