Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen waarderen klanten snelle levering, goede verpakking en vriendelijke service. Een persoonlijk tintje, zoals een handgeschreven kaart bij de bestelling, valt op. De communicatie vanuit de winkel werkt duidelijk en behulpzaam. Een negatieve ervaring benadrukt het belang van betrouwbare levering en adequaat opvolging.
Ik had een vraag over een product dat niet op voorraad was. Ik kreeg snel reactie en zelfs een appje toen het product weer op voorraad was.
28 July 2026
Karin
Groningen
Het product wat ik wilde was niet op voorraad. Vriendelijke mensen die het snel voor me konden regelen dat het wel weer leverbaar was. Fijne en mooie duurzame producten, ik heb zin om het te gaan gebruiken!
8 June 2026
Henrieke
Kapelle
Ik ben blij met de bestelde producten. Vlotte verzending, persoonlijk kaartje.
14 April 2026
Marieke
Valkenswaard
De bestelling is mog niet eens geleverd en ik krijg al ongevraagde spam-mail waarin om een beoordeling gebedeld wordt. Schaamteloos!
Beveelt niet aan
14 April 2026
Martijn
Arnhem
Alles wat ik nodig had. Snel geleverd in een fatsoenlijke en stevige verpakking.
4 April 2026
Moniek
Nederweert
Top! Vaker hier besteld en de kwaliteit is super. Het was ook snel verzonden met een persoonlijk kaartje erbij. Leuk om bij een kleine webshop te bestellen.
15 December 2025
Anneloes
Assen
Ik heb een zwembroekje besteld voor mijn zoontje, maar ondanks de bevestiging van levering heb ik niets ontvangen. In de PostNL-app stond dat het pakket bezorgd zou zijn, maar mijn postvak was leeg. Dit heb ik direct met een foto doorgestuurd. Vanaf het begin verliep het contact met Simone helaas koud en koel. Ook op mijn verzoek om terugbetaling wordt niet gereageerd. Ik ben nu mijn geld kwijt en heb geen product ontvangen. Teleurstellende ervaring.
Beveelt niet aan
26 November 2025
Amina
Den Haag
Goede communicatie, snelle levering. Product voldoet aan de verwachtingen.
16 July 2025
Olivier
Asse
Very fast delivery and good experience overall! The handwritten note is really thoughtful❤️
13 June 2025
Adeline
Houten
Bezorging via PostNL was prima, communicatie vanuit de winkel ook, en een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling!
12 June 2025
Noortje
Utrecht
Groot assortiment, en snelle service.
23 April 2025
Lisa
Eindhoven
Ik had RVS drinkbekers besteld. Hele fijne bekers en snelle service. Echter kwam ik een beetje ******en uit op de afbeelding zie je een losse beker en een foto met een setje van 4 beker. Ik was in de veronderstelling dat ik dus 4 bekers zou krijgen als 1 zou bestellen. Dit is ook nergens echt goed terug te lezen in de informatie verder. Helaas dus maar 1 beker ontvangen ipv de 4 die ik dacht te zou krijgen.
6 April 2025
Gabriëlle
‘t Zand
Bestelling was snel geleverd, goed advies over het juiste overbroekje. Popowrap valt mooi over de Hu-Da.
1 April 2025
J.
Leeuwarden
Eerste keer dat ik bij groene aapjes een bestelling heb geplaatst. Vlotte levering en heel leuk het geschreven kaartje erbij. Ik ga zeker nog bij groene aapjes bestellen .
24 January 2025
Carine
Lille
Verzending ging snel en communicatie was goed.
9 January 2025
Indira
Rotterdam
Inlegvellen waren op, contact gehad en werd dezelfde dag nog naar me verzonden. Bedankt!
22 December 2024
J.
H.
Helemaal tevreden, duurzame producten met een complete beschrijving te vinden op de website. Ik word elke keer vriendelijk geholpen wanneer ik contact met ze heb en ik kan spreken van een goede service.
31 July 2024
Josca
Warns
Heel vriendelijk geholpen via whatsapp, goed persoonlijk advies gekregen
9 July 2024
Jamie
Zwolle
Een bedrijf wat goed bereikbaar is en met je meedenkt, hier bestel ik de volgende keer zeker weer!
5 July 2024
Pascalle
Tilburg
goed advies en snelle levering
27 June 2024
Hans
Snelle en goede service!
19 June 2024
Annemarie
Enschede
Snelle levering, mooi verpakt en heel fijn meegedacht. Een aanrader!
21 May 2024
Ootske
Poortugaal
Makkelijk bestellen op de website, snel verzonden en in huis!
21 May 2024
Jeroen
Dronryp
Ze heeft mee gedacht en advies gegeven. En vervolgens ook snel in huis. Fijne service.
15 April 2024
Jacoline
Sneek
Mijn bestelling werd heel snel geleverd, netjes verpakt. Erg leuk om te zien dat de verpakking hergebruikt is. Daar word ik blij van. De artikelen beantwoorden aan mijn verwachting. Kortom echt een aanrader!
9 February 2024
Ootske