Ruim assortiment

Na persoonlijk overleg / wat soepel gaat /ook goede inkoopmogelijkheden.

snel makkelijk en goed

makkelijke webshop, overzichtelijk, en er is bekend wat leverbaar is als voorraad

Makkelijk om te bestellen en af te halen.

Via de site besteld en opgehaald in Amsterdam, niet lang hoeven wachten.

GOED

Prettig zakendoen , wordt ook geluisterd en meegedacht..

gewoon goed, geen poespas, snelle leveringen

bestellen via website gaat gewoon goed en snel, je ziet direct of iets manco is.

Prima online shop. Ruim aanbod

Website is duidelijk en het product aanbod is ruim.

Flink aanbod maar (veel te) veel wisselingen.

Het komt nogal eens voor dat er artikelen uit het assortiment gaan en/of de inhoud/verpakking van een artikel wijzigt. Dit komt dan 9 van de 10 keer om de prijs te kunnen verhogen. Of ja, de prijs wordt niet verhoogd (dus dat lijkt dan prima) echter wordt de verpakking verkleind/verminderd. Daarnaast vindt ik het niet managen van backorders erg lastig en zelfs onprofessioneel. Nu moet men zelf in de gaten houden als een artikel niet voorradig is en dat deze dan weer met een volgende order meegenomen wordt. Dit hoeft bij geen enkele andere leverancier van ons en is dan ook erg tegen 'onze natuur' in. Verder prima service en goed klantencontact. De communicatie is prettig en duidelijk.

Makkelijk een order plaatsen

Het koste weinig moeite om onze bestelling te plaatsen, alle stappen waren makkelijk te doorlopen.

Niets gewenste leverdag

Ondanks dat ik bij mijn bestelling had aangegeven dat op vrijdag niet geleverd kan worden, werd er toch op vrijdag geleverd.

uitstekende service en klantbehandeling

Prijzen niet altijd goed

Makkelijk om te bestellen , en via de afd. verkoop prima medewerking.

Tevreden

Tussen de bestelling en levering duurt wel lang temeer dat er bepaalde artikelen er niet zijn de order word vast gehouden ,misschien dat er dan een telefoontje gasaanvallen word

Duidelijke website met alle informatie die je nodig hebt, bestel proces verloopt overzichtelijk. En een snelle levering.

Ik heb de levering nog niet ontvangen

Wanneer wordt de bestelling bezorgd

Unilever artikelen haast nooit op voorraad

Vele artikelen van unilever zijn nooit op voorraad of slechts enkele. Hierdoor kom je steeds onder het orderbedrag voor levering zonder vrachtkosten. Bestel je meer dan is de levertijd lang.

Levering onbetrouwbaar

Als ik online bestel krijg ik meteen een bevestiging maar wanneer de spullen komen is een raadsel nu al anderhalve week weer aan het wachten.

niet heel klantvriendelijk

onverwachte prijsverhoging zonder dat wij hierover zijn geïnformeerd. Alleen maar online te bestellen terwijl wij met ons eigen bestelsysteem werken.

Waardeloos!!!

We bestellen vanuit in programma en willen dat niet handmatig invoeren op een webshop

ondermaats

Eerste levering, ondermaats, komen na levering er achter dat jullie geen backorders houden, dit vragen wij wel van al onze leveranciers. Geen communicatie met de klant, omtrent latere levering, als we hadden geweten dat er artikelen waren welke niet geleverd zouden worden, en enkele dagen bij jullie binnen zouden komen, dan hadden wij wel kunnen wachten. Nu krijgen jullie de producten wel binnen, maar wordt niet aan ons verzonden, dus een andere klant is er blij mee, omdat wij iets niet geleverd hebben gekregen. Klachten procedure, via een online formulier? Email volstaat niet meer?

Slechte levertijden

- Backorders worden niet aangehouden - Levering duurt langer als er bepaalde artikelen niet op voorraad zijn - Artikelen zijn opeens verdwenen van de website, geen alternatieven staan erbij - prijswijzigingen worden wel netjes doorgegeven.

Goede en gebruiksvriendelijke webshop

Ik heb een order geplaatst en ik kreeg 3 dagen later te weten dat mijn order 1,5 week zou vertragen. Dit zou komen door het te laat bestellen en een technisch probleem. Gelukkig heb ik hier geen verdere consequenties van gehad maar ik zou kunnen begrijpen dat dit een probleem zou kunnen veroorzaken. De website werkt erg goed en is heel duidelijk. De service is ook goed! Met een 2 mailtjes wist ik waar in aan toe was!

prima service en snelle bezorging

prima service en snelle bezorging

Duidelijk qua info

Werkt prima , alleen voor ons als bedrijf meer werk als normaal.

voldoende

Ik bestel regelmatig Dreumex en dat wordt nooit uitgeleverd. Dit vind ik heel irritant. Voor de rest voldoende.

Op 30 maart bestelling geplaatst, nog geen reactie op gehad.

Op 30 maart heb ik een bestelling geplaatst en is ook bevestigd, maar daarna geen reactie meer ontvangen. Als een produkt niet geleverd kan worden, heb ik daar begrip voor, maar laat in elk iets weten.

Slego 1

1046BM Amsterdam

Over Advion

Bij ADVION geloven we in de kracht van verbindingen. Als de brug tussen meer dan 60 A-merk leveranciers en een uitgebreid netwerk van groothandels in Nederland, zijn we meer dan alleen een schakel. ADVION is logistiek dienstverlener en expert in fijnmazige distributie. Met trots hebben we een uitgebreid assortiment samengesteld, waarmee wij groothandels de toegang bieden tot de meest gewaardeerde A-merken in de markt. Via ons bestelplatform www.advion.nl of EDI kunnen groothandels gebundelde orders plaatsen. ADVION combineert vervolgens de logistieke stromen van ruim 60 leveranciers zoals Procter & Gamble, Unilever, Beiersdorf en meer en zo besparen wij duizenden ritten en vrachtwagen kilometers per jaar.