Top product

Heerlijke sapjes en zoals altijd weer correcte bezorging

Heerlijke diversiteit aan sappen

Ik vind de verschillende sapjes verrukkelijk. Spannende combinaties leiden tot heerlijke smaken. Verder ben ik erg tevreden over de communicatie, bezorging en verpakking.

Heerlijke sapjes.

De bezorging werd werkelijk precies op de aangegeven tijd bezorgd. Een keurige, nette man.

Prima geregeld!

Heerlijke sapjes. Eigenlijk goed vol te houden maar wel wat last van bijverschijnselen als hoofdpijn en veelvuldig toilet bezoek (nr1)....

zéér goed

Komt professioneel over. Zeer klant-vriendelijk. Duidelijke en uitgebreide informatie over pretox, detox en aftertox. Lekkere recepten. Bestelling zonder problemen en diepgevroren ontvangen en inhoud klopte precies. Ook goed geinformeerd wanneer de bestelling komt.

Heerlijke, gezonde Sapjes!

Sapjes smaken super, mijn gezin en ik genieten er van! Elke dag een sapje helpt voor een gezond, fit, fris gevoel!

Ik zou Sapje.nl zeker aanraden

Zeer goede sapjes, in glas verpakt waardoor de smaak beter blijft. Bezorging tot op de 10 minuten te volgen, dus je hoeft geen uren te wachten. Diep ingevroren, gelijk in de vriezer gedaan en dan elke dag een eruit gehaald om mee te nemen naar werk.

Super tevreden en heel lekker!

Mooi geleverd en heel lekker! Zeker een aanrader !

Gezonde lekkere sapjes

Erg tevreden over deze sapjes. De sapjes zijn een goede aanvulling op mijn dagelijkse vitamine toevoer. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat ze niet zo lekker waren, maar tot nu toe vind ik ze allemaal ook erg lekker smaken, bonus :)

Ik ben vanaf het eerste uur een grote fan van Sap-je sapjes. Ze worden ook steeds lekkerder lijkt het wel. Ze zijn een goeie aanvulling op mijn dagelijkse groente inname.

Topprodukt

Levering kan je volgen en is stipt op tijd! Sapjes zijn overheerlijk! Wij zijn alvast fan van deze gezonde sapjes!

Keurig op tijg geleverd, prachtige doos met heerlijke sapjes. Het was niet zo makkelijk I. V. M. De verschijnselen, na de 3 dagen meer energie en veel meer genieten van mijn eten.

Heerlijk, eerlijk , gezond en strak bezorgd

Alles gaat goed met Sapje! Ik was een keer niet op tijd terug en de chauffeur heeft de sapjes toen voor de deur over geladen in en koelbox. Service tot aan de voordeur. Erg blij dat ik de dag kan starten met een sapje!

Berzorging TOP

Drie keer verzet, en nu keurig om half elf bezorgd. Mijn detox kuur voor 3 dagen ligt in een vrieslade te wachten tot ik er volgende week dinsdag aan begin. Zin in!

Snelle levering Heerlijke sapjes

Fantastisch en verschrikkelijk!

Het bestellen en bezorgen van de sapjes was perfect in orde. Ik heb een driedaagse kuur besteld en vond de eerste dag verschrikkelijk moeilijk, vooral door de misselijkheid. De tweede dag was ik niet meer misselijk en voelde me iets beter maar wel een beetje wankel. De derde dag voelde ik me goed, wel wat flauw, maar vergeleken met de eerste twee dagen veel beter! Ik heb geen moment honger gehad en wat ik het meest miste was niet het eten maar mijn Earl Grey thee!!! De sapjes zijn echt lekker en de begeleidende informatie en recepten voor en na de detox zijn allemaal perfect verzorgd. Deze driedaagse kuur heeft me echt gereset en ik voel me fantastisch nu. Toch moet je deze kuur, ook al is het maar drie dagen, niet onderschatten, ik had echt niet gedacht dat het zo zwaar zou zijn. Misschien ook doordat mijn voorbereiding (3 daagse pretox) niet optimaal was....

Amazing

I ordered online (from Australia) for family living in Belgium. The team were super lovely, helpful and professional via email. I purchased 14 juices for my brother-in-law and his partner for after they had a baby to refresh and re-energize. I heard the juices were fantastic and delicious as they told me the ordered more :) highly recommend. Fantastic service and produce! Great business!!

Een echte aanrader. Heerlijke sapjes bomvol vitamine. Bevroren thuis bezorgd en kan zo de vriezer in. Iedere dag 1 sapje eruit halen voor de volgende dag en je hebt meteen de beste brandstof om de dag mee te beginnen !

Fantastic!

Heerlijk en zo makkelijk. Alles puur en met liefde gemaakt. Dat kun je proeven. En cadeau aan mijzelf om van Sapje te mogen bestellen! Super super dat alles in glas is ipv plastic! I love Sapje ;)

Nette en correcte afhandeling klacht

Eerder heb ik een review geschreven niet tevreden te zijn over de communicatie omdat ik per mail geen reactie kreeg en ik ook telefonisch geen contact kreeg. Het betrof 2 kapotte flesjes in mijn bestelling. Ze hebben gereageerd en een medewerker zou een mail hebben gestuurd maar IJburg niks ontvangen. Ter compensatie hebben ze een 5 daagde sapkuur aangeboden. Hele nette oplossing om toch mijn sapkuur af te maken met een volledig goede ervaring. Dank voor deze correcte oplossing en asn de sappen lag het niet want deze kan ik iedereen aanraden!

Geen honger met deze “reset”

Eerste dag is misschien een beetje wennen maar dit is nu mijn tweede keer en ik voel me er goed bij. Sapjes zijn lekker en de soep is overheerlijk

Alles weer uitstekend

De groentensap box gekozen om januari even lekker mee te beginnen. Keurig geleverd. Niets op aan te merken. De sapjes van Sapje zijn sowieso lekkerder, ik vind beter dan een aantal van de concurrentie omdat ze niet veel te fruit in hun groene groente sapjes stoppen.

Onverbeterlijk

Van bestelling tem levering is alles prima verlopen. Heldere info op de website. De app geeft precies aan wanneer alles geleverd wordt. Een vraag via e-mail werd vlot en prima beantwoord. Ik ben nu aan dag 7 van de detoxkuur en ik kan het iedereen aanbevelen! Ik ben 5 kg lichter, voel me energiek en heb terug goesting om focus te nemen op gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

Goed te doen 3 dagen Detox, lekkere verse sapjes!

Ik vond het prima vol te houden de 3-daagse detoxkuur. Gelukkig geen bijwerkingen en voel me goed en voldoende energie! Ik heb zelfs wat extra besteld zodat ik het ga toevoegen aan mijn dagelijkse voeding. Wil niet meer zonder, je voelt je erg gezond na het drinken van de heerlijke verse sapjes.

een aanrader voor iedereen!

Naast de secuur, attent, zorgzaam en deskundige werk hieraan besteed, is het gezondheidsversterking aspect buitengewoon en merkbaar. zr prof dr TATakken

Over Sapje

Sapje perst dagelijks met liefde 100% biologische, seizoensgebonden sapjes, gemaakt van minimaal 85% rauwe groenten en een beetje fruit, kruiden, specerijen en zeewier. Onze slowjuicer behoudt zoveel mogelijk voedingsstoffen. We gebruiken 100 verschillende ingrediënten, vooral lokaal, en combineren vitaminen, mineralen en antioxidanten volgens de nieuwste voedingsinzichten. Zo leveren we gezonde, pure vitaminebommetjes in glazen flesjes.