Groot assortiment

Wij pakken als groothandel de merken mee waar door onze klanten (winkeliers) lastig aan te komen is. Daar onderscheiden jullie je van andere leveranciers. Hopelijk blijft dit zo.

Zeer prettige samenwerking

Groot assortiment, snelle levering en eenvoudig bestellen.

Fijne partij om mee samen te werken!

Een mooi bedrijf met een ruim assortiment en snelle levering.

Zeer prettig.

De webshop is overzichtelijk en het bestellen gaat eenvoudig.

Mooi en breed assortiment, prima service, aardige medewerkers

Prima bedrijf om zaken mee te doen.

Fijne leverancier

Juiste en snelle levering

+ Goed assortiment. -/- Buiten de acties om zijn producten vaak te duur om er nog wat mee te kunnen verdienen.

Goede service en goede kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden met de service van Advion. Vanaf het begin was de communicatie helder en professioneel, en we hebben tot op heden geen problemen ervaren met leveringen of iets dergelijks. Het is ook duidelijk dat Advion veel aandacht besteedt aan detail en streeft naar klanttevredenheid.

Levering mag wat sneller en completer

Bestelde artikelen worden pas na 1 week geleverd of langer en de bestelling is ook vaak niet compleet, waardoor de back-order een te laag bedrag heeft om alsnog uitgeleverd te worden.

Duidelijke afspraken

Snelle leveringen

maken de belofte waar

Uitstekende leverancier met een goede voorraadpositie en de logistiek in eigen hand.

Veelzijdige leverancier

Meedenkende leverancier met regelmatig mooie acties, zij bieden een breed assortiment en plezierig contact met de accountmanager.

goeie service en uitgebreid assortiment

ik doe nu zelf anderhalf jaar zaken met advion en tot nu toe nog geen slechte ervaring gehad. leveringen altijd optijd. mooie aanbiedingen uitgebreid assortiment voldoende voorraad.

goede service

geode service

Gemakkelijk en alle info op 1 plek

Goede ervaring zeer gebruiksvriendelijk overzichtelijk en intuitief

Duidelijke website en netjes afgeleverd

vroeger bij mijn oude werkgever ook al zaken met jullie gedaan en dat is altijd goed bevallen. Het is alleen jammer dat de prijzen hoger liggen dan bij de concurrentie.

fijne communicatie, prima

Eerste bestelling is goed verlopen dus ervaring is prima

Altijd scherpe aanbiedingen en vriendelijke medewerkers

De service was altijd al goed maar nu we ook standaard elke twee weken een overzicht met de komende aanbiedingen ontvangen kunnen we veel beter onze inkoop plannen.

Lastig, teveel tijd kwijt om een optimale bestelling te maken bij Advion.

Ik vind het bestellen lastig; Ik ben verplicht om via jullie webshop te bestellen, maar zonder een voordeeltje; ik moet 2 systemen voeden, die van ons en die van jullie. De acties van jullie; die zijn per product(groep) in bepaalde weken. Maar jullie vergeten dat wij als groothandel te maken hebben met Advion artikelen die wij op voorraad hebben en er nog geen behoefte lan zijn om tegen actieprijzen te bestellen omdat dat z'n doel voorbij schiet vanwege nog voldoende voorraad in jullie actieweken. Dit kan ook weer invloed hebben op bestellingen waarbij het franco orderbedrag veel te ruim wordt gehaald en de volgende bestelling niet in de buurt komt van jullie francobedrag.

geen backorders

Men moet min 400€ bestellen, maar als er backorders zijn, dan sturen ze het niet op trekt op niks, geen partner om mee samen te werken

zeer tevreden over medewerking en leveringen

uitstekend

breed assortiment en prima acties

Prima. Het assortiment is breed en de acties wisselen iedere twee weken.

de vele herhalingsvragen voor feedback worden langzamerhand als storend ervaren. wil u mij uitschrijven hiervoor

Graag wat overzichtelijker.

Zodra je meer besteld krijg je niet meer korting. De order zelf en order bevesteging komen niet overeen qua prijs

Groot assortiment, voor een grote prijs

Veel keuze, behoorlijke prijzen. En vaak wisseling van artikelomschrijving, inhoud, prijs.

Slego 1

1046BM Amsterdam

Over Advion

Bij ADVION geloven we in de kracht van verbindingen. Als de brug tussen meer dan 60 A-merk leveranciers en een uitgebreid netwerk van groothandels in Nederland, zijn we meer dan alleen een schakel. ADVION is logistiek dienstverlener en expert in fijnmazige distributie. Met trots hebben we een uitgebreid assortiment samengesteld, waarmee wij groothandels de toegang bieden tot de meest gewaardeerde A-merken in de markt. Via ons bestelplatform www.advion.nl of EDI kunnen groothandels gebundelde orders plaatsen. ADVION combineert vervolgens de logistieke stromen van ruim 60 leveranciers zoals Procter & Gamble, Unilever, Beiersdorf en meer en zo besparen wij duizenden ritten en vrachtwagen kilometers per jaar.