Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Natuurlijk zoals we verwachten van een webshop maar altijd fijn als het ook zo uitpakt. Persoonlijke noot bij de bestelling zeer gewaardeerd!
12 July 2026
Han-Willem
Dordrecht
Super fijn product, ruikt heerlijk en erg zacht
6 September 2025
Han-Willem
dordrecht
Maandag besteld. Vrijdag na het invullen van het contactformulier een DHL track&trace ontvangen. Pakket is pas 24 uur later daadwerkelijk bij een DHL punt ingeleverd. Geen bericht van DHL zelf ontvangen. Pakket door laten sturen naar een pakketautomaat. Het is daar vervolgens afgeleverd maar geen afhaalcode ontvangen. Blijkt dat een verkeerde emailadres is ingevuld bij het vesturen. Contact opgenomen en ik zou later die dag per telefoon of app iets te horen krijgen. Niet gebeurd. De volgende ochtend een appje gestuurd dat ik nog steeds geen code heb ontvangen. Hierna pas een code gekregen. Het zal best vaak goed gaan, maar als het mis gaat gaat het ook goed mis en is er heel slechte communicatie.
20 June 2025
M
Vlissingen
Je bestelt. Hoort even niets (fair point, er staat bezorging na 2-3 werkdagen op de website). IK stuurde nog een mailtje wanneer ik hem kon verwachten, omdat er bij stond: handtekening vereist. Hier kreeg ik geen respons op, jammer maar niet erg. Pakketje wordt netjes bezorgd. In de verpakking van het pakket een verrassing (ik spoil niets) die de verwachting net even overstijgt. Aan Jille: Blijf dat doen, mensen waarderen dat echt!
19 June 2025
Bart
Castricum
Als je spullen snel nodig hebt beter hier geen bestellingen plaatsen. Uiteindelijk is het netjes geleverd maar eerst zelf 2 keer contact moeten zoeken.
8 May 2025
Pascal
Zevenaar
Snel geleverd en met een persoonlijke boodschap. Goede service!!
26 January 2025
Elwin
Utrecht
Ik had medio december iets besteld en omdat ik na enkele weken nog niets had ontvangen, nam ik contact op met SevenatSea. Bij navraag bleek er sprake te zijn van vertraging in de levering door te toeleverancier en blijkbaar het product oorspronkelijk niet op voorraad te zijn. Hierna heb ik gelukkig vrij snel het bestelde product ontvangen, maar communicatie vooraf over het wel/niet op voorraad zijn en tussentijds over de status van de bestelling kan echt veel beter. Na deze ervaring vraag ik me af hoe zeker het is dat ik een besteld product wel ontvang en binnen welke termijn. Kortom, ik denk dat deze ervaring mij heeft geleerd dat om producten ergens anders te bestellen.
10 January 2025
R.
L.
23 November 2024
Sas
Zwolle
Snel geleverd en blij met product vandaar hoge score.
13 November 2024
Marianne
Zevenhuizen
Per ongeluk was ipv het Double Soft Roof Rack de single versie opgestuurd. Na contact opgenomen te hebben was de juiste onmiddellijk opgestuurd zodat ik deze toch nog voor mijn vertrek voor vakantie heb ontvangen. Super service!
7 November 2024
DH
Amsterdam
Product voldeed aan de verwachting. Uniek product ook. Netjes verpakt en (redelijk) op tijd verstuurd. Duurde een paar dagen langer dan verwacht. Anders was het een 10 geweest.
25 June 2024
hans hagman
BARENDRECHT
De belofte ‘Altijd binnen 1 á 2 werkdagen verzonden’ is niet waargemaakt ik heb iets op de 5e besteld en het werd de 13e verzonden. Ondertussen hoorde ik niks van ze alleen dat de bestelling is ontvangen. Ik heb het contactformulier ingevuld, hier kreeg ik geen reply, een mail gestuurd, wederom geen antwoord. Uiteindelijk kwam het pakketje binnen bij de buren en daar werd ik niet van op de hoogte gesteld (al ligt dat meer aan DHL natuurlijk). De producten (zonnebrandcreme) voelde erg vettig aan maar ik kon geen lek vinden. De producten zijn verder top!
17 May 2024
Lindsay
Monnickendam
Twee weken geleden voor het eerst wat bij Sevenatsea besteld. Het was erg snel binnen, je werd goed op de hoogte gehouden van je bestelling en het persoonlijke berichtje erbij was een leuke verrassing. Ik zal zeker aan jullie denken als ik weer wat nodig heb!
27 April 2024
Xanne
Hoorn
Voor een nette prijs en met een persoonlijk handgeschreven briefje met instructies erbij. Degelijk verpakt dus kwam aan in topconditie.
27 April 2024
André
Sassenheim
Heb mijn bestelling nog niet binnen
3 April 2024
Edwin
Tilburg
Hoewel ik slechts iets ‘kleins’ bestelde, twee dakdrager protectors, ontving ik een persoonlijk bericht bij aflevering. Ik wens jullie van Sevenatsea ook een mooi surf seizoen met goeie cross-offshore en veel zon! Cheers, Eric
14 March 2024
Eric
Waikiki Beach
Had een reparatie setje online besteld, deze werd geleverd en daar bij zat een hand geschreven pakbon . Met advies hoe te gebruiken , dit is geweldig leuk en heel persoonlijk. Dank jullie wel .
27 February 2024
gertjan
Zeewolde
Artikel werd snel geleverd, was goed verpakt, artikel functioneerde goed.
3 January 2024
Bart Cortel
AMSTERDAM
Omdat ik na een dag of vijf nog geen bericht over de verzending had ontvangen, heb ik per mail geïnformeerd of er iets verkeerd gegaan was. Ik kreeg vrijwel direct een reactie per SMS met uitleg en de melding dat het artikel nog die dag verzonden zou worden. Dat is ook gebeurd: de volgende dag had ik het in huis.
24 December 2023
Liesbeth
Den Bosch
Mooie artikelen, kennis en passie voor de sport, een vlotte en vriendelijke levering van je bestelling.
13 December 2023
Dankjewel!
19 November 2023
Julian Breedveld
Amsterdam
Super producten, heel blij mee!
19 October 2023
Axelle
Wommelgem
Pakje tijdig besteld. Alles stond als stockproduct aangeduid op de site. 2 weken later pas geleverd. Te laat voor de vakantie...
7 October 2023
Joris
Kortenberg
Hi Joris,
Wat vervelend te horen dat je zo lang op je bestelling hebt moeten wachten en dat je vakantie al eerder was dan dat je je product hebt mogen ontvangen. Soms zit er vertraging in het verzendproces van de pakketbezorger waar wij helaas geen invloed op hebben. Helemaal wanneer dit gaat om zendingen over de grens.
Graag zouden we je tegemoet willen komen door een gratis retourzending aan te bieden. Mocht je hiervan gebruik willen maken dan horen we het graag.
Excuus voor het ongemak en hopelijk kunnen we je de volgende keer beter van dienst zijn!
Groet,
Jidde
SEVENATSEA
Polyester repair kit besteld,werkt top!
7 October 2023
Erik