3 dagen detox kuur

Flesjes netjes en in goede staat ontvangen. Dat wil zeggen goed verpakt en diepgevroren. Overzichtelijke gebruiksaanwijzing met labels aan de flesjes is allemaal erg handig en maakt het super eenvoudig om kuur te volgen.

Goede levering, lekkere sapjes, niets te klagen

Best lekkere sapjes, maar een kuur is toch vooral jezelf uithongeren

De sapjes vond ik best lekker (hoewel ze overwegend uit groente bestaan). Courgettesoep wel absoluut niet lekker. Wel vond ik het vreemd dat de website nergens duidelijk vermeldt hoeveel kcal de sapjes bevatten. Volgens mij kom je per dag maar aan zo'n 500 kcal en is dit dus eigenlijk quasi een vastenkuur. Ik had hier toch veel last van (weinig concentratie, fysiek heel erg flauw voelen, zelfs bij gewoon fietsen...) en ga het dus niet herhalen. Ook was ik wel een aantal kilo's kwijt, maar na een week (gezond eten nochtans) waren die er gewoon terug bij. Je hebt je lichaam immers uitgehongerd en dat wil het gewicht terug. Als je een gezond gewicht hebt zou ik toch eerder aanraden af en toe een sapje vb. als vervanger voor ontbijt te nemen, maar geen volledige kuur te doen. Mensen die echt willen afvallen doen dit beter op een verantwoorde manier via ter een diëtist.

Sapjes goed, levering anders dan gepland

De levering van mijn sapjes was een dag later dan gepland. Ik had rekening gehouden met mijn planning en moest mijn planning aanpassen om een dag later thuis te zijn omdat de sapjes toen kwamen ipv de dag ervoor. Niet handig, helemaal omdat je zelf een tijdvak kiest wat goed uitkomt.

(H)Eerlijke Sapjes een toevoeging in je eetpatroon!

De sapjes zijn ECHT héérlijk, versterkend ,een toevoeging! De levering keurig en stipt op tijd! Alle lof, ga zó door!

Lekker en genoeg. Soepjes hadden bijzondere smaken!

Viel mee erg tegen helaas

Ik heb de 5 daagse sapkuur gedaan. Die viel me erg tegen. Ik vond het erg moeilijk vol te houden, heb er elke dag een appel bij genomen om toch iets te kunnen knagen. Vond de sapjes ook niet lekker. Sliep slecht en voelde me gewoon niet beter hierdoor. Wel 2,2 kilo eraf, logisch ook maar ik detox vaker met een kuur met shakes en salades en die is wel goed vol te houden en daar merk ik na 3 dagen echt dat ik fitter wordt, meer energie krijg. Dat had ik nu ook verwacht. De service van sapje is top, echt niets op af te dingen. De soepjes waren ook lekker. Maar desondanks zou ik dit dus niet aan anderen aanraden. Sorry Sap.je..

De sapjes zijn met zorg gemaakt dat proef je!

Nog nooit eerder een detox?gedaan. Genoten van de pre en aftertox recepten. De variatie en verschillende groenten. Heerlijk. De sapjes waren smaakvol en fijn dat je er best veel drinkt over de dag. Goed vol.te houden. Verfrissend lett en fig deze detox kuur.

Super!!

Al 3 jaar zeg ik.. ik wil een detoxkuur doen maar verzin steeds smoesjes voor mezelf. Nu vond ik het toch echt tijd worden.. 3 dagen een sapkuur gedaan en het beviel me heel heel goed! Heerlijke sapjes en soepjes. Geen honger of trek gevoel. En een hele goeie beschrijving erbij om je goed voor te bereiden en daarna ook nog zo gezond mogelijk door te gaan. Raad het zeker aan en eind zomer.. doe ik een kuur van 5 dagen! Linda

Lekker en gevarieerd

Goed, er was een flesje open bij ontvangst maar aangezien het er nog oké uit zag heb ik die gewoon gebruikt.

gezond & makkelijk en goed vol te houden

Heel tevreden. Beter dan verwacht, was erg blij met hoe alles geleverd werd, smaakte beter dan gedacht en makkelijk vol te houden! Ook de thee was erg lekker, leuk met extra houdertje!

Uitetende gezonde sapjes

Ik heb vaker een sapkuur gedaan maar nog niet eerder van Sapje. Ik ben er erg tevreden over. Inmiddels 5 van de 7 dagen erop zitten en voel me uitstekend! Fijn dat je zoveel verschillende sapjes krijgt gedurende de week. Het ene sapje vind ik lekkerder dan het andere maar de smaak is over het algemeen prima. Je proeft dat het gezond en vers is. De soepjes voor ‘s avonds zijn lekker en vullen goed voor de nacht. Honger heb ik helemaal nog niet gehad. Ik ga dit zeker vaker doen.

Heerlijke sapjes en goede service

Heerlijke sapjes. Wij hebben een keer gehad dat er sapjes beschadigd waren tijdens transport, maar dat is keurig opgelost.

Top service en levering

En de sapjes zijn ook heerlijk!

Duidelijke communicatie over levertijd, sapjes komen bevroren binnen

het proberen waard

eerste 3 (van de 5) waren zwaar maar na afloop zo blij, veel meer energie en minder reumaklachten.

Gezondheid in een flesje

Deze sapjes zijn een uitkomst voor iedereen die zich bezig houd met gezonde voeding, maar ook niet altijd de mogelijkheden hebben om daar veel tijd en aandacht aan te besteden. Ik vindt het een prettig idee dat ik mijn dagelijkse behoefte aan groente en/of fruit binnenkrijg, ongeacht of ik nu tijd heb om te koken en aandacht te besteden aan mijn voeding. Voelt echt goed en raad ook iedereen aan om dit te doen. Nu makkelijk online te bestellen bij sap.je of te koop bij The Innersense in Amsterdam

Smakelijk, gezond, tevreden

Ik heb een abonnement bij Sapje en heb maandelijks een levering. Er is veel keuze. Gemaakt van geryceld glas. Ik ben zeer tevreden. Klantenservice is ook goed.

Bezorging ging super. Alles netjes verpakt. 3-daagse detox kuur goed uitgelegd met voldoende informatie. Het was voor mij de eerste keer en alhoewel ik moeite had met de meeste sapjes voelde het wel goed om te doen. De glazen flesjes kunnen makkelijke herbruikt worden. Misschien een idee dat je de lege flesjes mee terug kunt geven aan de bezorger als je nieuwe sapjes besteld? Soort statiegeld systeem?

Prima en lekker!

Makkelijk te bestellen, keurige bezorging en lekker!

Geweldig!

Keurig op tijd geleverd! Prima verpakt! Sapjes zijn over het algemeen lekker en fris! Heel blij met Sapje

Onverwacht goed!

Sapjes zijn puur, overheerlijk en geven me energie voor de dag!

Ook de bezorgdienst is goed geregeld met een sms voorafgaand aan bezorging. Ik ben een super tevreden klant.

Prima netjes op tijd geleverd, duidelijk uitleg en recepten voor voor en na de kuur! Fijn de glazen flesjes!

Mijn groenten in een flesje

Ik en groenten eten gaan simpelweg niet zo super samen, nu heb ik deze flesjes en drink ik er elke dag eentje weg. Ik moet zeggen, lekker vind ik ze niet.. maar dat had ik ook niet verwacht. Ik ben blij dat ik in ieder geval iets van groenten binnen krijg! Het kwam binnen binnen mijn gekozen tijdslot, alles zag er netjes en heel uit (en bevroren!) Ik heb niet precies nagekeken of ik de juiste heb gekregen, maar ik geloof van wel. Ik ben er blij mee!

Over Sapje

Sapje perst dagelijks met liefde 100% biologische, seizoensgebonden sapjes, gemaakt van minimaal 85% rauwe groenten en een beetje fruit, kruiden, specerijen en zeewier. Onze slowjuicer behoudt zoveel mogelijk voedingsstoffen. We gebruiken 100 verschillende ingrediënten, vooral lokaal, en combineren vitaminen, mineralen en antioxidanten volgens de nieuwste voedingsinzichten. Zo leveren we gezonde, pure vitaminebommetjes in glazen flesjes.