Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De noten en pindameel zijn heerlijk! Alleen de bestelling was niet compleet. Twee mails gestuurd en tot op heden mog geen reactie helaas
10 July 2025
Els
O.
Op 02 juni 2025 bestelling geplaatst en betaald, een melding Post.nl inclusief track en tracé code ontvangen. Op 06 juni nog steeds niets ontvangen, Post.nl had pakket ook niet ontvangen. Contact via WhatsApp dat fout bij de firma lag, oké kan gebeuren afgesproken dat bestelling vanaf 23062025 opnieuw bezorgd wordt. Contact gezocht, telefoon, email en WhatsApp géén enkele reactie. Dit had ik echt niet verwacht van de firma, zwaar teleurgesteld en flink bedrag kwijt.
25 June 2025
Harlingen
Dinsdag ochtend bestelling gedaan nu zaterdag ochtend en heb nog niks ontvangen
14 June 2025
Michèle
Spijkenisse
Geroosterde tuinbonen besteld deze waren elders niet meer verkrijgbaar. Leuk dat je extra korting krijgt bij bestelling van meerdere zakjes. De levering ging ook super snel. Daarnaast smaken de boontjes ook erg lekker
8 June 2025
Lilian
Herten
We waren op zoek naar chocosteentjes van Fred & Ed…ze kwamen dicht in de buurt. Exirgen duurde lang want werd 2x achterelkaar een dag verschoven. Echt niet fijn.
29 May 2025
Petra
Ermelo
Hoorde snelle levering te zijn maar dat was niet de fout van Lets get Nuts maar van PostNL. Verder netjes ingepakt en enorm lekker!
15 May 2025
Kaylynn
Soest
Goede kwaliteit en snelle levering
4 May 2025
Mw J.
Ooij
Ik ga het weer kopen
27 April 2025
rania
Amersfoort
Mooie box maar te laat geleverd.
26 April 2025
Natalie
Voorburg
Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen
19 April 2025
Catherine
Wateringen
Alles is eigenlijk te lekker. Bestelling altijd super snel ontvangen, zelfs bij het falen van PostNl zonder gemor de bestelling voor de tweede keer verzonden en gelukkig nu wel ontvangen. Dat is klantvriendelijk en Service met een grote "S" .
18 April 2025
Harlingen
De bestelling verliep in eerste instantie vlotjes. Echter bij het uitpakken waren 2 producten niet bijgeleverd. Het doosje was dicht geplakt met tape die men thuis gebruikt.
7 April 2025
Leny
Ell
Alstijd snelle levering door Let's get Nuts. Elke twee maanden ongeveer bestel ik mijn ontbijtgraan mix van verschillende zaden etc. Wordt altijd goed geholpen en wordt goed verpakt. kortom zeer tevreden!
13 March 2025
Hans
Schiedam
Hoi Hans,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en producten. We vinden het belangrijk dat uw bestelling snel en goed verpakt bij u aankomt, dus het is geweldig om te weten dat dit gewaardeerd wordt.
Bestelling snel geleverd.
22 February 2025
Harlingen
Onjuiste bestelling ontvangen maar dit werd snel en goed opgelost Prima service
20 February 2025
Ellen
Scherpenzeel
Er missen twee verpakkingen in mijn bestelling. Heb contact opgenomen via Whatsapp. Antwoord: "Ja, dat klopt. Deze worden vanuit een ander magazijn verstuurd en komen apart". Nu een week later nog steeds geen tweede bezorging ontvangen. Geen updates van de klantenservice. En bij mijn bestelling staat geen notitie dat er nog een nalevering komt. Erg onprofessionele zaak! Oh, als update op 14 maart 2025: "kun je alsjeblieft je beoordeling aanpassen?" Nee, dus.
27 January 2025
Herman
Amersfoort
De site is gebruiker onvriendelijk, je moet moeite doen om de producten te vinden. Dat kan anders.
18 January 2025
Niet
Fantastische service, snelle levering en bovenal heerlijke chocolade!
18 January 2025
Viënna
Voerendaal
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Komen afspraken na en zijn service gericht.
6 January 2025
Karin
Naarden
Het bestelde voldeed aan mijn verwachtingen. Ik kreeg het bestelde pakketje zelfs twee keer toegestuurd. Telefonisch contact werd niet beantwoord. Dus letsgetnuts controleer uw leveringshandelingen.
30 December 2024
Richard
Zoetermeer
Kwaliteit en snelle service
4 December 2024
Willy
Oedelem
Snelle levering en uitstekend verpakt!
4 December 2024
NM
Den haag
Goed produkt en op tijd geleverd.
1 November 2024
Monique
Pijnacker
Zij hadden exact wat ik nodig had en de lebrring was spoedig en korrekt
24 October 2024
Armando
Doorwerth
De prijs zorgde voor wat twijfel, maar uiteindelijk toch besteld. Het was e vlotte service en alles kwam mooi op tijd aan. Lekkere producten en hygiënisch verpakt.
16 October 2024
ANNELIES GHESQUIERE