Veel storing

Het is niet makkelijk om hem in te stellen. Hij blijft nu bijvoorbeeld de hele nacht aan terwijl ik hem geprogrammeerd heb om 's nachts uit te zijn. Bij het minste of geringste verliest hij zijn wifi contact en blijft dan in zijn oude stand staan of doet niets. Ik vind hem niet gebruikers vriendelijk en eigenlijk gebruikt mijn vrouw hem weining.

Top product met top service

Na jaren trouwe dienst deed de oude dayclock van mijn schoonmoeder het niet meer. De mensen van Dayclock zijn uiterst behulpzaam geweest. Toen ook zij er geen leven meer in kregen konden we met korting een nieuwe bestellen. Ook deze doet weer goed dienst en geeft het leven van mijn schoonmoeder weer houvast.

Wel heel vervelend dat op factuur, ook bij internet bankieren, dat het woord demtie wordt gebruikt.

Dayclocks is een geweldige aanvulling op het dagprogramma.

De dayclock word gebruikt als geheugensteuntje voor mijn echtgenoot die Alzheimer heeft. Is makkelijk te bedienen via de app en zeer duidelijk te lezen. Het maximaal aantal letters die gebruikt kunnen zouden wat meer mogen zijn, maar geen rede om de dayclock niet aan te schaffen. Ben zeer tevreden!

Dayclock is de houvast van mijn moeder

Op de Dayclock zetten wij altijd wanneer wij komen en ook foto’s als we bijvoorbeeld op vakantie zijn. Als de klok het af en toe niet doet dan is er gelijk paniek en is haar hele houvast gelijk weg.

Is uitstekende hulp voor dementerende mensen. Kunnen tijd en activiteiten goedkenbaar maken via de dayclock. Is voor hen een steuntje in de rug

Grote houvast voor moeder

De Dayclock biedt grote houvast voor moeder die nog actief is, maar afspraken niet meer kan onthouden. Wel nog potentieel om (beheer van) de klok nog handiger te maken: - Groter scherm waarop iets meer tekst kan + grotere foto's. - Aparte inlogcodes voor verschillende gebruikers. - Rotatie van foto's, afgewisseld met meldingen zou leuk zijn. - Wekker, integreren lijk mij ook handig, dus wekkergeluid bij bepaalde meldingen.

Redelijk

Uitleg vanuit de handleiding is niet optimaal, Terwijl het heel simpel is uit te leggen, jammer.

Geeft prima overzicht in dagindeling!

Dayclock is handig hulpmiddel in de dag dagelijkse bezigheden!

Simpel programma

Niet altijd even duidelijk op welke dag je informatie invult. Foto's apart van info zou aparte optie kunnen zijn. Beetje gedoe voor andere familieleden om samen gebruik van te maken.

Matig

Duo clock wordt alleen gebruikt voor de klok en foto’s in bejaardentehuis Bijna dagelijks gaat hij van de WiFi af en komt met Launcher3. Ondanks dat je kiest voor duo clock Altijd ! Denk dat de oudere doelgroep niet zit te wachten op allerlei apps , ed en kinderen of verpleging zijn druk om alles iedere keer goed te zetten omdat cliënten dit zelf niet kunnen

Heel nuttig. Al goed gebruik van gemaakt

Wat nog beter kan is het overzicht in de app. Dat stemt niet altijd overeen met wat er echt geprogrammeerd staat voor die dagen. Moet soms vaak gerefresht worden.

De klok werkt, maar....

Wij hebben de klok met alle opties gekocht voor ons moeder. Helaas hebben we voor het instaleren al 3x met de klantenservice gebeld (die overigens duidelijke en heldere service biedt). Het beeldbellen lukt nog steeds niet, het foto's plaatsen lukt niet, en tot grote schrikt was het scherm opeens zwart. Gelukkig is de klok na veel pogingen weer zichtbaar, maar echt blij met deze dure aankoop zijn wij niet.

Nog even wennen

Het beeldbellen is een mooie oplossing omdat mijn moeder geen smartphone heeft. Het geluid is erg slecht, alsof er de hele tijd een hond doorheen blaft., Ik hoop dat we er nog achter komen hoe dat verbeterd kan worden. Verder vind ik het onhandig dat er ‘u wordt zo gebeld’ staat als het gesprek beëindigd is. Juist voor mensen die in de war zijn raken dan nog meer in de war.

Niet gebruikersvriendelijk voor degene die agenda moet vullen.

Vullen van agenda werkt heel lastig. Activiteit: met 'start' en 'einde' wordt niet start en einde van activiteit bedoeld, maar start en einde van zichtbaarheid in de agenda. Dit staat nergens vermeld in de gebruiksaanwijzing. Suggestie: Onder activiteit: - 'begintijdstip', eindtijdstip', soort activiteit, locatie activiteit; - zichtbaarheid activiteit: begintijdstip, eindtijdstip - etc Verjaardag. Op de vermelde datum is alleen datgene wat achter 'felicitatie' staat zichtbaar; niet de naam. M.i. is belangrijk dat op de datum vermeld wordt wie jarig is, eventueel met geboortedatum. Felicitatie vind ik niet relevant. Na uitproberen en eigen invulling geven aan begrippen als 'begintijdstip', 'eindtijdstip' en 'felicitatie' een goed hulpmiddel bij geheugenproblemen.

Mooie klok. Vader is er blij mee

Maar de klok valt ook regelmatig op zwart. Geen tijd en beeld meer

gebruiksaanwijzing

Ik heb de dayclock voor mijn moeder gekocht maar vond de gebruiksaanwijzing niet makkelik. ben bijna 3 dagen bezig geweest en foto's uploaden lukt maar niet.. Dit voor zo'n duur toestel is onwenselijk. Hij moet wel makkelijk hanteer baar zijn dat is hij niet

Geluid is slecht

Het klok gedeelte werkt. Beeldvelden is bijna onmogelijk wegens de slechte audio kwaliteit aan de kant van de beller, zowel Android als iOS: de personen aan die in de dayklok praten kan je heel slecht horen door vervorming van het geluid. Als je daarvoor de dayclock wilt kopen denk dan na over een alternatief.

Niet geschikt voor demente bejaarden. Heb nu een andere. Veel beter

De agenda functie werkt. Na veel proberen Het programma in is niet intuïtief. Het beeld van de telefoon is slecht. Evenals het geluid. Nog geen info of hier iets aan te doen is.

Onduidelijke omschrijving werkwijze en werking

In 1e instantie lastig te bedienen om in te stellen. Geeft geen geluid signalen bij een activiteit. Bij beeldbellen moet juist bij mijn vader geluid afgaan zodat hij dan op het telefoontje kan drukken, en dat al snapt hij niet. Soms alleen maar geluid en geen beeld. En na beeindiging beeldbellen moet iedereen weer op de klok drukken om m normaal te zetten, wat natuurlijk niet iedereen doet. De oudere garde heeft ook problemen om de app werkend te krijgen.

Slechte communicatie

Ook wij hebben slechte ervaringen met dit bedrijf ze zijn telefonisch bijna niet bereikbaar. Bellen niet terug. We betalen ieder jaar een abonnement bedrag voor de DayClocks maar een slechte service. Nu hebben we eindelijk contact gehad maar wat ons verbaast, we moesten de DayClocks maar retour zenden dat kost ons € 15,00 en dan wordt die gereset, er werd ons gelijk gezegd het is een oude apparaat of ze nog wat voor ons konden doen dat is afwachten. Volgens mij komen die apparaten allemaal uit China te zien???? Slechte software en nu kunnen we wel een nieuwe aanschaffen wat ons even € 199,00 kost. Het beeld blijft zwart de afspraak die we boven in de balk hadden staan krijgen we er niet meer uit. Waarom moeten we jaarlijks een bedrag betalen terwijl er geen services is van DayClocks uit.

Product niet uitontwikkeld

Het product heeft potentie maar is in de huidige vorm onvoldoende doordacht en doorontwikkeld. De software is krakkemikkig. Ik heb ondertussen een hele lijst aan verbeterpunten. Ondanks alle tekortkomingen heeft het product een beperkt nut bij communicatie met niet digitaal vaardige ouderen.

Gebruikersgemak kan beter verder prima

Bij een herhaalde taak zou het fijn zijn dat je een afzonderlijke afspraak aan kunt passen cq verwijderen. Nu moet je de gehele reeks verwijderen en dan opnieuw 1 of meerdere afspraken inbrengen omdat bijvoorbeeld ergens in de reeks eentje ‘anders’ moet. Verder mooi apparaat waar mijn ouders heel blij mee zijn.

App werkt niet naar behoren en helpdesk niet bereikbaar

Sinds eind vorig jaar plots problemen met de Dayclock. Fotoalbums worden 90 graden gedraaid vertoond. Niet naar te kijken dus. En om de zoveel verschijnt er het startscherm van de android tablet. Helpdesk reageert niet op mijn e-mails en als je telefoon nr belt dan krijg je een bericht dat helpdesk tijdelijk niet beschikbaar is. We gaan maar kijken voor een alternatief.

Werkt prima,en een oplossing voor eenzame mensen

Geweldig systeem,een handvat voor ouderen. Je kunt met de agenda de mens helpen met afspraken,aankondigen dat je langs komen,foto s doorsturen,en waarschuwen wanneer het pilletje ingenomen moet worden. Ook via duo kun met de ouder beeld praten. Een goede verbetering voor het leven van de ouderen.

Singel 12 C

7411HV Deventer