Goed verpakt en/snel bezorgd,

Voor het eerst besteld maar het was allemaal zeer positief,

Nice packaging, delicious fruits ❤️

Goede en snelle service.

Weer de bierflessen gevuld met lekkere chocolade besteld….de ontvanger was zeer verrast…heel leuk en lekker!

Snelle levering, fijne producten, goed klantcontact

Snelle levering, fijne producten, goed klantcontact

Geweldige noten

Bestelling is netjes op tijd geleverd, goed ingepakt. Heb alles vacuum laten sealen. Super handig!

Triestig

Mijn doos ziet er helemaal niet uit als de gift. 4 triestige kleine zakjes in een reusachtige doos en een op een papiertje geschreven boodschap.

Snelle correcte levering

Perfecte en correcte levering. En ook snel vooral tijdens de eindejaarsperiode. Het leukste was mss wel de kleine attentie die erbij zat :-)

efficient

top winkel!

Zeer goed!

Mooie cadeau's! Snelle levering!

prima,

snelle levering, alles in orde. ben er blij mee

De lekkerste biologische pinda's!

Heerlijke noten, snelle levering en ik kon betalen in Florijnen, geweldig!

Snelle reactie na foutieve levering.

Goede ervaring

heel goed

heel goed

Heel goed.

Hele snelle service met betrekking tot bezorging en verpakking.

Mooie, lekkere producten. Goede service.

Lekkere vers gebrande noten en heerlijke chocolade. Gevulde bierflesjes erg leuk en origineel. Levering op gewenste dag en prettige communicatie.

Uitstekende service en heerlijke nootjes!

Uitstekende service en heerlijke nootjes!

Snelle bezorging, goede info hierover.

Bij het bestellen is er de keuze om het artikel in biologische verpakking of vacuüm te laten verpakken. Ik heb gekozen voor vacuüm maar vind dat niet echt het geval. Gewoon een plastic zak, wel met lucht erin. Dus niet vacuüm.

Goede producten, betaalbaar, prettige service

Vlotte levering, goede producten, ruim assortiment ook voor mensen met een voedselallergie.

Prima kwaliteit en goede afhandeling van bestelling.

Heldere website, ruime keuze, snelle levering, goede kwaliteit. Pakketje met persoonlijke noot. Aanrader!

Prima geholpen en snelle service

Let’s gets nuts prima site, Ben een heel tevreden klant

Top kwaliteit en service

Kwaliteit top en service ook.

Vlotte verzending en product ziet er goed uit!

Leek een dubbele bestelling te worden doordat de eerste betaling niet lukte, maar dat werd goed opgepikt op de administratie, heel fijn!

Goede service. Was snel binnen

De paranoten die ik bestelde zijn precies zoals omschreven op de site. De bezorging, en de informatie daarover, was snel en probleemloos.

Aanrader!

Noten snel geleverd, prima kwaliteit: smaken goed, netjes verpakt. Uit mijn bestelling was één ding niet leverbaar, keurig snel teruggestort. Het kleine cadeautje bij de bestelling maakt het af.

Czaar Peterstraat 233

1018PL Amsterdam