Filters

8

Best lekker, maar weinig afwisseling

In mijn geval ben ik voor de 5-daagse detox gegaan. 5 dagen sap en soep is best zwaar, maar als je er voor gaat, is het goed te doen. Het gekke is dat je door alle voedingswaarden van de sapjes eigenlijk nauwelijks trek ervaart. De sapjes volgen elkaar snel op en voor je het weet is het alweer tijd voor het soepje. Het enige minpunt is de afwisseling. De eerste drie dagen zit je met exact dezelfde sapjes op dezelfde tijdstippen. Op dag 4 en 5 veranderen er een tweetal sapjes, maar het overgrote deel blijft hetzelfde. Iets meer afwisseling zou het nog makkelijker maken het vol te houden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geen honger met deze “reset”

Eerste dag is misschien een beetje wennen maar dit is nu mijn tweede keer en ik voel me er goed bij. Sapjes zijn lekker en de soep is overheerlijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste sapjes van het land

Ik heb inmiddels alle sapjes geprobeerd in NL en dit zijn de beste van het land. Mvg Kiki

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijke sapjes voor ons evenement

De sapjes waren heerlijk. Niet alleen gezond, maar ook erg lekker. De service was goed en de sapjes werden op tijd bezorgd. Een super aanvulling op ons evenement!

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede en snelle leveren

Ik vraag mij alleen af waarom er enorme grote dozen worden gebruikt voor zulke kleine flesjes. Er kunnen makkelijk meerdere lagen in de dozen. Of er moeten kleinere gebruikt worden om zo het milieu te sparen.

 • Aanbevelen? Ja
2

slecht

Jullie zijn telefonisch niet bereikbaar. We hebben al 2x een mail gestuurd, daar is niet op gereageerd. Onderstaande mail hebben wij gestuurd op 6 juni 2024 en op 11 juni 2024. Wij hebben net de levering ontvangen. Het valt ons op, dat veel flesjes dichtbij de houdbaarheidsdatum zitten. Er zijn flesjes bij van juni 2024 en de meeste van augustus 2024. Ook ik er een kapot flesje. Bij de vorige levering hadden de meeste flesjes een tht van april 2025. Wij snappen hier niets van en we vinden dit geen goed teken hoe jullie werken. First in, First out. Ook de thee was diepgevroren. Dat lijkt ons niet zo goed voor de gedroogde kruiden. Al met al zijn wij deze keer niet tevreden. Met vriendelijke groet, Dick Geurts Prins Willem-Alexanderlaan 106 6721AE Bennekom mobiel: 0653160730

 • Aanbevelen? Nee
10

Excellent taste keeping you full all day

The juices are tastier than the others in the sector and keeps you full all day. Especially the soep at the end of the day and the tea afterwards helps you sleep feeling fully nurtured.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bravo

Het gebeurt niet meer zo vaak dat een bedrijf waarmaakt wat ze beloven. Maar alles klopt! De bestelling, uitleg, levering, de producten. Alles is gewoon in orde. Jullie begrijpen hoe je een klant tevreden en blij maakt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele fijne, smaakvolle, sapjes!

Flesjes worden snel en goed geleverd. De smaken zijn echt top (wij hadden de groene kuur), met deze flesjes was 5 dagen ook easy vol te houden. Leuk ook dat je savonds een soep hebt, die oprecht heel lekker zijn! Zou zeker Sapje nog een keer bestellen en aanraden:) Meerdere merken gehad, maar deze so far de favoriet!

 • Aanbevelen? Ja
9

3 daagse detox beviel ontzettend goed!

Lekker, gezond, fris en puur! Ik ga het zeker nogmaals doen. Ik deed het om af te vallen en dat is gelukt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles perfect, de aanlevering, de sapjes, de soepjes!

Het was geen straf deze detox weer eens te doen. De smaak van de sapjes is goed tot heerlijk en de aanvulling van smaakvolle soepjes maakt het geheel compleet. Dank

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Ik vond alles helemaal perfect. De levering precies op de afgesproken tijd, de duidelijke uitleg, de heerlijke sappen (en vooral pompoensoep) en het was perfect vol te houden. Dit ga ik zeker twee keer per jaar doen! Dank jullie wel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het gaat altijd goed, maar deze keer lag er een dop van 1 shotje los in de doos!

Ik ben nog niet begonnen met de detox dagen. Zoek nog een geschikt moment. Maar alle keren gaat het prima, dus verwacht geen problemen

 • Aanbevelen? Ja
9

Sapjes zijn top, goed, smaakvol, wij zijn fan!!!

De sapkuur is zeer goed te doen qua smaak, energiebron en variatie. De service is goed, je krijgt veel informatie over o.a. pretox en aftertox met heerlijke recepten. De flesje worden diepgevroren aangeleverd, als je niet voldoende ruimte hebt in je vriezer, kunnen de sapjes prima in de koelkast. Heel fijn! Ik heb nog een dag aftertox te volgen en ik voel echt stukken fitter. Ik ben zeer tevreden met het resultaten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Altijd goed

De doos was beschadigd. Bezorger vroeg me te checken of alle flesjes okay waren. Alles nog heel! Jammer dat de flesjes niet zijn her te gebruiken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Makkelijk

Elke dag m’n sapje geeft me een gezond gevoel. Bezorging uitstekend en de bestelling is zo gedaan op goede website.

 • Aanbevelen? Ja
8

Omslachtig, maar positief verrast

Voorheen had ik een andere leverancier voor mijn halfjaarlijkse detoxkuur, maar ditmaal hier besteld. In de aanloop ging het mis; mijn bestelling was door een fout op de website niet goed doorgekomen. Contact krijgen telefonisch was lastig, maar uiteindelijk keurig te woord gestaan. Oplossing gevonden, 2 dagen later geleverd met wat extra sapjes. Dat was een net gebaar. De sapjes zijn uitstekend te doen en prima qua verdeling over de dag. Hierdoor goed vol te houden voor de volledige 5 dagen. De glazen flesjes en potjes zijn wel wat omslachtig, omdat het er ook vrij veel zijn, en het voelt raar om alles dan zo in de glasbak te gooien. Een statiegeldsysteem of ophaalservice om te hergebruiken zou een mooi alternatief zijn. Positief verrast en daarom 4 sterren!

 • Aanbevelen? Ja
9

gezond en lekker!

Alle sapjes zijn lekker! Kan niet kiezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Het ziet er super verzorgd uit. Sapjes zijn smaakvol. Informatie is zeer volledig. Recepten bij pretox en aftertox zijn goed te bereiden en heerlijk qua smaak.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed maar miste wel 1 sapje

Ik miste een energy sapje helaas en dit was ook nog mijn favoriet daardoor die dag wel honger gehad

 • Aanbevelen? Ja
6

Redelijk

Er zat 1 kapot flesje tussen. Er was gelekt in de doos. Pas toen dop eraf gedraaid werd viel het hele flesje uit elkaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne bezorging

Eerder was ik terughoudend met het bestellen omdat er geen optie was om het bij de voordeur te zetten indien niemand thuis. Nu is dat aangepast en kan dat voortaan wel. Fantastisch! Helemaal blij weer met mijn sapjes!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zorgvuldig

Sapjes waren met aandacht bezorgd

 • Aanbevelen? Ja
10

Super blij met de biologische gezone sappen van groenten, fruit en kruiden

We hadden 1 kapotte fles smoothie. Verder alles heel. Nogmaals super blij met de sappen, soepen, smoothies en shotjes Wij hopen in de toekomst oveaalyijden te kunnen bestellen bij jullie, waarbij we alleen zelf nog eiwitbronnen kunnen kiezen. Groetjes van Oersterk coach, Margit Wezenberg

 • Aanbevelen? Ja
2

Slechte levering

Afspraak was 10x verzet en dan nog niet op de afgesproken dag en tijd bezorgd

 • Aanbevelen? Nee

Bedrijfsgegevens

Noorddammerweg 13 K

1424NV De Kwakel

06150 05907

[email protected]

Over Sapje

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met de slowjuicer. Onze sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Met een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewier voegen we extra smaak en gezonde voedingsstoffen toe. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Elke dag maken we met veel liefde heerlijke en vooral gezonde sapjes uit maar liefst 100 verschillende ingrediënten. Bij het samenstellen van onze groentesappen en detox kuren passen we actuele inzichten op het gebied van voeding toe. We zorgen altijd voor een mooie combinatie aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Zo helpen wij je graag je gezondheid verbeteren of op peil houden. We leveren deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes bij je af in glazen flesjes. Een soort moderne melkboer dus, maar dan 100% biologisch, puur en raw!

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.