bestel gemak en snelle leveringen, goede website om te bestellen en prima zoek functies

Goed en betrouwbaar

We bestellen met enige regelmaat en het gaat altijd goed.

Prima ervaring

Goede service en prima reactietijd bij vragen. Wel veranderen er erg vaak artikelen (van code, inhoud, merk, etc), dit werkt niet echt handig.

Goed geregeld

Het word netjes en tegenwoordig erg snel geleverd.

Zeer tevreden over Advion

Zeer tevreden over Advion. Klantenservice is ook vriendelijk en snel

Slechte communciatie

Communicatie is niet best voor zo’n groot bedrijf. Zou al meerdere keren terugkoppeling krijgen. Dat gebeurd helaas niet.

gewoon snel en goed

leveringen zijn altijd compleet

ff wennen

lastig om pallet de bestellen alles staat in stuks

Lastig om correct en op tijd aangeleverd te krijgen

Wat mij tegen de borst stuit, is dat naleveringen pas mee worden gezonden bij een nieuwe bestelling. Dus als er even geen behoefte is vanuit Hazet om te bestellen, blijft de nalevering hangen en dus kunnen wij niet op tijd aan onze klant leveren. Uiteraard zijn wij in de mogelijkheid om op te halen, maar dat kost ons geld. Ik vind dat geen juiste service van jullie. Met vriendelijke groet, Erik van Rijnbach

Echter is het ooit niet duidelijk wat er met backorders gebeurd. Komen die automatisch later of dien je deze opnieuw te bestellen.

het is gewoon prettig zaken doen

ruim assortiment, met een goede prijs kwaliteit verhouding

Goede service en leveringen

Jammer dat niet alles altijd op voorraad is

Trage leveringen

Goederen regelmatig niet op voorraad. Hele bestelling wordt vervolgens niet uitgeleverd. Kost me klanten en daarmee veel geld. Komt nog bij dat we alle zendingen met minimale ordergrootte vooraf moeten betalen. "Dat scheelt tijd, frustraties, onnodige voorraden en uiteindelijk geld." Grappenmakers.

Steeds snelle en correcte levering

We bestellen regelmatig goederen voor onze zaak, deze worden steeds snel en correct geleverd door Advion, ook worden we steeds goed op de hoogte gehouden van de levering.

gewoon goed !

gewoon goed

Snelle en perfecte service!!

snelle en goede service!!

ontgoochelend

De shop werkt perfect en de promoties zijn ok, maar als je besteld wordt de bestelling nooit compleet geleverd. Ik heb dit al verschillende malen meegemaakt. Spijtig.

Leuke handel, goede deals bij ook.

Min puntje is wel dat er food-artikelen worden aangeboden over de houdbaarheidsdatum, zou fijn zijn, als dit duidelijk wordt vermeldt bij de aankoop.

Meestal goed.

Ik heb nu al 3x Dreumex besteld en niet geleverd gekregen. Zet het dan niet op de website.

wederom lang gewacht op levering

Zoals al in een eerdere mail aangegeven, voor de 2e keer iets besteld en weer bijna een week moeten wachten op levering.

Prima !

Prima en nette service

niet voor herhaling vatbaar !

# verborgen kosten (EUR 5,- EX BTW voor credit card betaling waar niks over te lezen is, tenzij ergens HEEL goed verborgen, in elk geval niet in de algemene voorwaarden) # gebrekkige en onduidelijke orderverwerking en communicatie # het blijkt lastig om tijdig een creditnota aan te maken en op te sturen # niet alles geleverd wat besteld was (wacht dan tot alles in huis is alvorens te verzenden) # naleveringen worden niet gedaan # hoge transportkosten in vergelijk met andere verstrekkers # ik twijfel heel sterk of ik nogmaals van de diensten van Advion gebruik ga maken # levering niet erg snel in vergelijk met andere andere verstrekkers

goed en snelle levering.

goed en snelle levering. kan hier op rekening kopen, is wel zo handig voor een hotel.

Prettig

Duidelijke, snelle workflow. Handig om je favorietenlijst te maken voor sneller bestellen Levering erg snel als je let op de directe beschikbaarheid van artikelen die vermeld staat.

Word gezegd 24-08-2021 binnen

Is nog niet ontvangen en word niet gecommuniceerd naar klant toe. 24-08-2021 zou het geleverd worden en het is nu al 01-09-2021. Niks vernomen en niks gekregen

Slego 1

1046BM Amsterdam

Over Advion

Bij ADVION geloven we in de kracht van verbindingen. Als de brug tussen meer dan 60 A-merk leveranciers en een uitgebreid netwerk van groothandels in Nederland, zijn we meer dan alleen een schakel. ADVION is logistiek dienstverlener en expert in fijnmazige distributie. Met trots hebben we een uitgebreid assortiment samengesteld, waarmee wij groothandels de toegang bieden tot de meest gewaardeerde A-merken in de markt. Via ons bestelplatform www.advion.nl of EDI kunnen groothandels gebundelde orders plaatsen. ADVION combineert vervolgens de logistieke stromen van ruim 60 leveranciers zoals Procter & Gamble, Unilever, Beiersdorf en meer en zo besparen wij duizenden ritten en vrachtwagen kilometers per jaar.